http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/56,101 ... html#TRCuk

Cześć, Andrzej a czy jest możliwość aby dostać taką koszulkę za pełną odpłatnością? Co prawda do stowarzyszenia nie należę, ale we wszystkich biegach biorę udział jako zawodnik Akademii Biegania. Moja stara koszulka się lekko zniszczyła już, a przecież nie będę jak jakaś fleja biegał. Jeżeli tak, to poproszę rozmiar M z napisem Marek.maratończyk pisze:Dotarły już damskie koszulki, więc ruszamy z zapisami na darmowe startówki dla biegaczy Akademii Biegania, które zostaną zakupione z pieniążków od sponsora. Z przodu będzie nasze logo a z tyłu napis „Akademia Biegania Grudziądz” oraz wybrane przez was imię lub pseudonim i prawdopodobnie sponsor. Proszę, więc o podanie mi rozmiaru oraz co ma być z tłu. Ruszam w środę na treningu gdzie przyniosę koszulki w kilku rozmiarach na zapoznanie, ale również możecie podawać mi mailowo lub telefonicznie. Na początek pieniążków wystarczy nam na około 70 sztuk, więc w pierwszej kolejności dostają członkowie stowarzyszenia z opłaconymi składkami, więc może to was zmobilizuje do uregulowania zaległości i doliczenia się wszystkich naszych biegaczy. Dla przypomnienia składka to 5 zł na miesiąc wpłacana na nasze konto stowarzyszeniowe, którego dane znajdziecie na naszej stronie w zakładce stowarzyszenie. Jeżeli macie jakiekolwiek pytania związane z naszym klubem to pytać mnie osobiście a nie za plecami ja nie gryzę i nie mam nic do ukrycia. Pozdrawiam Andrzej.