dieta przed zawodami
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
na 3 dni przed zacząć wsuwać węglowodany, dużo cukrów (najlepiej makarony) --> glikogen --> energia w dzień zawodów
natomiast co w dzień zawodów, gdy start o 13
czy na dystansie 10km można obyć się bez izotonika? żele sobie odpuszczę, nie wiem jak z napojami...
natomiast co w dzień zawodów, gdy start o 13
czy na dystansie 10km można obyć się bez izotonika? żele sobie odpuszczę, nie wiem jak z napojami...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie wiem czemu wszyscy wzywają ten makaron przed zawodami przecież to syf, lepiej zjeść coś naturalnego mam na myśli kasze jest tez wysoce energetyczna i dużo bogatsza w składniki ozdywcze niż makaron , co do zeli tez jestem przeciwnikem tego po ck obciążać żołądek jakimś chemicznym swinstwem
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
a ustosunkuje sie ktos do kwestii diety w dzien zawodow i koniecznosci nawadniania na trasie 10km w warunkach jesiennych?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 41.27
Ja preferuję makarony głównie ze względu na walory smakowe. Kasza zwyczajnie mi nie smakuje.
Teoretycznie na 10km można spokojnie obejść się bez izotoników, jednak zawsze mamy tą pewność, że jakby co, to mamy się czego napić.
W moim przypadku - zawsze zabieram, nawet na treningi -kilku, -kilkunasto kilometrowe. 

Teoretycznie na 10km można spokojnie obejść się bez izotoników, jednak zawsze mamy tą pewność, że jakby co, to mamy się czego napić.

-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ciawaraz pisze:Nie wiem czemu wszyscy wzywają ten makaron przed zawodami przecież to syf, lepiej zjeść coś naturalnego mam na myśli kasze jest tez wysoce energetyczna i dużo bogatsza w składniki ozdywcze niż makaron , co do zeli tez jestem przeciwnikem tego po ck obciążać żołądek jakimś chemicznym swinstwem
TAkie skrajne komentarze to zawsze mnie bawią
nie ma jak zrozumienie dla gustów innych
kasza to syf czemu ją jesz

p.s. czemu wszyscy wzywają ten makaron przed zawodami to ja też nie wiem
pytanie czy mimo wzywania on przychodzi czy nie
TATA MIKOŁAJA i OLI
Najważniejsza jest Miłość poza tym Kocham życie takie jakie jest
http://www.TTSzczecin.pl
Najważniejsza jest Miłość poza tym Kocham życie takie jakie jest
http://www.TTSzczecin.pl
Z tym makaronem jak z Asics'em ktoś powiedział ,że najlepszy i mit poszedł w lud.Ciawaraz pisze:Nie wiem czemu wszyscy wzywają ten makaron przed zawodami przecież to syf, lepiej zjeść coś naturalnego mam na myśli kasze jest tez wysoce energetyczna i dużo bogatsza w składniki ozdywcze niż makaron , co do zeli tez jestem przeciwnikem tego po ck obciążać żołądek jakimś chemicznym swinstwem
- ejchost
- Stary Wyga
- Kontakt:
jeden je makaron drugi kanapki z drzemem... jak pobiegniesz kilka razy sam będziesz wiedział co ci służy...
[url=http://runmania.com/rlog/?u=ejrun][img]http://runmania.com/f/5348a6fe6b522b01bb6644fae69eee4e.gif[/img][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
co jeść w dzień zawodów musisz sam wypróbować
picie na 10km nawet do półmaratonu jest jesienią stratą czasu - ewentualnie jak gorąco to można polać głowe wodą
picie na 10km nawet do półmaratonu jest jesienią stratą czasu - ewentualnie jak gorąco to można polać głowe wodą