WYNIKI - plan 10-tygodniowy.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ha !! Udalo sie !! Moze i w zolwim tempie 9500m w 51:38 ale mam satysfakcje ze sie udalo i nawet nie bylo zle (chociaz kumpel obok ziewal
).
Co do zasady 10% to sie bede jej trzymal, dzieki. Ale tak sobie pomyslalem ze trenuje 6 tygodni i biegam po niezlych wertepach, duzo gorek. A tutaj mialem drozke i troche szosy, ani jednego podbiegu...
Zaczalem z duzym respektem do trasy, ale w polowie tak sie z kumplem zagadalem, ze patrze o!! kurde!! juz w domu
ostatnie 4000m przebieglem duzo szybciej niz pierwsze 5500... Hmmmm ale sie teraz fajnie czuje 

Co do zasady 10% to sie bede jej trzymal, dzieki. Ale tak sobie pomyslalem ze trenuje 6 tygodni i biegam po niezlych wertepach, duzo gorek. A tutaj mialem drozke i troche szosy, ani jednego podbiegu...
Zaczalem z duzym respektem do trasy, ale w polowie tak sie z kumplem zagadalem, ze patrze o!! kurde!! juz w domu

"Real athletes run others just play games"
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gratulacje
ja mam tak zawsze pierwsza polowke wolniej druga szybciej;)
ja mam tak zawsze pierwsza polowke wolniej druga szybciej;)
-
- Wyga

dzieki wszystkim, to dzieki forum miedzy innymi tak sie zapalilem do biegania

"Real athletes run others just play games"
- romek
- Zaprawiony W Bojach
oj, haplo, rozumiem Cię - trudno wytrzymać, żeby nie biegać codziennie albo dłużej / szybciej. Kiedys to byly czasy - ledwo mi sie udawalo przebiec to, co zaplanowalem - a teraz to sie nawet mi zmeczyc jakos trudno