Przeszczęśliwa po 30min pyta o dalszą drogę

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Zwiastuje międzynarodową karierę.

:)

Gratulacje dla aokins i wszystkich którzy sobie ze swoimi pierwszymi 30 minutami poradzili.
PKO
Awatar użytkownika
Arnoldzik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie chcę być upierdliwy ale wyczuwam nieco w tym ironi. Nie, :ble: poważnie tak tylko pytam to dla mnie ważne.
Arnoldzik

[url=http://runmania.com/rlog/?u=Arnoldzik][img]http://runmania.com/f/9bbfd1ba33cf356552ab2996e0fe0e30.gif[/img][/url]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No to jak ważne to mówię że jest ok ale to na razie niczego szczególnego nie zwiastuje.
Awatar użytkownika
Arnoldzik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziękuję Ci kolego sympatyczny. To już ide biegać jak Forest Gump. Jak stwierdzę, że nie chce mi się dalej biec to się poprostu zatrzymam. Pozdrawiam wszystkich, którzy walczą z samym sobą.
Arnoldzik

[url=http://runmania.com/rlog/?u=Arnoldzik][img]http://runmania.com/f/9bbfd1ba33cf356552ab2996e0fe0e30.gif[/img][/url]
aokins
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Czas mija nieubłaganie... Mam nadzieję, że zbliżamy się wszyscy do innego magicznego czasu-1h. I ten mój wątek będę musiała przekazać w ręce innego nowicjusza :chlip: . Ja dziś idę zrobić 2-3 kółka wokół Błoń w ramach Kwietnego Biegu. I coś mi chyba już będzie coraz dalej od tej 30-tki. A co wy planujecie?

Ja po 30-tce i po pierwszych zawodach (5km) dodaję 5min/1km tygodniowo. Chcę tak dojść do 1h i dopiero wtedy robić plan na 10km. W międzyczasie zawody na 5km.
grzesieq
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej, ja po biegu w Interrun rozpoczynam plan 18 tygodniowy pod półmaraton i jeśli wszystko będzie dobrze szło to w październiku 4energy (cel: ukończenie <3h). Zobaczymy co z tego wyniknie, grunt, że jest cel, plan działania i zapał do jego realizacji :)
=GREG=
Awatar użytkownika
mayall
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

:) aokins - tez po pracy smigam koleczka w ramach kwietnego.. a za miesiac bede walczyl z 15km na biegu w Niepolomicach :) ciekawe czy sie uda :)
Pozostań w pokoju, a ruchy miej roztropne, aby uderzając się w łokieć nie natrafić na to miejsce które czyni prąd

Obrazek
aokins
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No no chłopaki, ja tam spokojnie się rozwijam, a wy na całość idziecie, szacun :jatylko: . Życzę wam powodzenia, no każdy powoli idzie w swoją stronę, ważne że z bieganiem. Może kiedyś nasz trasy się skrzyżują...
aokins
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dziś po raz pierwszy mój bieg trwał 1 h !!!
Nie było strasznie łatwo, bo tych treningów w czerwcu było malutko.
Ale się udało. I mam nadzieję, że to nie koniec mojego limitu.
Pewnie wielu, co ze mną zaczynali też są na podobnym etapie.
Dlatego oficjalnie uważam mój temat za zamknięty :oczko: i spoglądam już powoli w stronę 1h30min. Powodzenia wszystkim w osiągnięciu kolejnych swych celów!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ