Chudy z duzym brzuchem - cel zrzucenie brzucha
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mysle, ze 10 kg przy porzadnej diecie i treningu w rok osiagne. Bede sie staral. To raptem kilogram miesiecznie. Z tego co czytalem poczatkujacy maja najwieksze przyrosty na poczatku 

-
- Stary Wyga
Mówimy o 1 kg mięśni miesięcznie i tak przez 15 miesięcy?markx pisze:Mysle, ze 10 kg przy porzadnej diecie i treningu w rok osiagne. Bede sie staral. To raptem kilogram miesiecznie. Z tego co czytalem poczatkujacy maja najwieksze przyrosty na poczatku
-
- Dyskutant
Michael Phelps przybrał 6kg masy miesniowej w czasie pomiedzy igrzyskami. To aż 4 lata.
Jak widac, przybranie masy miesniowej to nie takie hop siup. W miedzyczasie jest duze prawdopodobienstwo, ze zalejesz sie tluszczem w diecie na "mase"
Jak widac, przybranie masy miesniowej to nie takie hop siup. W miedzyczasie jest duze prawdopodobienstwo, ze zalejesz sie tluszczem w diecie na "mase"
-
- Stary Wyga
no nie chciałem koledze autorowi wątku pisać wprost, ale nabranie masy mięśniowej to jest dopiero robota naprawdę ciężka i długotrwała. Naprawdę schudnąć to pikuś.brzdek93 pisze:Michael Phelps przybrał 6kg masy miesniowej w czasie pomiedzy igrzyskami. To aż 4 lata.
Phelps do tego miał sztab dietetyków i trenerów i ćwiczył tak, że z pewnością mało kto z tego forum, o ile w ogóle, mógłby się z nim równać;) Ale oczywiście trzeba robić soje i się starać. nie ma co jednak nastawiać się na to, że w półtora roku nabędzie się 15 kg mięśni i to akurat tam gdzie nam ich najbardziej potrzeba.
- rolin'
- Zaprawiony W Bojach
W rok da się chyba z 2.5 kg mięsa wyciągnąć maks. Ale nie ważne są liczby, ważne jest to, że zmiana sylwetki na początku jest znacząca w krótkim czasie.
BLOG - KOMENTARZE
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
-
- Rozgrzewający Się
Tak czy siak ide robic swoje 
Jednak.... troche mnie zaintrygowalo co piszecie. Czytam fora SFD i KFD i tam spokojnie ludzie przybieraja wiecej niz 2,5 kg/rok. Ok, na pewno nie jest to czysta masa miesniowa, ale tez nie chce mi sie wierzyc ze jak ktos przytyl (masowal jak to mowia) w rok 10 kg, to z tego 8 kg to tluszcz.
No nic przekonamy sie.....

Jednak.... troche mnie zaintrygowalo co piszecie. Czytam fora SFD i KFD i tam spokojnie ludzie przybieraja wiecej niz 2,5 kg/rok. Ok, na pewno nie jest to czysta masa miesniowa, ale tez nie chce mi sie wierzyc ze jak ktos przytyl (masowal jak to mowia) w rok 10 kg, to z tego 8 kg to tluszcz.
-
- Stary Wyga
ok. masz rację i oni także, ale my tu piszemy o zdrowym nabieraniu masy, tj. tylko poprzez ćwiczenia i odpowiednią dietę, a nie pompowanie się anabolikami i innymi steroidami. Jeśli chcesz się szprycować po to, aby ci coś więcej urosło to tak też można.markx pisze:Tak czy siak ide robic swoje
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 37:02 trail
- Życiówka w maratonie: 3:10
Heh.. ja to nawet jestem jeszcze bardziej chudy niż Mark 10 lat temu :D ale akurat lubię mało ważyć żeby jak najmniej dźwigać i wyglądam w sumie jak typowy maratończyk - od pasa w dół mięśnie a od pasa w górę skóra i kości a biodra prawie jak u tancerki salsy :D choć zacząłem robić ćwiczenia domowe na klatę, brzuch, plecy i ręce żeby zrównać dysproporcję trochę. 186 cm i między 68 kg :P
Wrzuć za jakiś czas kolejne zdjęcie jak się uda schudnąć to się inni zmotywują
Wrzuć za jakiś czas kolejne zdjęcie jak się uda schudnąć to się inni zmotywują

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Typowy maratończyk to od pasa w górę nie są same kości i skóra
Uwierz, że nad mięśniami w tych okolicach maratończycy też pracują... ciężko pracują