PO 20 latach nie aktywności

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
krystian.k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

witam, ponownie. po przerwie znowu zaczynam ;) w poniedziałek z obawami 2 x po 18 min. z przerwami , musiałem sie nauczyc wolniej biegać . dzisiaj podniosłem poprzeczke 2 x 25 min. z przerwa 3 min. i dojściem do domu 4 ;). wolno beż zarzynania się bez liczenia km :hejhej: ale odczuwam że mieśnie popracowały : :hej: . nauczyłem sie też stawiać tak stopy aby nie bolały te miejsca przez , które miałem problemy. zobaczymy co dalej będzie . myslę że od marca bedę musiał popracować nad dietą . dzisaj wiem że to nie jest aż tak proste , nie wystarczy inaczej jeść . to raczej nie tylko zmiana sposobu jedzenia ale sposobu życia . trzeba bedzie poprzewracać całe życie do góry nogami a na taka rewoltę na razie nie jestem gotowy. myślę że z biegiem czasu tak jak polubiłem bieganie przyjdzie czas na inne , lepsze odżywianie :oczko:
PKO
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja jednak polecam Ci mimo wszystko zacząć zmianę nawyków żywieniowych już teraz. Z własnego doświadczenia wiem, że takie odkładanie na przyszły tydzień/miesiąc/rok, a nawet dzień po prostu się nie sprawdza :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ