plan trening SCHUDNIJ i co dalej?

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
doomka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej. Zaczełam biegać, żeby schudnąć. Biegałam wg planu SCHUDNIJ + tamte ćwiczonka. Nie wiem co dalej? Tam skończyłam na 5 treningach w tych do 50 minutek biegu. Może co 2 tyg będę sobie dodawać po 5 minut do każdego biegu? Co o tym sądzicie? Inne plany treningowe mają do 3, 4 treningów tyg, to troszkę mało jak chcę schudnąć.
BO JA KOCHAM BIEGAĆ :lalala:
You say natural. I say lazy.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam, Skoro mało Ci biegania i tak kochasz to, to może po prostu inny plan ? Np. Przygotowujący do półmaratonu ? Na pewno znajdziesz coś dla siebie tam :)
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

doomka pisze: Nie wiem co dalej? Tam skończyłam na 5 treningach w tych do 50 minutek biegu. Może co 2 tyg będę sobie dodawać po 5 minut do każdego biegu? Co o tym sądzicie?
To nie jest głupie. Kiedyś tak biegałem na stadionie, że co tydzień dokladałem sobie 1 okrążenie więcej (a zaczynałem od 5-ciu) aż doszedłem do jakiejś tam granicy wytrzymałości i kończyło się na 2-3tygodniach i potem znowu. Spróbuj również urozmaicać sobie bieganie np. 2km spokojnie potem z 3km szybciej i na koniec znowu 2 wolno. Fajnie jak byś zplanowała sobie choćby niezobowiązująco jakiś start. Jest wtedy motywacja do treningów i na konieć spróbuj wciągnąć w bieganie jakąś koleżankę lub jeszcze lepiej jakiegoś chłopaka..he :hahaha:
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
ODPOWIEDZ