Redakcjo, czy zamierzacie tolerować posty tego użytkownika? Zgłosiłem do moderacji, nie byłem pierwszy, rano, zero reakcji - albo usuńcie i dajcie bana, albo powiedzcie, że zgadzacie się z tymi słowami. Chowanie głowy w piasek nie jest rozwiązaniem.vemmik444 pisze: usunięte
Komentarz do artykułu Szczepionka przeciwko COVID-19
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
kkkrzysiek pisze:Redakcjo, czy zamierzacie tolerować posty tego użytkownika? Zgłosiłem do moderacji, nie byłem pierwszy, rano, zero reakcji - albo usuńcie i dajcie bana, albo powiedzcie, że zgadzacie się z tymi słowami. Chowanie głowy w piasek nie jest rozwiązaniem.vemmik444 pisze: usunięte
Patrząc to na całym forum możliwość banowania itd ma całe 6 osób. Z czego połowa użytkowników ostatni raz była lata temu. Powinna redakcja przemyśleć aby dać 2/3 mody aktywnym osobom aby takich można było odstrzeliwać a nie czekać.
- pawo
- Wodzirej
To pod paragraf podchodzi.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Tez zgłosiłem... i zero reakcji!!!!
Co tu sie dzieje?
Co tu sie dzieje?
- Mossar
- Zaprawiony W Bojach
Ja po 2 dawkach Pfizera. Co prawda wtedy nie biegałem, ale poza bólem ręki to zero negatywnych odczuć. Robiłem pełno spacerów, biegania za synem na rowerku i czułem się pełen sił jak zwykle. Siostra wczoraj 2 dawka Pfizera i ponoć ją zmogło.. ale ona zawsze lubiła marudzić 
No i podpisuje się pod zrobieniem coś z tymi postami wyżej.

No i podpisuje się pod zrobieniem coś z tymi postami wyżej.
viewtopic.php?p=1087487#p1087487 - Komentarze