Moderator moderatowi nierówny

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

j/w zapraszam do dyskusji

przy padku przesunięcia badż skasowania tego postu prosze o podanie mi podstawy............... czyli odwołanie się do regulaminu tego forum

Tompoz
Tompoz
New Balance but biegowy
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tompoz pisze:j/w zapraszam do dyskusji

przy padku przesunięcia badż skasowania tego postu prosze o podanie mi podstawy............... czyli odwołanie się do regulaminu tego forum

Tompoz
Tompoz, nie bądź cyniczny! Wiesz dobrze, że takiego regulaminu nie ma, ale jest Administrator i Moderatorzy, którzy dobrze działali do tej pory i powinni ten tekst usunąć lub przynjamniej przesunąć do działu Melanż (choć ja bym go usunął). Ten temat nic nie wnosi do forum a rozpęta tylko niepotrzebną kłótnię!
Ostatnio zmieniony 12 lis 2008, 09:06 przez wykastrowany kot, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Ale o co chodzi?
No tak, różnimy się choćby płcią i wzrostem.

Twój wątek, przede wszystkim, nijak nie wpisuje się tematycznie do działu "Trening". Innych uwag nie mam.
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a Temat kolegi Nagora "Fałszywi prorocy" tez chyba nadaje się do melanżu.

Moderatorzy redaktorzy uczcie się od Pana Darka Szukały specjalisty od odżywiania i suplementacji wsportach wszelakich który jest moderatorem na stronie www.sfd.pl i Pan Darek jest bardzo szanowany od wielu lat mimo że ma rolę w tym forum by zachecać do supli poszczególnych firm ale potrafi szaanować swoich adwersarzy, potrawi nauczyć się od nich wilei itd. itd.

Tompoz
Tompoz
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Fałszywi prorocy dotyczy Treningu choć oczywiście teoretycznie mogłoby takze szerzej.

Dlatego Twój temat przesunę do Działanie Forów.
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Odpowiedz ci jak dzielny generał francuski podczas bitwy na cześc której jest dworzec kolejowy............................................... dupa
Tompoz
airda

Nieprzeczytany post

tompoz, OT jedna prosba do Ciebie - moglbys stosowac normalne wielokropki, czyli skladajace sie z trzech kropek? To nie zlosliwosc, Twoje wielowielokropki, po prostu znacznie obnizaja przejrzystosc tekstu.
ODPOWIEDZ