ból palucha i poduszki pod stopą
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:42
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy miał ktoś może podobną przypadłość i jeżeli tak to jak się z tym uporał... Boli mnie spód stopy a konkretnie paluch i poduszka pod stopą, tuż za paluchem. Ból występuje podczas zginania stopy - podczas robienia tzw. wykroków. Kiedy biegam to nic mnie nie boli. Dzisiaj jednak zaczęła mnie boleć poduszka pod stopą podczas nic nierobienia - może przyczyną był wczorajszy dosyć mocny trening - bieg ciągły po 3:49/km. Jestem lekkim biegaczem (59 kg) ale ląduję na przodostopiu i może to jest przyczyna tego bólu, może coś sobie odbiłem. Na razie nie chcę iść do lekarza - zwłaszcza, że ortopeda w moim mieście nic mi konstruktywnego nie powie, a na wizytę do lekarza sportowego muszę czekać około tygodnia.
- Boguslaw
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 39:02
- Życiówka w maratonie: 03:49:09
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44,39
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo możliwe,że sobie poprostu obiłeś stopę.Biegam też na przodostopiu i przy szybkich akcentach miałem podobnie.jass1978 pisze:- może przyczyną był wczorajszy dosyć mocny trening - bieg ciągły po 3:49/km. Jestem lekkim biegaczem (59 kg) ale ląduję na przodostopiu i może to jest przyczyna tego bólu, może coś sobie odbiłem. .
Chyba ze dwa tygodnie biegałem barzdzo delikatnie

Też już myślałem,że chyba mnie coś dopadło,a to zwykłe obicie (już tak nie walę stopami jak biegam w minimalach