SALOMON XR CROSSMAX NEUTRAL CS.
A teraz masakra... bolą mnie łydki z przodu, pierwsze pół godziny to zespół ciągłego bólu, później przechodzi i powiedzmy, że nogi są jak dawniej... (po bieganiu nie odczuwam żadnych niedogodności, tak jakby nic się nie stało)...Dziej się to bez względu czy w terenie, czy na dobiegówce...czy na asfalcie, chodniku, gdziekolwiek, efekt ten sam.
Wprawdzie pierwszego dnia podbicie palców powiedziało mi wprost, że mnie nie lubi, to drugiego już przeszło... a teraz od dwóch dni łydki... zazwyczaj biegam z pięty, ale i z palców, generalnie mogę stawiać stopę jak chcę nie miałem z tym wcześniej problemów, teraz mam wymuszone bieganie z palców, czy to właśnie może być nakazem tych butów?, czy też to, że są dużo sztywniejsze od poprzednich? Poczekać aż nogi się przyzwyczają do nowego buta, czy szukać innych butów?
pozdr
m
Zmiana obówia - ból z przodu łydki w czasie biegu
- natny
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:09:41
jeśli mówiąc "łydka z przodu" masz na myśli piszczele to obstawiałbym to
http://www.bieganie.pl/?cat=25&id=939&show=1
http://www.bieganie.pl/?cat=25&id=939&show=1
"It's not about how good you play. It's about how good you look on a stage"
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42min.
- Życiówka w maratonie: brak
tak dokładnie to mięsień przylegający do piszczeli.... nie piszczel, wszystkie pozostałe mięśnie mają się bardzo dobrze...
po pół godziny ból przechodzi i dopiero wtedy mogę cokolwiek z sensem zrobić...
po pół godziny ból przechodzi i dopiero wtedy mogę cokolwiek z sensem zrobić...
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Kontakt:
co ciekawe - choc w zazsadzie bezproblemowo robie po 20-30km po gorach, to jak tylko pobiegne po plaskim tez lubi mnie 'zlapac' taki bol, szczegolnie jak mialem dluzsza przerwe od biegania po plaskim (a nie cierpie biegac po plaskim) - ja ten bol po prostu rozbieguje, ale faktycznie, malo to przyjemne jest 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42min.
dziś przebiegłem się po bieżni i oglądając Video wyszło, że nie jestem neutralny, tylko jeśli dobrze zapamiętałem overpronatorem 
więc mam ładne czerwone buty do chodzenia po parku
dlatego piszczele tak mnie "rypią" w tych butach....
jutro pobiegam w starych laczkach i zobaczymy czy będzie to samo...

więc mam ładne czerwone buty do chodzenia po parku

dlatego piszczele tak mnie "rypią" w tych butach....
jutro pobiegam w starych laczkach i zobaczymy czy będzie to samo...