Hej,
zwykle wchodząc na forum wybieram opcję pokazania Nieprzeczytanych wątków. Po przejrzeniu tej listy i otworzeniu tego co mnie interesuje w innych kartach, chciałbym oznaczyć resztę jako przeczytane. Aby to zrobić wracam na stronę główną i klikam Oznacz działy jako przeczytane. Istnieje lub można by było włączyć taką opcję dla tej listy Nieprzeczytanych? Tak by nie trzeba było wracać na główną. Chyba, że coś takiego istnieje, a ja nie widzę
Pozdrawiam
Daniel
Oznaczanie jako przeczytane
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Podpisuje się również pod tą prośba. I od razu zgłaszam inny problem. Nie wiem, czy dotyczy tylko mnie, czy również innych użytkowników. Nawet po wybraniu opcji "oznacz działy jako przeczytane" po odświeżeniu nieprzeczytanych wciąż pokazuje te same post.
-
- Dyskutant
Też mam ten problem, że czasem pokazuje te oznaczone jako przeczytane na liście nieprzeczytanych.
A co do tego oznaczania od razu z poziomu listy nieprzeczytanych, to poza niewygodą możliwe jest też, że oznaczy się jako przeczytane coś co pjawiło się w między czasie, szczególnie że nie raz klikałem by przejsć na główną, a dpiero po chwili na oznaczanie jako przeczytane.
A co do tego oznaczania od razu z poziomu listy nieprzeczytanych, to poza niewygodą możliwe jest też, że oznaczy się jako przeczytane coś co pjawiło się w między czasie, szczególnie że nie raz klikałem by przejsć na główną, a dpiero po chwili na oznaczanie jako przeczytane.