Mistrzu, nie mówimy „żegnaj”, mówimy „do zobaczenia”
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
gokish tą minutę na piątkę to chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia Dlatego patrząc tylko na międzyczasy bez sprawdzenia profilu nie ma sensu ironizować co niektórzy tutaj robili
Drugą połówkę wielu pobiegło szybciej niż pierwszą bo był zbieg ale potem 2km podbiegu z tego co widać na profilu. Więc nie ma co tworzyć mitów i wolniejszej piątce i regresie.
Drugą połówkę wielu pobiegło szybciej niż pierwszą bo był zbieg ale potem 2km podbiegu z tego co widać na profilu. Więc nie ma co tworzyć mitów i wolniejszej piątce i regresie.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Teraz tak mówią. A były lata gdzie z takich wyników zawodnicy byli wielce zadowoleni.
A co do minutki to nawet nie wiem jakie wyniki w Białymstoku. Chodzi o ogólne wyniki w sezonie w porównaniu do Europy.
-
- Zaprawiony W Bojach
Teraz mamy rozmawiać o czasach z biegów urojonych?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Czy cos było słychać na ten temat, ze Lewandowski nie potrafi wyjść z kontuzji? (nie sledze...)
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Ale zawodnik może być zadowolona z wyniku na podstawie tego jak przebiegały przygotowania lub powrót po kontuzji. Ocenia obecny poziom w stosunku do zdrowia i treningów.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Rozwiń myśl bo nie znam biegów urojonych ale może to jakaś nowa konkurencja. Co masz na myśli ? Podałem konkretny przykład biegu z ostatniego weekendu.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
O to:Rozwiń myśl bo nie znam biegów urojonych ale może to jakaś nowa konkurencja. Co masz na myśli ? Podałem konkretny przykład biegu z ostatniego weekendu.
Uliczne 10 km w Białymstoku ostatnio było 11 listopada 2021 (wygrał Damian Świerdzewski), a wcześniej 19 września 2021. Stąd moje pytanie o bieg urojony, skoro w zeszły weekend widziałeś taki bieg w Białymstoku. 15 maja był półmaraton, a później uliczny bieg na 5 km.gokish tą minutę na piątkę to chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo
nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie, to pytanie o jaki chodziło bieg bo szukam i nie mogę znaleźć tej dyszki o której była mowa. Będę wdzięczny za konkretną nazwę , może ktoś wie skoro krytykuje. Na tą chwilę to takie szukanie po omacku
Być może faktycznie to jakiś bieg urojony a może ktoś podpowie o jaki bieg chodziło, chciałem zerknąć na wyniki
-
- Zaprawiony W Bojach
Arti, ale to Ty wyraźnie piszesz o jakimś biegu na 10 km w Białymstoku. Nikt inny takiego biegu nie przywołał.
Ty sobie wymyśliłeś bieg, który nie miał miejsca. Nie każ innym go teraz szukać i udowadniać, że nie są wielbłądem.chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Tu masz rację i potrafię się do tego przyznać. Zmyliło mnie,że w innym wątku rozmawialiśmy o 10km , następnie padło ,że Adam pobiegł 5km o 1 min wolniej co wziąłem jako międzyczas na 10km na trasie pagórkowatej. Zatem już wszystko jasne, dzięki! Temat zamkniętykkkrzysiek pisze: ↑24 maja 2022, 11:47 Arti, ale to Ty wyraźnie piszesz o jakimś biegu na 10 km w Białymstoku. Nikt inny takiego biegu nie przywołał.Ty sobie wymyśliłeś bieg, który nie miał miejsca. Nie każ innym go teraz szukać i udowadniać, że nie są wielbłądem.chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Arti robi wszystko by zaistnieć w każdym wątkukkkrzysiek pisze: ↑24 maja 2022, 11:47 Arti, ale to Ty wyraźnie piszesz o jakimś biegu na 10 km w Białymstoku. Nikt inny takiego biegu nie przywołał.Ty sobie wymyśliłeś bieg, który nie miał miejsca. Nie każ innym go teraz szukać i udowadniać, że nie są wielbłądem.chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Świetnie ,że gasper marnuje swój czas na moje sprawy i moje życie, jak typowy hejter.
Dzięki temu od lat stoi w miejscu tracąc czas. A mógłby poświęcić ten czas na własny rozwój
Wracając do tematu właśnie Marcin oznajmił, że wprawdzie nie będzie już zawodnikiem (jak rozumiem na bieżni) ale będzie obecny w sporcie. Ja po cichu liczę,że za rok, dwa zobaczymy go jednak na biegach ulicznych.
Dzięki temu od lat stoi w miejscu tracąc czas. A mógłby poświęcić ten czas na własny rozwój
Wracając do tematu właśnie Marcin oznajmił, że wprawdzie nie będzie już zawodnikiem (jak rozumiem na bieżni) ale będzie obecny w sporcie. Ja po cichu liczę,że za rok, dwa zobaczymy go jednak na biegach ulicznych.
-
- Zaprawiony W Bojach
Bardziej mi się wydaje, że jeszcze mocniej w stronę biznesową uderzy i rozwijać ją będzie. A wszystkie te biznesy co widzimy są związane ze sportem.Arti pisze: ↑26 maja 2022, 00:43 Świetnie ,że gasper marnuje swój czas na moje sprawy i moje życie, jak typowy hejter.