zdania jak zawsze będą podzielone, ile ludzi tyle opinii, chyba że badania naukowe pokażą jednoznacznie. Qniec
Pierwszy bieg i ból kolana...
- natny
- Stary Wyga

- Życiówka w maratonie: 4:09:41
to po co najpierw stary artykuł przytaczasz, żeby później kogoś zbesztać że do niego zaglądał? 2012 rok to prawie 2 lata temu
zdania jak zawsze będą podzielone, ile ludzi tyle opinii, chyba że badania naukowe pokażą jednoznacznie. Qniec
"It's not about how good you play. It's about how good you look on a stage"
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:54
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Poczekaj na opinię specjalisty. Zawsze możesz przerzucić się na rower.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
-
tomiangelo
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam
Mnie od pół roku po przebiegnięciu kilku minut na bieżni żużlowej zaczynają mnie bolec oby dwa kolana ale jak już gram w piłke na boisku typu orlik to w ogóle tego nie odczuwam. Tak samo zauważyłem że jak w wakacje byłem w Tatrach i jak schodziłem z gór to tak samo mnie kolana bolały przy schodzenia np. skoczył bym z wysokości 1 metra na twardy chodnik na dwie nogi to w takim wypadku bym poczuł te kolana.
Nie rozumie na czym to polega. Od powierzchni po jakiej biegam czy jakieś rozgrzewanie się przez samym bieganiem by pomogło. A najgorsze jest to że chciałem regularnie biegać i ten ból przez pierwsze kilku mnie zniechęca mnie do biegania. Pomocy
Mnie od pół roku po przebiegnięciu kilku minut na bieżni żużlowej zaczynają mnie bolec oby dwa kolana ale jak już gram w piłke na boisku typu orlik to w ogóle tego nie odczuwam. Tak samo zauważyłem że jak w wakacje byłem w Tatrach i jak schodziłem z gór to tak samo mnie kolana bolały przy schodzenia np. skoczył bym z wysokości 1 metra na twardy chodnik na dwie nogi to w takim wypadku bym poczuł te kolana.
Nie rozumie na czym to polega. Od powierzchni po jakiej biegam czy jakieś rozgrzewanie się przez samym bieganiem by pomogło. A najgorsze jest to że chciałem regularnie biegać i ten ból przez pierwsze kilku mnie zniechęca mnie do biegania. Pomocy