Chcę zacząć biegać.

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
piter88
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam! Chcę zacząć biegać systematycznie w kazdych warunkach. Prosze mi napisac jaki ubiór na kazde warunki mam kupic. Czy w butach z siatka tez mam biegac zima w sniegu? Poce sie dosc intesywnie, wiec taka odziez, zeby nie bylo widac za bardzo sladow potu. W deszczowe dni tez biegacie i w mrozne zimowe dni? Jestem zielony w tym temacie. Chce zaczac w przyszłym miesiacu, a przez zime tez by sie przydalo biegac, zeby wyrobic jeszcze bardziej forme. Jeszcze jedno podczas trenigu trzeba pic jak rozwiazac ten problem?( biegac z plecakiem i w nim butelke z woda?)
PKO
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zacznij od dobrych butów i generalnie zacznij biegać. Resztę znajdziesz na forum i sam odkryjesz z czasem o co kaman :hahaha: Powodzenia !!!
Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, 20:39 przez wolf1971, łącznie zmieniany 1 raz.
piter88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No ok kupie buty z siatka i w nich zima tez mam biegac czy sa jakies wersje zimowe?
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kup butki odpowiednie dla stopy. To jest naważniejsze a nie jest łatwe. Looknij tu http://bieganie.pl/?cat=6
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ