Mistrzu, nie mówimy „żegnaj”, mówimy „do zobaczenia”

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

gokish tą minutę na piątkę to chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia ;) Dlatego patrząc tylko na międzyczasy bez sprawdzenia profilu nie ma sensu ironizować co niektórzy tutaj robili ;)

Drugą połówkę wielu pobiegło szybciej niż pierwszą bo był zbieg ale potem 2km podbiegu z tego co widać na profilu. Więc nie ma co tworzyć mitów i wolniejszej piątce i regresie.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
New Balance but biegowy
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arti pisze: 23 maja 2022, 23:18 gokish niby tak ale ja chyba nie słyszałem aby oni mówili ,że są zadowoleni. Raczej słyszałem, że chcą jeszcze lepiej trenować i dążyć do lepszych wyników.
Teraz tak mówią. A były lata gdzie z takich wyników zawodnicy byli wielce zadowoleni.

A co do minutki to nawet nie wiem jakie wyniki w Białymstoku. Chodzi o ogólne wyniki w sezonie w porównaniu do Europy.
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arti pisze: 23 maja 2022, 23:23 gokish tą minutę na piątkę to chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ?
Teraz mamy rozmawiać o czasach z biegów urojonych?
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Czy cos było słychać na ten temat, ze Lewandowski nie potrafi wyjść z kontuzji? (nie sledze...)
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gokish pisze: 24 maja 2022, 07:54
Arti pisze: 23 maja 2022, 23:18 gokish niby tak ale ja chyba nie słyszałem aby oni mówili ,że są zadowoleni. Raczej słyszałem, że chcą jeszcze lepiej trenować i dążyć do lepszych wyników.
Teraz tak mówią. A były lata gdzie z takich wyników zawodnicy byli wielce zadowoleni.

A co do minutki to nawet nie wiem jakie wyniki w Białymstoku. Chodzi o ogólne wyniki w sezonie w porównaniu do Europy.
Ale zawodnik może być zadowolona z wyniku na podstawie tego jak przebiegały przygotowania lub powrót po kontuzji. Ocenia obecny poziom w stosunku do zdrowia i treningów.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kkkrzysiek pisze: 24 maja 2022, 08:08
Arti pisze: 23 maja 2022, 23:23 gokish tą minutę na piątkę to chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ?
Teraz mamy rozmawiać o czasach z biegów urojonych?
Rozwiń myśl bo nie znam biegów urojonych ale może to jakaś nowa konkurencja. Co masz na myśli ? Podałem konkretny przykład biegu z ostatniego weekendu.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rolli pisze: 24 maja 2022, 08:58 Czy cos było słychać na ten temat, ze Lewandowski nie potrafi wyjść z kontuzji? (nie sledze...)
Co masz na myśli ? I do czego to przypiąć ?
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rozwiń myśl bo nie znam biegów urojonych ale może to jakaś nowa konkurencja. Co masz na myśli ? Podałem konkretny przykład biegu z ostatniego weekendu.
O to:
gokish tą minutę na piątkę to chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo
nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia
Uliczne 10 km w Białymstoku ostatnio było 11 listopada 2021 (wygrał Damian Świerdzewski), a wcześniej 19 września 2021. Stąd moje pytanie o bieg urojony, skoro w zeszły weekend widziałeś taki bieg w Białymstoku. 15 maja był półmaraton, a później uliczny bieg na 5 km.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kkkrzysiek pisze: 24 maja 2022, 11:08
Właśnie, to pytanie o jaki chodziło bieg bo szukam i nie mogę znaleźć tej dyszki o której była mowa. Będę wdzięczny za konkretną nazwę , może ktoś wie skoro krytykuje. Na tą chwilę to takie szukanie po omacku ;)
Być może faktycznie to jakiś bieg urojony a może ktoś podpowie o jaki bieg chodziło, chciałem zerknąć na wyniki ;)
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arti, ale to Ty wyraźnie piszesz o jakimś biegu na 10 km w Białymstoku. Nikt inny takiego biegu nie przywołał.
chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia
Ty sobie wymyśliłeś bieg, który nie miał miejsca. Nie każ innym go teraz szukać i udowadniać, że nie są wielbłądem.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kkkrzysiek pisze: 24 maja 2022, 11:47 Arti, ale to Ty wyraźnie piszesz o jakimś biegu na 10 km w Białymstoku. Nikt inny takiego biegu nie przywołał.
chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia
Ty sobie wymyśliłeś bieg, który nie miał miejsca. Nie każ innym go teraz szukać i udowadniać, że nie są wielbłądem.
Tu masz rację i potrafię się do tego przyznać. Zmyliło mnie,że w innym wątku rozmawialiśmy o 10km , następnie padło ,że Adam pobiegł 5km o 1 min wolniej co wziąłem jako międzyczas na 10km na trasie pagórkowatej. Zatem już wszystko jasne, dzięki! Temat zamknięty ;)
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kkkrzysiek pisze: 24 maja 2022, 11:47 Arti, ale to Ty wyraźnie piszesz o jakimś biegu na 10 km w Białymstoku. Nikt inny takiego biegu nie przywołał.
Arti robi wszystko by zaistnieć w każdym wątku
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Świetnie ,że gasper marnuje swój czas na moje sprawy i moje życie, jak typowy hejter.
Dzięki temu od lat stoi w miejscu tracąc czas. A mógłby poświęcić ten czas na własny rozwój ;)

Wracając do tematu właśnie Marcin oznajmił, że wprawdzie nie będzie już zawodnikiem (jak rozumiem na bieżni) ale będzie obecny w sporcie. Ja po cichu liczę,że za rok, dwa zobaczymy go jednak na biegach ulicznych.
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arti pisze: 26 maja 2022, 00:43 Świetnie ,że gasper marnuje swój czas na moje sprawy i moje życie, jak typowy hejter.
Dzięki temu od lat stoi w miejscu tracąc czas. A mógłby poświęcić ten czas na własny rozwój ;)

Wracając do tematu właśnie Marcin oznajmił, że wprawdzie nie będzie już zawodnikiem (jak rozumiem na bieżni) ale będzie obecny w sporcie. Ja po cichu liczę,że za rok, dwa zobaczymy go jednak na biegach ulicznych.
Bardziej mi się wydaje, że jeszcze mocniej w stronę biznesową uderzy i rozwijać ją będzie. A wszystkie te biznesy co widzimy są związane ze sportem.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak może być ale wiesz czasami ciągnie wilka do lasu a ja jako kibic bardzo bym się ucieszył ;)
ODPOWIEDZ