Mistrzostwa Świata w Lekkiej Atletyce Oregon 2022
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja już uczę się młota. Dajcie mi spokój.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tola między 35 a 40km piątkę pięknie poleciał w 14:10 , dobre doładowanie. Walka o srebro i brąz gdzie trwały roszady między Kenijczykiem, Etiopczykiem, Kanadyjczykiem i Belgiem , dodały smaczku w oglądaniu rywalizacji. Szkoda,że Galen prawdopodobnie złapał uraz w trakcie biegu.
Ważne też ,że niektórzy forumowicze zamiast komentować szczególnie maraton nabijają się z komentatorów. Dla mnie komentowanie nie było złe. I przede wszystkim zdaję sobie sprawę ,że komentowanie live jest niesamowicie dużą sztuką szczególne aby robić to płynnie i treściwie.
Ważne też ,że niektórzy forumowicze zamiast komentować szczególnie maraton nabijają się z komentatorów. Dla mnie komentowanie nie było złe. I przede wszystkim zdaję sobie sprawę ,że komentowanie live jest niesamowicie dużą sztuką szczególne aby robić to płynnie i treściwie.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Akurat dziś to jeżeli chodzi o TVP i maraton to komentarz TOP. Nie miałem momentu aby wyciszyć i bez dźwięku oglądać.Arti pisze: ↑17 lip 2022, 20:04 Tola między 35 a 40km piątkę pięknie poleciał w 14:10 , dobre doładowanie. Walka o srebro i brąz gdzie trwały roszady między Kenijczykiem, Etiopczykiem, Kanadyjczykiem i Belgiem , dodały smaczku w oglądaniu rywalizacji. Szkoda,że Galen prawdopodobnie złapał uraz w trakcie biegu.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Może nie TOP ale było na tyle ciekawie ,że z uwagą słuchałem przez cały maratongokish pisze: ↑17 lip 2022, 20:10Akurat dziś to jeżeli chodzi o TVP i maraton to komentarz TOP. Nie miałem momentu aby wyciszyć i bez dźwięku oglądać.Arti pisze: ↑17 lip 2022, 20:04 Tola między 35 a 40km piątkę pięknie poleciał w 14:10 , dobre doładowanie. Walka o srebro i brąz gdzie trwały roszady między Kenijczykiem, Etiopczykiem, Kanadyjczykiem i Belgiem , dodały smaczku w oglądaniu rywalizacji. Szkoda,że Galen prawdopodobnie złapał uraz w trakcie biegu.
Moim ulubionym komentowaniem jest komentarz p. Janusza Rozuma podczas Maratonu Nowojorskiego .
-
- Zaprawiony W Bojach
Widzieliście Duszyńskiego? Dziwicie się, że Kiełbasińska odmawiała podwójnego startu w sztafecie mieszanej? Takie są efekty nadmiernej eksploatacji. Brak pary pod pokrywką. Czekam jeszcze na starty gwiazdeczki Erestic
-
- Wyga
Widzieliście komunikat PZLA, że wyjaśnią zamieszanie z Kiełbasińską? Tak samo pisali o maratonie w Dębnie i wyszła z tego jeszcze większa afera, bo nie dość, że nie anulowali wyników, to jeszcze nie wzięli Bernardelli. To jak się zajmą Kiełbasińską, to dostanie dożywotnią dyskwalifikację chyba. Niech już prawnika szuka.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Przecież on był już bez formy podczas biegu eliminacyjnego mixa. To nie ma nic współnego z eksploatacją. Nie dorabiaj jakiejś historii. Jako jedyny po mixie ledwo żył.
Obejrzyj eliminacje mix i wywiad oraz zdjęcia za metą. Pierwszy bieg i praktycznie ledwo przeżył....
-
- Zaprawiony W Bojach
Ersetic startuje tylko w sztafecie. Ze startu solo zrezygnowała
-
- Zaprawiony W Bojach
Ktoś ci płaci za te bronienie słabeuszy czy co? Mam swoje zdanie. Nie musisz się z nim zgadzać, ale i nie komentuj. Czy ja ciebie wywołałem do dyskusji?
Czekamy na Ersetic Wiem, że zrezygnowała już to skomentowałem wcześniej. Bez odbioru.
Czekamy na Ersetic Wiem, że zrezygnowała już to skomentowałem wcześniej. Bez odbioru.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Nerwy Ci puszczają? Komentuję bo piszesz absolutne bajki jakbyś nie oglądał MŚ więc przytaczam Ci konkretne kadry , konkretne ujęcia i konkretne zdarzenia.
Możesz mieć zdanie a ja wykazuję ,że jest ono zupełnie błędne.
Pisanie ,że ktoś mi za to płaci świadczy o słabej psychice i oderwaniu od rzeczywistości. Może oglądanie lekkiej za bardzo Cię stresuje
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Weź nie pisz bajek. Natalia Kaczmarek , 200m lużno i druga w eliminacjach z mega czasem 50.21
Musisz jeszcze kilka lat pooglądać lekką aby ją zrozumieć. Mam nadzieję,że skończysz ze swoimi pseudo teoriami bo niepotrzebnie wprowadzasz w błąd forumowiczów. Tzn. nie masz jeszcze obecnie pojęcia o lekkiej oraz po rozkładzie sił, formy i poszczególnych konkurencjach.
Bieg Natalii obalił twoją tezę w pył.
- pawo
- Wodzirej
Kto to jest ten Cheptegei, to kolega Abeby?
Kierva niech ktoś wyłączy mi dźwięk.
Kierva niech ktoś wyłączy mi dźwięk.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Abeba to stolica Ugandy. Nie wiedziałeś o tym? Musisz się jeszcze dużo nauczyć, żeby rozumieć lekką atletykę. Ogarnij się.
- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:48,30
- Kontakt:
Kiedy te sratatony się skończą i wejdą konkurencje dla prawdziwych herosów (800 m) ???