przywrócenie miejscówki dla kolarzy

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
montalb
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć Adam,

Czy mi się wydaje, czy kiedyś na forum w "miejscówce dla twardzieli" był dział dla triatlonistów, względnie kolarzy? Może dałoby się go przywrócić, wprowadzić? Pewnie dużo ludzi jeździ, niektórzy może nawet (jak ja) dużo więcej, niż biegają, więc może byłoby im miło? Może tez trochę by to ożywiło forum, bo nuda panie ostatnio :)

pzdr
montalb
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Możemy utworzyć. Ale nie lubię sztucznych bytów, więc jak się okaże, że to nie ma wielkiego sensu to skasujemy, ok?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Rządź i dziel ;) viewforum.php?f=69
montalb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Możemy utworzyć. Ale nie lubię sztucznych bytów, więc jak się okaże, że to nie ma wielkiego sensu to skasujemy, ok?
Super, dzięki. Mam nadzieję, że ruch będzie nieco większy, niż w Runner's Bar :hahaha: Pamiętam, że tutaj kilka osób kręci (np Kłosiu, gocu też pamiętam z innego forum), także tego.

pzdr
montalb
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Ale "Runners bar" z założenia miało być dla obcokrajowców, którzy przyjeżdzając do Polski nie wiedzieli gdzie biegać.. W dawnych czasach, kiedy nie było Facebooka to miało sens, teraz raczej nie, więc pewnie skasujemy.
montalb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze: Rządź i dziel ;) viewforum.php?f=69
No to pozwoliłem sobie zapytać forumowiczów, jak nazwać ten nowy dział. Mam nadzieję, że nie rządzę się za bardzo? :ble:
Adam Klein pisze:Ale "Runners bar" z założenia miało być dla obcokrajowców, którzy przyjeżdzając do Polski nie wiedzieli gdzie biegać.. W dawnych czasach, kiedy nie było Facebooka to miało sens, teraz raczej nie, więc pewnie skasujemy.
Spoko, spoko, tak tylko zaobserwowałem, że tam nic się nie dzieje. Przy okazji, tam jest jeszcze obok dział "Run Iten". Co to za jeden?

pzdr
montalb
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Taki odprysk czasowej współpracy z jednym Kenijczykiem.
Awatar użytkownika
biegowyninja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Oczywiście nie mam nic na przeciw, bo co mi tam, ale po co? Istnieją fora dla triatlonistów, jest szosa.org. Odwiedzam i bieganie.pl i szosa.org i nie nastręcza to trudności w życiu. Na jednym ludzi eo bieganiu, na drugim o rowerach i wszystko się układa.
montalb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

biegowyninja pisze:Oczywiście nie mam nic na przeciw, bo co mi tam, ale po co? Istnieją fora dla triatlonistów, jest szosa.org. Odwiedzam i bieganie.pl i szosa.org i nie nastręcza to trudności w życiu. Na jednym ludzi eo bieganiu, na drugim o rowerach i wszystko się układa.
Jak się nie sprawdzi, to się nie sprawdzi. Ale popatrzmy, może się przyjmie. Może np. trochę osób (np. Ty) będzie chciało podzielić się swoimi doświadczeniami z łączenia treningu biegowego i kolarskiego?

pzdr
montalb
ODPOWIEDZ