Popękana twarz

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
zubrosy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ja niestety od mrozów mam popękane usta ;/ a trochę głupio chłopakowi mazać się pomatką
PKO
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie wiem co w tym głupiego, tym bardziej, że wystarczy posmarować przed wyjściem z domu :lalala:
Obrazek
rufuz

Nieprzeczytany post

Bywalo, ze przy ostrych mrozach twarz tak grubo,intensywnie wysmarowalem kremem, ze wygladalem prawie jak praktykant Voodoo :ble:
felipe178
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Na spękane usta pomadka jak najbardziej i to żaden wstyd. W TV słyszałem wypowiedź jakiegoś alpinisty, który radził aby twarz smarować maściami z jak najmniejszą ilością wody, a najlepiej jeśli jej nie zawierają. Polecał naturalne składniki, a najlepiej łój zwierząt ;) ale wydaje mi się że nikt nie jest takim hardcorem żeby smarować twarz smalcem ;)
A wazelina? Jak najbardziej tak!
Obrazek
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:54
Kontakt:

Nieprzeczytany post

zubrosy pisze:ja niestety od mrozów mam popękane usta ;/ a trochę głupio chłopakowi mazać się pomatką
kup mała tupkę wazeliny , to załatwi sprawę z ustami i może jeszcze sie przydać w innych sytuacjach życiowych
:hej:
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
hyzop
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

zubrosy pisze:ja niestety od mrozów mam popękane usta ;/ a trochę głupio chłopakowi mazać się pomatką
Na noc smaruj ( ale grubo,żeby była biała warstwa) kremem Nivea.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ