KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

Kto ma ochotę na zrobienie kilku kółek w parku po zakończeniu zajęć na stadionie ?
Dawno nie biegaliśmy poza stadionem.

Pozdrawiam
Piotr
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Juso
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:
Juso pisze:

Biegłaś pięknie, mogę potwierdzić. Nie chcę być złośliwy, ale ja jeszcze piękniej :hej: A tak na poważnie, podoba mi się Twoja silna motywacja. Chyba sam też wystartuję w Biegu Dzika 17.07.2011, jeżeli nie będę miał kursu obrabiania kości twarzy i żeberek w ten weekend.
o nie ;) mowy nie ma ... idźmy na kompromis... ja biegałam piękniej pierwsze sześć okrążeń ... a Ty piękniej dopiero potem...
a ponieważ i tak mnie, jakby nie patrzeć wyprzedzasz "w piękniej" o jakieś pół okrążenia ... to powinno Ci wystarczyć ;)
Awatar użytkownika
Juso
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Juso ino patrzeć jak będziesz śmigać 5k w 20 minut, to tylko kwestia czasu i determinacji ;-) Ja przykładowo jeszcze tylko kilka lat i ścignę Bziuma. To tylko kwestia odpowiedniej determinacji :) Determinacja dobrym słowem jest, drugim dobrym jest CEL, Jak jest cel i determinacja to wszystko będzie dobrze :) Dlaczego lubię naszego trenera Bziuma ? Bo nic nie musi robić a strasznie mnie determinuje i jest Celem który ciągle ucieka... jak z tym ściganiem króliczka :)
:hejhej: :hejhej: :hejhej: tak właśnie :)
ale 5 k oznacza 5 km ... a nie kroków prawda?? ;) bo tego bym nie zniosła... ;)
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Juso tak pięknie i z gracją biegłaś Ty, a ja orałem tartan jak galopujący buhaj :-)

Wiadomość do wszystkich. Moje namowy odniosły skutek. W sobotę ma być mój kumpel z wojska wraz z dziewczyną , (no prawie, że z wojska). Lubi tak, jak ja te pływacko - surwiwalowo - off roadowo - kombatowe klimaty. Mnie nie będzie, więc przyjmijcie ich w moim imieniu godnie. Ponieważ Łukasz vel Cogen jest bardzo ambitny, a Sabina idzie za nim, jak w dym, to nie zamęczcie ich od razu biegiem na 42 km, bo oni gotowi są to zrobić. Proponuję dla nich na początek 2 x 10 km :-). Łukasz jest na tyle ambitny, że nie wiem Bzium, czy nie będziesz miał od razu za zadanie przygotowywać, go do triatlonu.
Zadbajcie o nich, żebym nie słyszał skarg :-)
Obrazek
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wazna wiadomość od Bziuma: nie będzie go dzisiaj na stadionie, ale obiecał przyjść jutro.
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Juso tak pięknie i z gracją biegłaś Ty, a ja orałem tartan jak galopujący buhaj :-)
poplułam monitor przez Ciebie :hahaha:
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale Olo jak finiszowałeś to cały stadion na Ciebie patrzał, tak jak na tą dziewczynę co robiła sprinty w czasie naszego biegu na 5 km:)

Piotrek ja chętnie, ale w tym tygodniu niestety raczej czasowo już się nie wyrobię na bieganie poza stadionem...

Aga a teraz będzie ten bieg na dochodzenie? I ile 3 km?
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:Ale Olo jak finiszowałeś to cały stadion na Ciebie patrzał, tak jak na tą dziewczynę co robiła sprinty w czasie naszego biegu na 5 km:)
Najgorsze te wyryte dziury w tartanie :-) .Ale już w sobotę biegam nad Bałtyczkiem :-) :bleble: Piasek na plaży można łatwo wyrównać :bum: .
Obrazek
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A jak wezme buty do biegania po polnych dróżkach i lesie na stadion to będzie ok ? bo nie wiem ..... :niewiem:
janusz1967
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

witam.w biegu mam zamiar wystartować dla sprawdzenia siebie i na jaki wynik mnie stać aktualnie.bo nie jest powiedziane że pobiegnę cały dystans ale liczę na dwa pełne okrążenia a co do oddychania usta usta to spoko masz to jak w banku że zrobi to jakaś biegaczka : :usmiech: ale mam nadzieję że nie będzie on potrzebny
Obrazek
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:
wolfi pisze:Ale Olo jak finiszowałeś to cały stadion na Ciebie patrzał, tak jak na tą dziewczynę co robiła sprinty w czasie naszego biegu na 5 km:)
Najgorsze te wyryte dziury w tartanie :-) .Ale już w sobotę biegam nad Bałtyczkiem :-) :bleble: Piasek na plaży można łatwo wyrównać :bum: .
Ooo, ja również ten weekend spędzam nad Bałtykiem, będę wypatrywał śladów stóp na piasku :) Bieganie wzdłuż morza po plaży i klifach to jest to, nawet mam nadzieje na jakiś ciepły letni deszcz :)

Niestety coś za coś, ominie mnie taki bieg na dochodzenie...
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zosia będzie ok. tutaj tylko xenon ma 6 par butów biegowych, tak żeby mieć na każdą okazję:)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i dlatego wstawilem sobie nowe drzwi wejsciowe do mieszkania bo sie balem włamań :)
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ZosiaSamosia pisze:A jak wezme buty do biegania po polnych dróżkach i lesie na stadion to będzie ok ? bo nie wiem ..... :niewiem:
Zosia niestety, ale na tartan muszą być specjalne buty z kolcami. Ważna jest odpowiednia przyczepność, szczególnie na finiszu, jak będziesz po 42 km wchodziła w 400 metrowy sprint. Ale mam radę, jeżeli nie masz takich butów to warto na tartan włożyć wysokie buty do zimowej wspinaczki i na nie założyć raki. Też będzie OK i kostki będą chronione, nie wspomnę o wzmacnianiu mięśni nóg :-).
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:Zosia będzie ok. tutaj tylko xenon ma 6 par butów biegowych, tak żeby mieć na każdą okazję:)
Xenon, a masz buty biegowe na niedzielne msze :-), takie z połyskiem.
Obrazek
ODPOWIEDZ