KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

vixy
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a mnie dopadły zakwasy :P tylko, że poszłam popływać i już dobrze :hej:
New Balance but biegowy
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja też nie miałem siły, prysznic.... rowerem na stadion... i 3/4 treningu dzisiejszego zrobiłem, potem poczułem jak pod kopułką zaczyna mi sie gotować krew... i pojechałem do domu :)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Coś w tym jest. Ja teraz siedzę w pracy i też mi się robić nie chce:)
hodyjones
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Przejadę się nie będę gnić w domu ;) oczekujcie mnie w sobotę jak nie zaśpię.
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

Ja właśnie wróciłem z treningu. Coś jest z tym samopoczuciem dzisiaj bo też ledwo biegłem a na podbiegach prąd odcinało.
Do zobaczenia w sobotę może będe z nowym kolegą.

Pozdrawiam
Piotr
dpogr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No to aż ciekawi mnie jak mi dziś pójdzie. Najczęściej biegam rano, dziś nie dałem rady, w dodatku 11 godzin w pracy. Jeszcze godzina i będę śmigać.

Dziś pierwszy raz testuję Nokia Sport Trackera, wcześniej używałem Endomondo. Zmieniam, bo podobno NST wznawia trasę po np. wykrzaczeniu, na Endomondo tak dobrze nie ma.

Niestety w sobotę na Katowice chyba nie dam rady uderzyć :(
dadziap
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:57:34
Życiówka w maratonie: 04:54:07

Nieprzeczytany post

co do dzisiejszych treningów - z 5 km całe 5 miałam kolkę.... nic to że gorąco, parno, pot się leje.... ale cały bieg z wredną, ostrą kolką to już przesada

Do zobaczenia w sobotę :)
Obrazek
dpogr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hm... no i mi się dziś jakoś tak lekko biegło... szkoda tylko, że telefon 4 razy się wyłączył :/ 42 min biegu, wg mapy 6,1km

pozdrawiam wszystkich :)
Awatar użytkownika
Juso
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

a ja dziś zgodnie z treningiem
godzinka i 36 min ... jestem wykończona i nogi mnie bolą ...
więc nic tylko trzeba zmykać spać...

jak się nie zregeneruję do soboty... to będę Wam zdjęcia robić w ramach treningu :hejhej:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

A mnie niestety juz w sobote nie zobaczycie, bo jestem juz na etapie garminowanie.uk
Moze za to namowie Zeglarza (Radka), zeby sie wybral i nas godnie reprezentowal.
Co do treningu - zrobilam wczoraj skromniutkie 5km, ale fatalnie jakos stanelam i tak mi pociagnelo za cos w lydce (miesien jakis), ze pomyslalam, ze jeszcze odrobine, a tez bym treningu nie skonczyla...

Dostaliscie plany pod maraton po naszych 5 km??? kurcze... u mnie na mailu pustki...
Awatar użytkownika
Juso
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

no to ja juz nie wiem ... chyba jestem wybrańcem losu że ja tak szybko dostałam ten plan...
Awatar użytkownika
arkadi22
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 0:53:53

Nieprzeczytany post

Ja niestety też czekam na plan (od 27.06.)
Drugie niestety - nie będzie mnie na stadionie w tym tygodniu :(

Nie wiem czy to dobre miejsce, ale chciałem Was zapytać o różnego rodzaju dzienniczki biegowe online ;)
Do niedawna używałem run-log.com (pisany przez polskiego developera). Interfejs jest fajny, prosty i czytelny.
Jednak po zakupie garmina okazało się, że integracja z garminem nie działa najlepiej.

Teraz przesiadłem się na endomondo.com. Największe zalety to:
- b. dobra integracja z garminem ;) (ale również obsługa wszystkich urządzeń mobilnych - nokia, iphone, android, wm - aplikacje pokazujące parametry biegu, treningi na żywo) - można oczywiście trasę "wyrysować" na podkładach google
- super statystyki
- wykres tętna
- i najlepsze - rywalizacje :) - bardzo motywująca funkcjonalność. możliwość tworzenia nowych rywalizacji (np. bieganie, najwięcej km w miesiącu lipcu, albo rywalizacja na wszystkie dyscypliny i najwięcej aktywnych minut). codziennie po przyjściu do pracy sprawdzamy kto prowadzi :D Gdyby ktoś chciał dołączyć do rywalizacji zapraszam na mój profil: http://www.endomondo.com/profile/1472436 i dołączenie do znajomych

Jakie są Wasze typy ? Macie jakiś swój ulubiony program?
Pozdrawiam
Arek
pegaz_mk
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

run-log jest w porządku.
Z integracji nie korzystam, tzn. przymierzam się, żeby napisać moduł integracji z moim Beurerem (run-log udostępnia tzw. API, które powinno to umożliwić), ale zabieram się do tego jak pies do jeża :bum: i pewnie to jeszcze pooootrwa...
dadziap
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:57:34
Życiówka w maratonie: 04:54:07

Nieprzeczytany post

Hej,
ja zaczynałam na Runmania (dzienniki biegowe - ręczne - żadnych GPSów i garminów :) )
Jest jeszcze sports trucker, ale jak dla mnie trochę za dużo, niekoniecznie potrzebnych, wodotrysków.
Osobiście też korzystam z Endomondo i twierdzę, że nic więcej do szczęścia mi nie trzeba.

A planu jak nie było tak nie ma :(
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim, czuję się, jak nowy, bo tydzień mnie na forum nie było, a tu tematów przybyło i dla mnie nowych pseudo przybyło, ale widzę też starych znajomków.
Mam nową życiówkę, przebiegłem 15 km w 1,26 nieźle, borąc pod uwagę ostatni test na 5 km, ale są też złe wiadomości. Ciocia w Kołobrzegu dobrze karmi i waga stoi mimo codziennych biegów i kąpieli w 16 stopniowym Bałtyku. Gokardy z córą też dały popalić, nie maja tego przełożenia, jakie ma rower. Jazda na nich przypomina wyciskanie nogami na siłowni. Szkoda, że dzisiaj mnie z Wami na stadionie nie będzie. Pozdro dla Wszystkich!!!
Obrazek
ODPOWIEDZ