Mistrzostwa Świata w Lekkiej Atletyce Oregon 2022

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ja już uczę się młota. Dajcie mi spokój.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tola między 35 a 40km piątkę pięknie poleciał w 14:10 , dobre doładowanie. Walka o srebro i brąz gdzie trwały roszady między Kenijczykiem, Etiopczykiem, Kanadyjczykiem i Belgiem , dodały smaczku w oglądaniu rywalizacji. Szkoda,że Galen prawdopodobnie złapał uraz w trakcie biegu.

Ważne też ,że niektórzy forumowicze zamiast komentować szczególnie maraton nabijają się z komentatorów. Dla mnie komentowanie nie było złe. I przede wszystkim zdaję sobie sprawę ,że komentowanie live jest niesamowicie dużą sztuką szczególne aby robić to płynnie i treściwie.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arti pisze: 17 lip 2022, 20:04 Tola między 35 a 40km piątkę pięknie poleciał w 14:10 , dobre doładowanie. Walka o srebro i brąz gdzie trwały roszady między Kenijczykiem, Etiopczykiem, Kanadyjczykiem i Belgiem , dodały smaczku w oglądaniu rywalizacji. Szkoda,że Galen prawdopodobnie złapał uraz w trakcie biegu.

Ważne też ,że niektórzy forumowicze zamiast komentować szczególnie maraton nabijają się z komentatorów. Dla mnie komentowanie nie było złe. I przede wszystkim zdaję sobie sprawę ,że komentowanie live jest niesamowicie dużą sztuką szczególne aby robić to płynnie i treściwie.
Akurat dziś to jeżeli chodzi o TVP i maraton to komentarz TOP. Nie miałem momentu aby wyciszyć i bez dźwięku oglądać.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gokish pisze: 17 lip 2022, 20:10
Arti pisze: 17 lip 2022, 20:04 Tola między 35 a 40km piątkę pięknie poleciał w 14:10 , dobre doładowanie. Walka o srebro i brąz gdzie trwały roszady między Kenijczykiem, Etiopczykiem, Kanadyjczykiem i Belgiem , dodały smaczku w oglądaniu rywalizacji. Szkoda,że Galen prawdopodobnie złapał uraz w trakcie biegu.

Akurat dziś to jeżeli chodzi o TVP i maraton to komentarz TOP. Nie miałem momentu aby wyciszyć i bez dźwięku oglądać.
Może nie TOP ale było na tyle ciekawie ,że z uwagą słuchałem przez cały maraton ;)
Moim ulubionym komentowaniem jest komentarz p. Janusza Rozuma podczas Maratonu Nowojorskiego .
bosak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Widzieliście Duszyńskiego? Dziwicie się, że Kiełbasińska odmawiała podwójnego startu w sztafecie mieszanej? Takie są efekty nadmiernej eksploatacji. Brak pary pod pokrywką. Czekam jeszcze na starty gwiazdeczki Erestic ;)
realista
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Widzieliście komunikat PZLA, że wyjaśnią zamieszanie z Kiełbasińską? Tak samo pisali o maratonie w Dębnie i wyszła z tego jeszcze większa afera, bo nie dość, że nie anulowali wyników, to jeszcze nie wzięli Bernardelli. To jak się zajmą Kiełbasińską, to dostanie dożywotnią dyskwalifikację chyba. Niech już prawnika szuka.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bosak pisze: 17 lip 2022, 20:20 Widzieliście Duszyńskiego? Dziwicie się, że Kiełbasińska odmawiała podwójnego startu w sztafecie mieszanej? Takie są efekty nadmiernej eksploatacji. Brak pary pod pokrywką. Czekam jeszcze na starty gwiazdeczki Erestic ;)
Przecież on był już bez formy podczas biegu eliminacyjnego mixa. To nie ma nic współnego z eksploatacją. Nie dorabiaj jakiejś historii. Jako jedyny po mixie ledwo żył.
Obejrzyj eliminacje mix i wywiad oraz zdjęcia za metą. Pierwszy bieg i praktycznie ledwo przeżył....
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bosak pisze: 17 lip 2022, 20:20 Widzieliście Duszyńskiego? Dziwicie się, że Kiełbasińska odmawiała podwójnego startu w sztafecie mieszanej? Takie są efekty nadmiernej eksploatacji. Brak pary pod pokrywką. Czekam jeszcze na starty gwiazdeczki Erestic ;)

Ersetic startuje tylko w sztafecie. Ze startu solo zrezygnowała
bosak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ktoś ci płaci za te bronienie słabeuszy czy co? Mam swoje zdanie. Nie musisz się z nim zgadzać, ale i nie komentuj. Czy ja ciebie wywołałem do dyskusji?
Czekamy na Ersetic ;) Wiem, że zrezygnowała już to skomentowałem wcześniej. Bez odbioru.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gokish pisze: 17 lip 2022, 20:40

Ersetic startuje tylko w sztafecie. Ze startu solo zrezygnowała
Borykała się z wieloma kłopotami zdrowotnymi i jak sama podkreśliła już samo dotarcie do startu w MŚ wiele od niej wymagało.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bosak pisze: 17 lip 2022, 20:41 Ktoś ci płaci za te bronienie słabeuszy czy co? Mam swoje zdanie. Nie musisz się z nim zgadzać, ale i nie komentuj. Czy ja ciebie wywołałem do dyskusji?
Czekamy na Ersetic ;) Wiem, że zrezygnowała już to skomentowałem wcześniej. Bez odbioru.
Nerwy Ci puszczają? Komentuję bo piszesz absolutne bajki jakbyś nie oglądał MŚ więc przytaczam Ci konkretne kadry , konkretne ujęcia i konkretne zdarzenia.
Możesz mieć zdanie a ja wykazuję ,że jest ono zupełnie błędne.

Pisanie ,że ktoś mi za to płaci świadczy o słabej psychice i oderwaniu od rzeczywistości. Może oglądanie lekkiej za bardzo Cię stresuje ;)
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Weź nie pisz bajek. Natalia Kaczmarek , 200m lużno i druga w eliminacjach z mega czasem 50.21

Musisz jeszcze kilka lat pooglądać lekką aby ją zrozumieć. Mam nadzieję,że skończysz ze swoimi pseudo teoriami bo niepotrzebnie wprowadzasz w błąd forumowiczów. Tzn. nie masz jeszcze obecnie pojęcia o lekkiej oraz po rozkładzie sił, formy i poszczególnych konkurencjach.

Bieg Natalii obalił twoją tezę w pył.
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Kto to jest ten Cheptegei, to kolega Abeby?
Kierva niech ktoś wyłączy mi dźwięk.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Abeba to stolica Ugandy. Nie wiedziałeś o tym? Musisz się jeszcze dużo nauczyć, żeby rozumieć lekką atletykę. Ogarnij się.
Awatar użytkownika
faraon828
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:48,30
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kiedy te sratatony się skończą i wejdą konkurencje dla prawdziwych herosów (800 m) :spoko: :spoko: :spoko: ???
ODPOWIEDZ