To jeszcze, dla pełnego obrazu, napisz - jak oceniasz Kurwizję?, ... tyle!21km10km pisze:Nie mam, tak to oceniam. Pisałem już, najbardziej mi się skojarzyło "szczujnia" i tak nazywam tą telewizję. Szczują i tyle , szczuć czyli "podjudzać, podburzać" tak to oceniam. Tyle.
Komentarz do artykułu Można (na razie) biegać
- jarjan
- Zaprawiony W Bojach
Biegam, więc jestem. :)
pozdrawiam
Jarosław
pozdrawiam
Jarosław
- marek301
- Zaprawiony W Bojach
Wielki Szacun, że miałeś odwagę napisać to co myślisz!21km10km pisze:Nie mam, tak to oceniam. Pisałem już, najbardziej mi się skojarzyło "szczujnia" i tak nazywam tą telewizję. Szczują i tyle , szczuć czyli "podjudzać, podburzać" tak to oceniam. Tyle.
Jak widać większość kolegów tutaj ma inne "preferencje"
Mnie to nie przeszkadza zupełnie,
szanuje każde poglądy i różne emanacje intelektu.
Szanujemy poglądy innych bo to normalka,
że każdy człowiek to inny metabolizm.
Należymy do Elity Biegaczy i zacznijmy się bardziej lubić,
bez względu na "wyznanie" które praktykujemy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:00
- Życiówka w maratonie: 3:28:00
Nie odrozniasz chyba fikcji od rzeczywistości. Trzeba zrozumiec, to co tam mowia to oni nie mowia / pokazuja prawdy, klamia, manipulują informacjami. I chcą abysmy widzieli / slyszeli to co oni chcą.Kangoor5 pisze:Kogo na kogo szczuje ten TVN? Pytam bo polska scena infotainmentu jest mi obca.21km10km pisze:Ja też nie oglądam, chociaż siedzę w domu od ponad miesiąca to od rana tv wyłączony. Jedynie usłyszę coś jednym uchem jak żona przyjdzie i puści w domu tą szczujnię TVN. Naprawdę daleko mi do bycia wyborcom PiS ale z dwojga złego wolę TVP, bądź bardziej umiarkowaną "polszmatę".
Np nie mowili o WHO ze mieli juz informacje 2-3 miesiace wcześniej, ze jest ten wirus, ze on wymknie sie na cały swiat.
Materiały Shivy tez są kasowane, ciekawe dlaczego, w tvp, tvn nie ma z nim wywiadów. Ciekawe dlaczego? PRAWDA?
Czemu w tv nie mowia, w jaki celu polska policja sie zbroi?
Wysłane z mojego DUK-L09 .
- Mossar
- Zaprawiony W Bojach
I TVP i TVN manipulują na potęgę.
Ale TVP bardziej :D
Ale TVP bardziej :D
viewtopic.php?p=1087487#p1087487 - Komentarze
- Arasso
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A dostrzegacie różnicę pomiędzy telewizją PRYWATNĄ a telewizją PUBLICZNĄ... ba! Telewizją NARODOWĄ? Czy nie bardzo?
Jak ktoś nazywa TVN szczujnią i przyznaje ze woli oglądać TVP... no to sorry ale publicznie robi z siebie pośmiewisko.
Nie mam problemu z tym co wygaduje rydzyk w swoich mediach czy karnowscy w swoich szmatławcach, tak samo jak i niem mam problemu z tym że TVN nie kryje antypatii do obozu rządzącego. Prywatne media. Wolność słowa. Mają prawo. Ja mam swój rozum i oglądam oraz czytam rożne media. Myślę samodzielnie. Ale do kwy nędzy TVP opłacane jest z naszych pieniedzy!
Jak ktoś nazywa TVN szczujnią i przyznaje ze woli oglądać TVP... no to sorry ale publicznie robi z siebie pośmiewisko.
Nie mam problemu z tym co wygaduje rydzyk w swoich mediach czy karnowscy w swoich szmatławcach, tak samo jak i niem mam problemu z tym że TVN nie kryje antypatii do obozu rządzącego. Prywatne media. Wolność słowa. Mają prawo. Ja mam swój rozum i oglądam oraz czytam rożne media. Myślę samodzielnie. Ale do kwy nędzy TVP opłacane jest z naszych pieniedzy!
"Life can pull you down but running will always lift you up."
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:00
- Życiówka w maratonie: 3:28:00
Tvp czy tvn czy polsat, naszaTV inne kanały w telewizji to wszystko to samo.Arasso pisze:A dostrzegacie różnicę pomiędzy telewizją PRYWATNĄ a telewizją PUBLICZNĄ... ba! Telewizją NARODOWĄ? Czy nie bardzo?
Wysłane z mojego DUK-L09 .
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Na szczęście są jeszcze prywatne media, ale kto wie co będzie dalej.Arasso pisze:TVN.....Prywatne media. Wolność słowa. Mają prawo. Ja mam swój rozum i oglądam oraz czytam rożne media. Myślę samodzielnie. Ale do kwy nędzy TVP opłacane jest z naszych pieniedzy!
No nic, ja myślę, że to dobre podsumowanie tego wątku, który najwyższa pora zamknąć bo w kwestiach biegowych już się on nie rozwija. Dziękuję wszystkim dyskutantom.