Zacząłem

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Ania81
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam :) Ja jestem dopiero na etapie totalnej początkującej :oczko: Dlatego podziwiam ogromny postęp: od marszobiegów do półmaratonu :)... Gratuluję sukcesów!
Mój blog
Komentarze

"I must break you" :P
PKO
Vick
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki :usmiech:
Ja też jeszcze niedawno byłem totalnie początkujący (dokładnie 1 lipca 2011).
Wszystko jest możliwe do zrealizowania. Kwestia tylko chęci i samozaparcia.
Wiele razy słyszałem "bieganie jest nie dla mnie", "też bym pobiegał, ale nie mam czasu" albo "ty to masz dobrze, bo biegasz i się nie męczysz" :hahaha: Nic bardziej mylnego :lalala: Każdy się męczy, tylko jeden chce się męczyć a drugi nie. Czas też ma każdy ten sam, kwestia priorytetów na co się go zużywa. Czasami wystarczy wyłączyć komputer i telewizor i nagle wolny czas się cudownie sam znajduje :spoko:
Powodzenia w bieganiu, pamiętaj że najważniejsza jest motywacja, bieganie jest w głowie, nogi tylko niosą :oczko:
Obrazek
rufuz

Nieprzeczytany post

Vick pisze:Dzięki :usmiech:
Między innymi po to zarejestrowałem się na forum i założyłem wątek żeby wzmocnić swoją wytrwałość :oczko:
Tak, tak w kupie siła :ble:
Powodzenia !
Vick
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dokładnie rok temu, 1.07.2011 poszedłem pierwszy raz biegać. Wytrwałem do dzisiaj. Od tego czasu zrobiłem ogółem 163 biegi. Razem przebiegłem 1807 km. Wziąłem udział w trzech zawodach: na 10km, na 21,097km (półmaraton), oraz na 25km. Najdłuższe dystanse do tej pory biegałem treningowo 32-33 km. Jesienią planuję pierwszy maraton (koniec września lub październik, Warszawa lub Poznań).
Obrazek
Vick
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Przekroczyłem ~2000km~ przebiegu ogólnego.
Ostatnio treningi nieregularne z powodu pracy. Sporo czasu spędzam w robocie, niestety, trudno się wyrwać na krótki choćby bieg. Z tego powodu zastanawiam się czy zapisywać się na Maraton, mogę nie mieć czasu pobiec :ech:
Zobaczę, mam nadzieję że najbliższe dwa tygodnie wyklarują sytuację.
Obrazek
Vick
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Maraton Warszawski ukończony.
Czas wyszedł 4:15
Nie rewelacyjnie, ale jak na debiut może być.
Wiem jakie błędy popełniłem, wiem na co teraz zwrócić uwagę. Następne podejście wiosną w Łodzi. Spróbuję złamać 4h
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ