pięta

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
kosplbn
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

boli mnie pięta już drugi tydzień i to tak, że nie pozwala mi na jakiekolwiek bieganie. Ból jest w okolicy guza piętowego od przyczepu ścięgna piętowego, Rehabilitacja w postaci jonoforezy, laseru i ultra dźwięków nie pomaga. Nerwy mnie targają, że cała zima przepracowana progres na wiosnę był a na jesień szykowałem się na połamanie trójki w maratonie i teraz mój cały misterny plan poszedł w ......... :( Co mnie teraz robić, czy są jakieś złote rady?? Nadmienię jeszcze, że okłady lodem też nie działają ani żadne stosowane przeze mnie maści :( No chyba, że występuje u mnie brak cierpliwości.
Pozdrawiam wszystkich
New Balance but biegowy
OlekB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ostrogą piętowa ? entezopatia rozcięgna podeszwowego ?

pozdro
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
kosplbn
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

raczej entezopatia
Awatar użytkownika
fla
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

na dobry początek polecam wymoczyć w wodzie z solą... później wymasować, posmarować czymś na potłuczenia i schować na noc w skarpetę...
Biegnę ciągle biegnę!
LEWAR
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja tez mam z tym problem...smarowałem wszystkim czym sie dało, doustnie Flamexin 2 opakowania.Jonofereza i lasery. Az mi popaliło łydki od elektrod. Jak nie biegam to ok w miare ale jak pobiegam dłuzej tak owb 30 km to potem stac nie mogę...najgorzej rano.Rozciagam intensywnie...dupa...dalej to samo....tez szukam złotego srodka...jeszcze jest ostrzykiwanie sterydem ale słyszałem że to lepiej w ostateczności bo zwyrodnienia sie robia i potem achilles sie zrywa...
ODPOWIEDZ