Igrzyska Londyn 2012

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
rufuz

Nieprzeczytany post

IO Londyn 2012 to juz historia :ble: Coz emocje po IO trzeba schowac do kieszeni bo za chwile zaczynaja sie jesienne maratony :grr: brac ostro do roboty moi drodzy :ble:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gife pisze:ale Jasia Fasoli na otwarciu nic nie przebije :hahaha:
właśnie chciałbym to zobaczyc bo wszyscy o tym gadają/piszą ale nigdzie już tego nie ma a na YT juz blokowany ten filmik...
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mszary
cala ceremonia, tylko trzeba trochę z ip pokombinować :)
http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b0 ... _Ceremony/
EWA.MD
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 53.35
Życiówka w maratonie: 4.33

Nieprzeczytany post

Na szczęście nie uwierzyłam w prognozy (artykuł z czerwca) odnośnie tłumów na trasie i szans zobaczenia maratonu olimpijskiego z bliska. Kibicowałam zarówno Jarzyńskiej jak i Szostowi stojąc bezpośrednio przy trasie przy Victoria Embankment, gdzie można było oglądać przebiegających maratończykow sześć razy, wystarczyło przyjść godzinę wcześniej. Fantastyczne wrażenia! Polskich kibiców i polskich flag - praktycznie nie było, w przeciwieństwie do innych nacji.
KRZYSIEKBIEGA
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31.16
Życiówka w maratonie: 2:23;47

Nieprzeczytany post

Gife-operuje fotką jaką sam dałem w dyskusji. Sam nie wiem co to za model, ale mocno jestem nim zainteresowany. Być może poprosze kogoś kto na jakiś maraton będzie się wybierał do Japonii żeby mi takie sprowadził (bez względu na cene, która sądze będzie wysoka)
Żyje po to, by biegać
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ooco pisze:mszary
cala ceremonia, tylko trzeba trochę z ip pokombinować :)
http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b0 ... _Ceremony/
Tu jakość jest średnia, ale można obejrzeć bez problemu: http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
kulawy pies
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: słaba
Życiówka w maratonie: megasłaba

Nieprzeczytany post

dwa bardzo fajne teksty okołoolimpijskie Nagora - co, jak i dlaczego się działo na bieżni, z akcentem na występy naszych 800-metrowców. stanowczo do poczytania.

Biegow igrzyska - analiza
Biegowe igrzyska - Polacy

zdrówko
mastering the art of losing. even more.
raweck
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

mszary pisze: Wielkie "nie-brawa" dla TVP2 - nie dziwota, że ludzie nie chca abonamentu płacić. Jak podają, oficjalnie w programie że będzie relacja z maratonu mężczyzn a biegu (w którym biegnie przecież Polak) pokazują 10 minut a potem pokazują mecze to jest po prostu kpina z widzów, tych którzy czekają na konkretną relację.
Na szczeście wielkie brawa dla Eurosport - na nich zawsze można liczyć.

Takie jest moje zdanie.
Popieram
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

Santiago pisze: a dodatkowo w tvp1 i tvp2 zapychają wolny czas bez użytecznymi reklamami w porównaniu do EuroSport
Tutaj się nie zgodzę. Na Eurosporcie potrafią przerwać transmisję, żeby tylko pokazać reklamy :)
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

lapka88 pisze:Na Eurosporcie potrafią przerwać transmisję, żeby tylko pokazać reklamy :)
a na tvp jak już przerwą transmisję to prócz reklam i potrójnej (sic!) zapowiedzi sponsorów programu pokażą jeszcze studio z chylewską i kurzajewskim.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

KRZYSIEKBIEGA pisze:Gife-operuje fotką jaką sam dałem w dyskusji. Sam nie wiem co to za model, ale mocno jestem nim zainteresowany. Być może poprosze kogoś kto na jakiś maraton będzie się wybierał do Japonii żeby mi takie sprowadził (bez względu na cene, która sądze będzie wysoka)
Może się uda wcześniej je wypatrzeć gdzieś, a może jakiś Polak w Japonii by ogarnął sprawę? :hejhej:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

Santiago pisze:
lapka88 pisze:
Santiago pisze: a dodatkowo w tvp1 i tvp2 zapychają wolny czas bez użytecznymi reklamami w porównaniu do EuroSport
Tutaj się nie zgodzę. Na Eurosporcie potrafią przerwać transmisję, żeby tylko pokazać reklamy :)
tak jak wyżej zostało napisane :uuusmiech:
a na EuroSporcie jest ich mnie w porównaniu do tvp hihi
Tego nie wiem. Nie siedziałem ze stoperem włączonym podczas reklam. Na pewno na Eurosporcie reklamy są częściej.
RobsonP
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Farah był świetny. Taktyka i mądrość biegania też na najwyższym poziomie. Ale był odchudzony!! Naprawde nie mam nic przeciwko Kenijczykom i Etiopczykom ( Haile jest wręcz genialny), ale dobrze, że jest rywalizacja i reszt świata jest już w stanie troche z nimi pobiegać. To dla danej konkurencji naprawdę duże urozmaicenie. Mam nadzieję, że na tym się nie skończy i inni czołowi zawodnicy nabiorą wewnętrznej siły by walczyć z E. i K. Zobaczymy co przyniosą kolejne mityngi.
RobsonP
Awatar użytkownika
Affinity
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 37:50
Życiówka w maratonie: 3:08:09

Nieprzeczytany post

raweck pisze:
mszary pisze: Wielkie "nie-brawa" dla TVP2 - nie dziwota, że ludzie nie chca abonamentu płacić. Jak podają, oficjalnie w programie że będzie relacja z maratonu mężczyzn a biegu (w którym biegnie przecież Polak) pokazują 10 minut a potem pokazują mecze to jest po prostu kpina z widzów, tych którzy czekają na konkretną relację.
Na szczeście wielkie brawa dla Eurosport - na nich zawsze można liczyć.

Takie jest moje zdanie.
Popieram
Nie do końca rozumiem, skąd taka opinia.
Na oficjalnej stronie sport.tvp.pl można było za darmo obejrzeć każdą konkurencję igrzysk w HD, bez reklam i komentatorów. Wielokrotnie wspominali o tym w studiu olimpijskim.
Awatar użytkownika
kulawy pies
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: słaba
Życiówka w maratonie: megasłaba

Nieprzeczytany post

...ja też nie rozumiem, czemu ludzie nie chcą płacić abonamentu telewizyjnego żeby obejrzeć w necie to co ich interesuje. :lalala:

tym bardziej, że oficjalny nadawca internetowy igrzysk udostępnia wszystko za free, live i z pełnym archiwum do wglądu. (czego tvp zdaje się, nie robi)

zdrówko
mastering the art of losing. even more.
ODPOWIEDZ