Mistrzostwa Świata w Lekkiej Atletyce Oregon 2022

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wystarczy, że mamy tu już jednego kretyna, więc podciągnij poziom i zacznij czytać ze zrozumieniem.
New Balance but biegowy
Norbert1991
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No i temat znany i lubiany. Jak nie ma się argumentów to zaczyna się, że my nic nie rozumiemy, że tylko Ty masz jakąś tajemną wiedzę i nikt nic nie rozumie. Ubzdurałeś sobie, że jak ktoś ładnie biega jak rekordzistka na płotkach to wszyscy powinni brać przykład i zaraz wprowadzać zmiany i najlepiej żebyś to ty koordynował cały proces wszak jesteś ekspertem(dziwne, że NIKT jeszcze tego nie dostrzegł). Ale jak ktoś ma wyniki ale biega brzydko to milczysz i pieprzysz coś o tym, że nie umiemy czytać i tajemną wiedzę masz tylko Ty. Od kilku lat ta sama zdarta płyta. I komu tu brakuje czytania ze zrozumieniem? Niech Sebastian(absolutnie NIC do Niego nie mam:)) biega najpiękniej na świecie, niech będzie top of the top, number 1 i ma tytuły mistrza świata i okolic w pięknym bieganiu. Tylko, że nic z tego nie wynika. Ale wiem, My nie umiemy czytać i nic nie rozumiemy. Za to ty jesteś alfa i omega. Jasne, technika może pomóc i może mieć wpływ, ale nie musi na co są dziesiątki przykładów na świecie.
Eot.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jak to @#$%^ jest, że łatwiej przychodzi rozmawiać z dziennikarzami albo wydawać oświadczenia niż zwyczajnie rozmawiać ze sobą w zespole? Co to znaczy, że trener milczał jak zaklęty, obraził się?
Ta gównoburza pokazuje jak w soczewce, naszą cechę narodową. Ta wydaje oświadczenia, bo wydaje się, że to takie profesjonalne, ten unosi się w majestacie milczenia. A wszyscy mają kij w dupie. :hahaha:
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Norbert, już se odpuść, bo nie kumasz, a mi się zwyczajnie nie chce.
Norbert1991
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

yacool pisze: 24 lip 2022, 10:14 Norbert, już se odpuść, bo nie kumasz, a mi się zwyczajnie nie chce.
Tak jest proszę Pana. Najważniejsze, że Pan Yacool jest najkumatszy na świecie i jest ciągle wkurwiony na cały świat, że odkrył Święty Graal biegania i nikt poza nim na całym świecie tego nie widzi i ma to w dupie. Ile osób by ci nie napisało, że nie zgadza się z Tobą to zaraz jest kretynem, zaraz nic nie rozumie, nie umie czytać. I na tym zakończmy. My nic nie rozumiemy. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów trenerskich i kolejnych świetnych wyników podopiecznych :oczko:
RysK0
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

" przyznając, że jednocześnie trwa wyjaśnianie, gdzie utknęła informacja o możliwości dokonania jednej zmiany w mikście i kto zawinił. On sam nie ma sobie nic do zarzucenia "
Żałosne
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No to jak już krytykujesz, to chociaż podaj jakiś konkret, bo czym jest przepiękne bieganie i co ma wspólnego z techniką biegu? Wrzuć jakiś filmik, opisz. Za dużo wymagam?
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Norbert1991 pisze: 24 lip 2022, 10:36 My nic nie rozumiemy.
Wyjmij kij z dupy. Nie musisz robić za rzecznika forum. :hahaha:
Norbert1991
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Masz rację, to nie ma sensu.
Tomek_dolnySLASK
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44.45

Nieprzeczytany post

RysK0 pisze: 24 lip 2022, 10:42 " przyznając, że jednocześnie trwa wyjaśnianie, gdzie utknęła informacja o możliwości dokonania jednej zmiany w mikście i kto zawinił. On sam nie ma sobie nic do zarzucenia "
Żałosne Obrazek
Cyt.z wywiadu...

Dla mnie problemem w tej całej sytuacji jest to, że zawodniczka, która wiedziała, że nie możemy dokonać tych zmian, bo jest inny przepis, nie powiedziała trenerowi o tym, że przepisy uległy zmianie. Okazało się, że można było dokonać tylko jednej zmiany. Przecież mogła podejść i zapytać, jak w tej sytuacji będzie wyglądała sytuacja. Dla mnie jest to działanie na szkodę reprezentacji. Muszę to tak nazwać. Gdyby była lojalna wobec trenera i pracodawcy, to powinna od razu przekazać taką informację.

To po kiego h..a są Ci trenerzy ,sztab...
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Norbert,
wiesz gdzie jest o technice na forum i tam staram się przedstawiać swoje zdanie na ten temat. Czy jest rzeczowo, to już nie do mnie należy ocena, ale mogę zapewnić, że tam odpowiem jak potrafię najlepiej i zachęcam też do własnych przemyśleń, a najlepiej doświadczeń i dyskusji. Tam.
Awatar użytkownika
faraon828
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:48,30
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tomek_dolnySLASK pisze: 24 lip 2022, 10:57
RysK0 pisze: 24 lip 2022, 10:42 " przyznając, że jednocześnie trwa wyjaśnianie, gdzie utknęła informacja o możliwości dokonania jednej zmiany w mikście i kto zawinił. On sam nie ma sobie nic do zarzucenia "
Żałosne Obrazek
Cyt.z wywiadu...

Dla mnie problemem w tej całej sytuacji jest to, że zawodniczka, która wiedziała, że nie możemy dokonać tych zmian, bo jest inny przepis, nie powiedziała trenerowi o tym, że przepisy uległy zmianie. Okazało się, że można było dokonać tylko jednej zmiany. Przecież mogła podejść i zapytać, jak w tej sytuacji będzie wyglądała sytuacja. Dla mnie jest to działanie na szkodę reprezentacji. Muszę to tak nazwać. Gdyby była lojalna wobec trenera i pracodawcy, to powinna od razu przekazać taką informację.

Was to serio nie zastanawia, dlaczego Ania tak skrzętnie tę informację, jakże kluczową, ukrywała?

Przecież to powinno wyciec przy pierwszej lepszej rozmowie przy izotoniku, typu:

- Ej, jest tylko 1 zmiana w mix, ciekawe jak to stary poukłada.
- 1 zmiana, co ty dajesz? Od kiedy?

One tam albo totalnie się nie lubią i nie gadają, albo Ani bardzo zależało, żeby akurat tego nie wyrzucić z siebie.
RysK0
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

faraon828 pisze:
(...)

Was to serio nie zastanawia, dlaczego Ania tak skrzętnie tę informację, jakże kluczową, ukrywała?

Przecież to powinno wyciec przy pierwszej lepszej rozmowie przy izotoniku, typu:

One tam albo totalnie się nie lubią i nie gadają, albo Ani bardzo zależało, żeby akurat tego nie wyrzucić z siebie.
Czyli normalnie, jak u mnie w robocie Obrazek, po kilkunastu / kilkudziesięciu latach wspólnego przebywania prawie ze sobą nie rozmawiamy.
Ale od informowania ludzi ( pracowników ) o planach, zmianach, założeniach mam nad sobą kilka osób które biorą za to wynagrodzenie. Czyli jak stwierdził wyżej kolega : Po Ch*j ten cały sztab ?
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Norbert1991 pisze: 24 lip 2022, 10:51 Masz rację, to nie ma sensu.
Co nie ma sensu? Rozmowa, sprzeczki, niezgadzanie się z rozmówcą, obrona własnych poglądów? :niewiem:
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

faraon828 pisze: 24 lip 2022, 11:10
Tomek_dolnySLASK pisze: 24 lip 2022, 10:57
Żałosne Obrazek
Cyt.z wywiadu...

mogła zakładać, że wszyscy wiedzą skoro ta zmiana zasad miała miejsce dawno temu - ale sztab to mistrzostwo świata - trochę to przypomina przygodę działacza na trawniku w Pekinie....
ODPOWIEDZ