Szybkie bicie serca w nocy

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
miwa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:30
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Skończyłem wczoraj oglądać mundial wypiłem 3 piwka położyłem się spać i w środku nocy obudziłem się i jakoś dziwnie się czułem, poszedłem do WC później napić wody i jak już wracałem do łóżka strasznie zachciało mi sie wymiotować, ledwo co doszedłem do łóżka bo czułem ze mdleje... Położyłem się na łóżku i strasznie szybko zaczęło mi bić serce przy Tym spociłem się jak przy treningu, szybkie bicie serca odpuściło i zasnąłem. Miał ktoś takie objawy, dziś średnio się czuje tak jakby połamany... Czy to efekt przetrenowania i zbyt małej ilości snu?
PKO
Awatar użytkownika
aras
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 0:48:21
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Myślę, że z sercem to lepiej iść do lekarza a nie na forum internetowe. To mogą być różne rzeczy. Może tak jak piszesz zmęczenie, może stres, może tarczyca, może nerwica, może ... itd.
Pozdrawiam, Arek
Blog
januszsprinter
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

aras ma racje. Idź do lekarza a nie pytaj się na forum... tutaj co najwyżej możesz dostać odpowiedź, że po trzech piwach miałeś kaca i tyle :D
Serce to zbyt poważna sprawa żeby radzić się "internetowych specjalistów od wszystkiego"...
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:54
Kontakt:

Nieprzeczytany post

miwa pisze:Skończyłem wczoraj oglądać mundial wypiłem 3 piwka położyłem się spać i w środku nocy obudziłem się i jakoś dziwnie się czułem, poszedłem do WC później napić wody i jak już wracałem do łóżka strasznie zachciało mi sie wymiotować, ledwo co doszedłem do łóżka bo czułem ze mdleje... Położyłem się na łóżku i strasznie szybko zaczęło mi bić serce przy Tym spociłem się jak przy treningu, szybkie bicie serca odpuściło i zasnąłem. Miał ktoś takie objawy, dziś średnio się czuje tak jakby połamany... Czy to efekt przetrenowania i zbyt małej ilości snu?
Uważam, że podobne objawy miał cały naród brazylijski w trakcie i zaraz po zakończeniu mundialu. Miała byc wygrana a zostały kolosalne długi.
Z mundialu jak zwykle najbardziej zadowoleni są działacze największej mafii świata ( nazwa zaczyna sie na F :bum: )
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
Awatar użytkownika
Krzysztof92
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Też przechodziłem przez taki dziwny okres, co chwile klatka lub plecy mnie bolały, budziłem się w nocy i miałem problemy z oddychaniem, jakby coś mi powietrze wysysało z płuc, ale z tego co czytałem jest to efekt treningu na wysokościach, w tamtym okresie bardzo dużo chodziłem i biegałem po górach. Teraz nie mam żadnych problemów :) żadnych bólów, właśnie wyleczyłem lewą nogę :) i za tydzień już zacznę powoli truchtać :).
Jednak na wszelki wypadek trochę zwolnić z treningami gdy coś boli,
" I'm at war with the world cause I
Ain't never gonna sell my soul "
travis27
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Miałem coś takiego. W moim przypadku był to efekt fatalnego odżywania się. Chipsy, coca-cola itd.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ