Zasady

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

co "right", to "right" :D
New Balance but biegowy
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zgadzam się z przedmówcami - wolałby utrzymać jeden wątek bloga, a nadać mu przejrzystość przez info w pierwszym poście - na innym forum jest taka praktyka, że w nazwie wątku umieszcza się info, na której stronie bloga znajduje się aktualny cel, albo jego realizacja - nie mówię, żeby u nas wpisywać w nazwę, ale zrobić np. tak:

- w tytule bloga wpisać aktualny cel, a w pierwszym poście zrobić info o już zrealizowanych i aktualnych celach, z podaniem dat oraz numeru strony, na której dany cel się zaczął i skończył. Uczyniłoby to blog przejrzystym, a jednocześnie zachowałby ciągłość... Fajnie jest też śledzić czyjeś poczynania abstrahując od celu, a porównując np. kiedy i od czego ktoś zaczynał, a gdzie jest dzisiaj...
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Przypadkiem zauważyłam, że gdy blogi zostały rozdzielone według płci, to blog ciążowy DOM został u mężczyzn. Może warto byłoby go przenieść do kobiecej części? Tam, gdzie jest na pewno nie zostanie przez kogokolwiek dostrzeżony, a myślę, że niejedna dziewczyna z chęcią poczytałaby, jak to podczas ciąży fajnie bywa :).
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Nie otwieramy już na forum nowych blogów, to tak, gwoli informacji.
ODPOWIEDZ