SBBP (3)
- romek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W najblizsza srode o 19.00 na spotkaniu PSB (Park Skaryszewski) jest szansa (niestety nie na 100%:(), ze bedzie p. Jan Marchewka. Gdyby ktos byl chetny, to zapraszamy.
(Moze dzieki wam bedziemi mieli historyczna frekwencje )
(Moze dzieki wam bedziemi mieli historyczna frekwencje )
-
- Zaprawiony W Bojach
Super Pawle!Quote: from Kociemba on 11:26 pm on June 26, 2003
W sobotę jestem obowiązkowo.
(a przy okazji nieśmiało chcę Ci przypomnieć o próbkach - ale jeśli ich nie masz nie ma sprawy!)
- Scarabeus
- Wyga
Czesc!! Witam Wszystkich!
Chciałbym się przyłaczyć do wspólnego biegania w tą sobote. Mam tylko wątpliwości czy nadąże za Wami...
Piotrek
Chciałbym się przyłaczyć do wspólnego biegania w tą sobote. Mam tylko wątpliwości czy nadąże za Wami...
Piotrek
[url]http://www.SBBP.PL[/url]
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Zapraszamy.
Nie będzie tak źle.
Pozdrawiam
Leszek
Nie będzie tak źle.
Pozdrawiam
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jeżeli na podstawie zeszłotygodniowej frekwencji ktokolwiek przypuszczał, że SBBP jest w fazie schyłkowej albo regres przezywa - to chciałem to zdementować. Poniżej dowód, od lewej: Madach, Marek kolega Madacha, Piro20, Pebe, Deck, Magda koleżanka moja i Ani, Ania, Scarabeus, Radka, Grzesiek, Kociemba, Leszek, Regis, Didorka, Emalon, Mietek, Roman, Anuch, Krzysiek mąż Anucha, FREDZIO na dole, potem na młocinach jeszcze Mariusz dołaczył.
U niektórych było 1 kółko, u innych 2 a liderzy zrobili 3. Ja na rowerze pomiędzy wszystkimi jeździłem i czułem sie trochę jak pies pasterski który swoje owieczki pilnuje i zagania. Scarabeus dobrze biega - mimo, że "nowy" a był w grupce liderów.
U niektórych było 1 kółko, u innych 2 a liderzy zrobili 3. Ja na rowerze pomiędzy wszystkimi jeździłem i czułem sie trochę jak pies pasterski który swoje owieczki pilnuje i zagania. Scarabeus dobrze biega - mimo, że "nowy" a był w grupce liderów.
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawe czy jutro na Pucharze frekwencja dorówna chociaż tej na SBBP:)
biec goniąc marzenia
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Faktycznie było nas sporo. Wszyscy, którzy nie mogą doczekać się następnej soboty niech przyjdą we wtorek na stadion WAT o godz. 19:00 gdzie w ramach spotkań z ciekawymi ludźmi, będzie można osobiście porozmawiać z niezmordowanym ultramaratończykiem Leszkiem Gwiazdowskim , który osobiście poprowadzi nas ścieżkami rezerwatu Łosiowe Błota. Będzie też Mariusz vel Młody i ja. Liczę też na żonę Leszka, tym razem bez roweru.
- Scarabeus
- Wyga
Biegało się rewelacyjnie!!!:)
Bardzo chętnie w przyszłym tygodniu też pobiegam w takim MIŁYM GRONIE. Bieganie w Grupie jest dużo przyjemniejsze od samotnych długich chwil w trakcie których człowiek bije się ze swoimi myślami. Czasami te mysli są bardziej męczące od samego biegania....
Fredziu z tym "dobrze biega" to prosze nie przesadzaj.....
Czy ten bieganie na Łosiowych Błotach jest przewidziane na jakiś określony czas??
Bardzo chętnie w przyszłym tygodniu też pobiegam w takim MIŁYM GRONIE. Bieganie w Grupie jest dużo przyjemniejsze od samotnych długich chwil w trakcie których człowiek bije się ze swoimi myślami. Czasami te mysli są bardziej męczące od samego biegania....
Fredziu z tym "dobrze biega" to prosze nie przesadzaj.....
Czy ten bieganie na Łosiowych Błotach jest przewidziane na jakiś określony czas??
[url]http://www.SBBP.PL[/url]
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Grucio - żałuj.
Kociemba - nie przesadzaj - we wtorek będziemy.
Scarabeus - należy zachować właściwe proporcje - czasami warto coś przemyśleć w samotności, a czasami warto z kimś miłym pogadać (co by nie stać się samotnikiem).
Pit - myślę, że frekwencje to my zrobimy w końcu jest to robione dla nas, a dlaczego Marek to robi to mnie bynajmniej tak mocno nie interesuje, byle to robił coraz lepiej. Osobiście zachęcam wszystkich do udziału w biegu, kibicowania - dobrej zabawy. !!!!!
Pozdrawiam
Leszek
Kociemba - nie przesadzaj - we wtorek będziemy.
Scarabeus - należy zachować właściwe proporcje - czasami warto coś przemyśleć w samotności, a czasami warto z kimś miłym pogadać (co by nie stać się samotnikiem).
Pit - myślę, że frekwencje to my zrobimy w końcu jest to robione dla nas, a dlaczego Marek to robi to mnie bynajmniej tak mocno nie interesuje, byle to robił coraz lepiej. Osobiście zachęcam wszystkich do udziału w biegu, kibicowania - dobrej zabawy. !!!!!
Pozdrawiam
Leszek
-
- Zaprawiony W Bojach
Hello everybody!!!
Wróci³am. Do Warszawy. Do komputera. Prawie dwa tygodnie bez internetu to nie jest wcale taka g³upia sprawa. A my¶la³am ju¿, ¿e jestem ciê¿ko uzale¿niona.
W ka¿dym razie mi³o Was wszystkich widzieæ i czytaæ na forum Bardzo siê cieszê, ¿e okr±g³e 40-ste SBBP odby³o siê w tak du¿ym gronie. £ezka siê w oku krêci, gdy wspominam nasze skromne pocz±tki na jesieni..
Relacja ze Szklarskiej bêdzie. Na razie mam zaleg³o¶ci w czytaniu postów, emilowej korespondencji, no i przede wszystkim w pracy, wiêc muszê trochê podkrêciæ tempo.
Bêdê jutro na £osiowych.
Buziaki dla wszystkich [kiss]
joy
Wróci³am. Do Warszawy. Do komputera. Prawie dwa tygodnie bez internetu to nie jest wcale taka g³upia sprawa. A my¶la³am ju¿, ¿e jestem ciê¿ko uzale¿niona.
W ka¿dym razie mi³o Was wszystkich widzieæ i czytaæ na forum Bardzo siê cieszê, ¿e okr±g³e 40-ste SBBP odby³o siê w tak du¿ym gronie. £ezka siê w oku krêci, gdy wspominam nasze skromne pocz±tki na jesieni..
Relacja ze Szklarskiej bêdzie. Na razie mam zaleg³o¶ci w czytaniu postów, emilowej korespondencji, no i przede wszystkim w pracy, wiêc muszê trochê podkrêciæ tempo.
Bêdê jutro na £osiowych.
Buziaki dla wszystkich [kiss]
joy