Wyjazdy na biegówki - najlepiej z Wlkp :)

magdzia81
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej! Wiem, że temat trochę nie do końcazwiązany z forum, ale zapytam :)
Czy ktoś z Was wie może czy są jakies kluby biegówkowe w Wielkopolsce oraganizujące wyjazdy w górki ?? Lubię poszusować na biegówkach, ale tak samemu smutno, a wgrupie fajniej Najchętniejwyjechałabym z Leszna lub okolic, ale jakby co mogę gdzieś podjechać - byle w górkach nie jeździć samemu :)
Dzięki z góry - Magdzia
New Balance but biegowy
renia.w
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej !
Madziu - takie wyjazdy robi (a przynajmniej robił rok temu Klub HALNY z Poznania). Ale...... - no właśnie.
Jeździłam na wiele rajdów w swym żywocie (raczej pieszych, ale to nie znaczenia). Zawsze jechało sie pociągiem (+PKS jeśli konieczne) - ludzie jechali razem, wspólna zabawa, gitarka, gadanie itp. Nie wiem, jak w/w klub robi na innych rajdach, ale na biegówki podobno zawsze jeżdżą samochodami. I dlatego ja się rok temu z nimi nie zabrałam. Po prostu jako osoba z zewnątrz nie pasowałam do układu :( Okazało się, że w żadnym z już jadących miejsca dla mnie nie ma, a jechać samemu ?? Drogo, smutno.... A w pociągu / autobusie przy większej niż 5 grupie osób nawet ktoś nowy - jak ja - ma szansę "zaistnieć" :)
Jeśli mogę Ci coś doradzić, to przygodę z bieganiem na nartach rób bez udziału tego klubu. A jeśli znajdziesz inny - to powodzenia !!
Renata
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Wydaje mi się że frakcja biegającyh na nartach jest bardziej aktywna na forum biegowki.pl.
Moi znajomi biegacze (nie narciarscy) w zimie tam się aktywizują. Zdrajcy ;)
ODPOWIEDZ