FR945
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mimo wszystko podłączyłbym zegarek po kablu, sprawdził czy nie ma aktualizacji oprogramowania. Jak jeszcze nie masz zainstalowanych, zainstaluj. Można jeszcze odinstalować aplikację GC na telefonie, wyczyścić dane, zainstalować ponownie, sparować zegarek i zobaczyć czy wtedy się synchronizuje poprawnie. Jak nie, dzwoń do Garmina, reklamuj.
Zrobiłem wszystko tak jak napisałeś..kkkrzysiek pisze:Mimo wszystko podłączyłbym zegarek po kablu, sprawdził czy nie ma aktualizacji oprogramowania. Jak jeszcze nie masz zainstalowanych, zainstaluj. Można jeszcze odinstalować aplikację GC na telefonie, wyczyścić dane, zainstalować ponownie, sparować zegarek i zobaczyć czy wtedy się synchronizuje poprawnie. Jak nie, dzwoń do Garmina, reklamuj.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
ja bym zrobił całkowity format , albo Garmin
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
Robiłem kilka razy. Temat możemy zamknąć. Czekam na rozpatrzenie reklamacjicichy70 pisze:ja bym zrobił całkowity format , albo Garmin
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
biegam1234 pisze:Ja używam do treningów zegarka Garmin 235. Wytrzymały i dokładny, myślę że mogę go polecić. Ale no niestety cenę ma wysoką, jednak można liczyć na adekwatną jakość.
A w drugim poście mamy:
https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php ... 30#p981230Czy korzystaliście z zegarka Garmin Forerunner 235? Zastanawiam się nad zakupem tego zegarka do biegania. Dopiero zaczynam przygodę z wyczynowym bieganiem i nie jestem zorientowany. Ktoś doradzi, czy akurat ten model jest wart swojej ceny?
Spam i tyle.
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Wrócił z serwisu ,ale jestem zawiedziony chyba w garminie zaczyna spadać jakość nie tylko w zegarkach ale i w obsłudze klienta.cichy70 pisze:o @#$%^, to naprawdę nie jest śmieszne, mówię poważnie dzwoń do serwisu i niech wymieniają.
1) Potwierdzenie ,że paczka doszła, odpisali mi po tygodniu ( mimo, że miałem info na stronie kuriera kiedy doszła)
2) Odpisał mi nie wiem kto czy obcokrajowiec, czy nie douczony uczeń , bo z błędami i literówkami
3) Nie zrobili z zegarkiem nic!, nawet nie wykasowali danych, logów ich błędów !
4) Zrobili niby test i nie usuneli go. A dopiero go zrobili po mojej interwencji telefonicznej !:
https://connect.garmin.com/modern/activity/3815338712
5) Na rozwiązanie problemu z zawieszaniem, baterią, nie możliwością otwierania treningów dostałem odpowiedz:
Dziekujemy za skontaktowanie sie z Garmin Polska.
Reklamacja nie zostala uznana / nie stwierdzono usterki.
Prosze zapoznac sie z ponizszym artykulem :
https://www8.garmin.com/manuals/webhelp ... 16CD9.html
"Z tego co wiem z serwisu, urzadzenie miala bardzo duzo opcji ustawionych wlacoznych ktore zwolnily prace urzadzenia oraz rozladowywaly bateria, prosze upewnic sie ze wszelkie dodatkowe aplikacje sa wylacozne, jesli problem nie sutepuje prosze przeinstalowac oprogramowanie zegark za pomoca WebUpdatera
Jesli ma Pan/Pani wiecej pytan, prosze dac mi znac, alternatywnie poszukac rozwiazania na naszej stronie internetowej: http://support.garmin.com/pl-PL/
Pozdrawiam serdecznie,
Gabriela"
6) zegarek był zapakowany jak psu z gardła
Aktualnie sam go sobie restartowałem wyczyściłem. Włączyłem co napisane w instrukcji i testuje high level test czy ultra sam gps, bez telefonu , bez muzyki czy wytrzyma 60 godzin na parapecie
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Rozwaliłeś system2) Odpisał mi nie wiem kto czy obcokrajowiec, czy nie douczony uczeń , bo z błędami i literówkami
Mój Blog "Luźne wpisy"
Svolken pisze:Jan123 - musisz przesiąść się na polara
Powiem szczerze, ze ten mi sie podoba
https://www.polar.com/pl/ignite
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Ale to zegarek fitnessowy.
Wysłane z mojego SM-G950F .
Mój Blog "Luźne wpisy"
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Dziwię się, że Jan123 nie może dogadać się z Garminem, który to niepoprawnie formułuje zdania po polsku
Mój Blog "Luźne wpisy"
-
- Zaprawiony W Bojach
Czekaj, czekaj, to wcześniej przy jakich opcjach narzekałeś na trzymanie baterii? Z podłączonym telefonem/włączoną muzyką/pulsoksymetrem włączonym całą dobę było ci mało kilkunastu godzin w trybie GPS + zewnętrzne czujniki? Bo już się gubię. Moim zdaniem nie piszesz nam tu całej prawdy o tym, jak użytkujesz ten zegarek.
Standardowo mam włączony zapis co 1s i chyba to jest problem.kkkrzysiek pisze:Czekaj, czekaj, to wcześniej przy jakich opcjach narzekałeś na trzymanie baterii? Z podłączonym telefonem/włączoną muzyką/pulsoksymetrem włączonym całą dobę było ci mało kilkunastu godzin w trybie GPS + zewnętrzne czujniki? Bo już się gubię. Moim zdaniem nie piszesz nam tu całej prawdy o tym, jak użytkujesz ten zegarek.
Dodatkowo mam puls, telefon i oxymeter oraz 50km tygodniowo z stryd i hrm-tri.
Takie ustawienie miałem na 5x plus i trzymał 7 dni a nie 3 czy 5.