No wlasnie...ja mam plany skromniejsze, tylko 9 km. Poczekamy, zobaczymy, a jak sie sytuacja nie poprawi, no to trudno - bedzie deszczosprint zapewnexenon1981 pisze:no właśnie i jak tu zrobić 20km wybiegania?nie chce mi sie wyściubić nawet stopy za drzwi
KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
-
bochemian
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ha, a ja zdążyłem, start o 6:10 i tylko trochę mnie deszcz zrosił, wiecie jest takie przysłowie, że kto rano wstaje... (i nie chodzi mi o wersję, że się g...o wyśpi)
no ale przyznam się, że to tylko zbieg okoliczności, że o tej godzinie mi się udało być
no ale przyznam się, że to tylko zbieg okoliczności, że o tej godzinie mi się udało być
-
xenon1981
- Zaprawiony W Bojach

a ja kulturalnie sie wyspalem, pozniej kulturalnie sie wyluzowalem patrzac za okno, pożniej kulturalnie zobaczylem final Wimbledonu, później kulturalnie jeszcze raz popatrzylem za okno i stwierdzilem "pier.ole najwyzej troche popływam" zebralem sie , koszulka, krótkie spodenki, camelbak i ruszam
1,5h pozniej po 19 km biegu zadowolony zdążyłem przed ściemnieniem
Było fajnie i spotkałem superowego nie bojącego sie mnie zająca w parku
Byłem szybszy
-
Początkująca
- Wyga

- Życiówka na 10k: 48:45:50
mnie się również podobnie udało jak powyżej - przy czym ubrałam się nie na krótko, a na długo;xenon1981 pisze:a ja kulturalnie sie wyspalem, pozniej kulturalnie sie wyluzowalem patrzac za okno,(...), później kulturalnie jeszcze raz popatrzylem za okno i stwierdzilem "pier.ole najwyzej troche popływam" zebralem sie , (...) Było fajnie i spotkałem superowego nie bojącego sie mnie zająca w parkuByłem szybszy
owszem: i zające, i sarenki, i jelenie- takie bykole...
i biegłam 16, a nie - jak Xenon1981 - 19km -- i tylko trochę zmokłam
BZIUM --- jesteś wielki. Program się "sprawdza" - po takim jak wyżej dystansie czuję się super!
Agnieszko -- dziękuję za wszelkie podpowiedzi i nauki
Wolfi -- dziękuję za sobotni trening. Podbiegi, te co nazwałeś 'dla hardcorowców' - rewelacja! całe dziesięć sztuk wybiegłam - i dało radę
Udanego urlopu urlopowiczom
i chęci do biegania tym, co nawet podobnej wczorajszej aurze - nie dają szans i biegają
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach

Xenon to ten zając co już kiedyś z Tobą biegał? Fajnie mieć takiego biegowego przyjaciela:)
Początkująca, ja nie miałem żadnych wątpliwości, byłem przekonany, ze zrobisz te hardcorowe podbiegi. Też ci dziękuje za trening, dla mnie to najdłuższy dystans od kilku miesięcy.
Juso, tak na pocieszenie, ja tez nie biegałem wczoraj:)
W środę czy czwartek będę biegał crossy w WPKiW trasą Agi Gortel, ma ktoś też ochotę?
Początkująca, ja nie miałem żadnych wątpliwości, byłem przekonany, ze zrobisz te hardcorowe podbiegi. Też ci dziękuje za trening, dla mnie to najdłuższy dystans od kilku miesięcy.
Juso, tak na pocieszenie, ja tez nie biegałem wczoraj:)
W środę czy czwartek będę biegał crossy w WPKiW trasą Agi Gortel, ma ktoś też ochotę?
-
dpogr
- Rozgrzewający Się

- Kontakt:
Witam wszystkich 
Jestem tu 'nowy'
Zacząłem biegać 8 tygodni temu, dokładnie to dziś rano zamknąłem 8 tydzień i teraz mam wolny weekend
Zacząłem od planu 6 tygodniowego i to było chyba to, bo nagle się okazało, że bieganie sprawia przyjemność - a w zasadzie zaczęło po 2 i pół tygodniu.
Dziś lekka mrzawka, ale w tamtym tygodniu miałem pierwsze urwanie chmury w czasie biegu... to dopiero ochładza
pozdrawiam
wszystkich
Jestem tu 'nowy'
Zacząłem biegać 8 tygodni temu, dokładnie to dziś rano zamknąłem 8 tydzień i teraz mam wolny weekend
Zacząłem od planu 6 tygodniowego i to było chyba to, bo nagle się okazało, że bieganie sprawia przyjemność - a w zasadzie zaczęło po 2 i pół tygodniu.
Dziś lekka mrzawka, ale w tamtym tygodniu miałem pierwsze urwanie chmury w czasie biegu... to dopiero ochładza
pozdrawiam
wszystkich
- Juso
- Dyskutant

a czy to oznacza że w sobotę się widzimydpogr pisze:Witam wszystkich
Jestem tu 'nowy'
pozdrawiam
wszystkich
-
dpogr
- Rozgrzewający Się

- Kontakt:
he he chciałbym, ale chyba jeszcze nie dam rady o Katowice zahaczyća czy to oznacza że w sobotę się widzimy na treningu?
no ale myślę, że wcześniej czy później się pojawie:)
-
vixy
- Wyga

jak z korfantego dojechać na ten stadion albo jakoś ze stawowej?
w tą sobote będę na treningu ostatecznie i definitywnie :D dzis zrobiłam rekord: 6,5 km, oczywiście z przerwami a na przerwach się rozgrzewam 2-3 minut 
-
agnieszka_
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Vixy-wsiądź w rynku w tramwaj: 6 lub 16 i wysiądź albo na przystanku przy Almie-wtedy do stadionu trzeba się trochę cofnąć (za to w poworotną stronę wsiadasz tuż przy wejściu na stadion) albo przejdż się piechotką: Kościuszki do góry.
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach

dpogr, to się przecież idealnie składa bo sobota jest też dniem kiedy my biegamy, także zapraszamy już teraz:)
vixy można tymi tramwajami w kierunku Brynowa, ale najprościej po prostu pobiec, a żeby się nie zgubić, można po torach tramwajowych:)
vixy można tymi tramwajami w kierunku Brynowa, ale najprościej po prostu pobiec, a żeby się nie zgubić, można po torach tramwajowych:)
-
ZosiaSamosia
- Wyga

ja też już dopytałam jak dojechać
jest szansa, że będe i moze nawet się nie zbłaźnie na boisku