kollege pisze:Ja tez chcialbym sie dolaczyc do podziekowan dla Pana redaktora Kleina. bieganie.pl za jego kadencji bylo miejscem niezwyklym, bylo orginalnie, wyjatkowo i byl "ferment intelektualny". Oczywisty nawet dla takiego laika i ogolnego ignoranta jak ja. fajnie, ze inne osobowosci z tamtych czasow jeszcze sie odzywaja, filozofowie, intelekualisci klutury fizycznej, filozofowie ruchu i motoryki. ze moim dziennikarskim faworytom pozwala sie cos jeszcze opublikowac.
Oczywiście poprzedni Pan Naczelny, wykonał tytaniczną prace i dzięki temu istniała i rozwinęła się,
jedna z moich ulubionych stron. Po prostu brak jest odpowiednich słów aby opisać w pozytywny sposób,
jak wspaniałą prace wykonał Pan Klein!
kollege pisze:...inna sprawa jest zawlaszczenie strony glownej przez nowego - kolejnego nowego - redaktora naczelnego Pana Pawlaka. wiecznie usmiechnietego sympatycznego, ladnie zbudowanego bardzo
Pana, ktory jeszcze niedawno dzielil sie swa fascynacja muzyka o "handlu prochami" (takie poczucie humoru fajne). dzien bez 5 fotek naczelnego na stronie glownej jest dniem zmarnowanym. pozniej fotorgrafie naczelnego w trakcie wykonywania czynnosci sportowych. tez na glownej.
czy ten gosc nie ma wstydu? co to ma w ogole byc? jakis prywatny folwark?niech ten czlowiek sie opamieta, bo to jest zenujace. albo niech portal zmieni nazwe na "Kuba Pawlak.pl". inni redaktorzy tez moze maja pomysly na podcast? czy ogolnie jakies pomysly. na pewno tak, moze trzeba
im troche zaufac.
Kollege, tutaj to już trolujesz w karygodny sposób!
Zmienił się Naczelny i zmienił się sposób prowadzenia strony.
Moim zdaniem zaznaczył się postęp w dobrym kierunku.
Nie jestem gołosłowny, bo każdy "kumaty" widzi pozytywne zmiany.
Sam fenomen "Biegania" ma niesamowity i niedoceniony potencjał.
Dlaczego zatem nie idą za nim pieniądze?
Przykładowo
taka "piłka nożna", gdzie "chłopki roztropki" biegają po boisku, generuje dużą popularność i kasę,
pomimo tego, że w zasadzie nie wnosi do kluczowego aspektu życia
praktycznie żadnej wartości!
Dlaczego z "Biegania" tak trudno zrobić pieniądze?
Moim zdaniem winna jest "strategia" nacelowana na "dogmaty religijne" - wyniki/medaliki!