WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Sprawa nie do wygrania poza bieżniąrudiger pisze:Broń się Reaktor, bo zaraz wyjdziesz na sprzedawczyka i konfidenta
Będę miał wydrukowane oświadczenie. Niewykluczone, że nawet i dlugopis
Dzięki za długopis
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
- Życiówka w maratonie: brak
Haha! Ależ wielkie poruszenie wywołałem, jeszcze trochę i naprawdę zacznę odczuwać wyrzuty sumienia.
Tak poza tym, to nie wiem czy ja w ogóle będę w stanie ruszyć stopą w tę niedzielę. Poniedziałek trening wytrzymałościowy na siłowni, wtorek wybieganie + dodatkowo rower, środa rower, czwartek długie 90 min. wybieganie, piątek trening wytrzymałościowy na siłowni, sobota BBL no i wreszcie niedziela - start. Co mi tam, no pain no game, no risk no fun.
O ile mi wiadomo, zaczynamy o 14ej, to chyba tak jak Wy? Kto ostatecznie jest w Waszym składzie?rudiger pisze:Reaktor, w której turze biegniesz?
Nie biegnę przeciwko BBL tylko w ramię w ramię z Wami, a że moje ramię mam nadzieję, będzie nieco przed Waszymi, to już inna kwestia. Na zajęciach liczę na sympatyczne przyjęcie, zresztą jak zawsze.Kas pisze:Reaktor a nie będziesz miał konfliktu sumienia? tak biec "przeciwko" BBL ? Czy wierzysz w zdrową sportową rywalizację i liczysz, że nie spotka cię za to ostracyzm na treningach ?
Już, już, muszę jeszcze złapać oddech, bo właśnie przebiegłem 24 kilometr...rudiger pisze:Broń się Reaktor, bo zaraz wyjdziesz na sprzedawczyka i konfidenta
Hehe, na bieżni też się łatwo nie dam.Svolken pisze:Sprawa nie do wygrania poza bieżniąrudiger pisze:Broń się Reaktor, bo zaraz wyjdziesz na sprzedawczyka i konfidenta
Co to za matka, która nie chce wesprzeć (finansowo) swojego dziecka? Niestety nie miałem funduszy na ten bieg, a że los się uśmiechnął i trafiła się okazja, to szkoda było z niej nie skorzystać. Natomiast gdy tylko nadarzy się okazja to będę Biegał Bo Lubię.Adam Klein pisze:Co to w ogóle jest? Wychowaliśmy zawodnika na naszym łonie a on teraz zasila inny zespół?
Tak poza tym, to nie wiem czy ja w ogóle będę w stanie ruszyć stopą w tę niedzielę. Poniedziałek trening wytrzymałościowy na siłowni, wtorek wybieganie + dodatkowo rower, środa rower, czwartek długie 90 min. wybieganie, piątek trening wytrzymałościowy na siłowni, sobota BBL no i wreszcie niedziela - start. Co mi tam, no pain no game, no risk no fun.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Ludzie jak cicho... Sobota już za 2 dni, dajcie więcej do ognia! Jak Wasze przygotowania do Ekidena, forma jest / będzie? Jakich rezultatów spodziewacie się po sobie (indywidualnie)? Ja bym chciał przebiec 5 km. w maks 23 minuty, jak to jest z Wami?
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- bennykuleczka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:46
Hej,
ja dzisiaj biegałem po Polach Moko starając się rozkminić przebieg trasy - będzie ciekawie
Co do formy - zamierzam zrobić życiówkę na dystansie który biegnę, nie powinno to stanowić żadnego problemu (w końcu 7,195 nigdy jeszcze nie biegłem)
Reaktor - tylkko sie nie pomyl - Ekiden jest w niedzielę
co do ciszy - faktycznie bardzo tutaj ostatnio cicho, rozumiem że wszyscy tłuką swoje km i nie ma sił już na pisanie...
ja byłem dzisiaj bardzo pozytywnie zaskoczony liczbą osób biegających po Polach Mokotowskich mimo wczesnej pory (6-7 rano), następnym razem będę je liczył.
Czy komuś z Was zdarza się biegać w godzinach 4-7 rano na Polach Mokotowskich, w parku Morskie Oko, albo w Łazienkach? Może się mijamy?
Pozdrawiam
Tomek
ja dzisiaj biegałem po Polach Moko starając się rozkminić przebieg trasy - będzie ciekawie
Co do formy - zamierzam zrobić życiówkę na dystansie który biegnę, nie powinno to stanowić żadnego problemu (w końcu 7,195 nigdy jeszcze nie biegłem)
Reaktor - tylkko sie nie pomyl - Ekiden jest w niedzielę
co do ciszy - faktycznie bardzo tutaj ostatnio cicho, rozumiem że wszyscy tłuką swoje km i nie ma sił już na pisanie...
ja byłem dzisiaj bardzo pozytywnie zaskoczony liczbą osób biegających po Polach Mokotowskich mimo wczesnej pory (6-7 rano), następnym razem będę je liczył.
Czy komuś z Was zdarza się biegać w godzinach 4-7 rano na Polach Mokotowskich, w parku Morskie Oko, albo w Łazienkach? Może się mijamy?
Pozdrawiam
Tomek
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Cisza w eterze z powodu przejecia eteru przez Secret Service
Chyba podjadę tam rowerem i też przetestujębennykuleczka pisze:Hej,
- Kinka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:06
Hehe niektórzy pracują ... tak naprawdę pracują.
dawno nie zaglądałam na forum bo mnie nie było i dziś musiałam nadrobić zaległości we wpisach.
Reaktor aktywny jak zawsze Fajnie, że startujesz w Ekidenie choć szkoda, że nie z nami.
Nie mogę się doczekać niedzieli !
Wracam do pracy i do zobaczenia w sobotę na Skrze.
dawno nie zaglądałam na forum bo mnie nie było i dziś musiałam nadrobić zaległości we wpisach.
Reaktor aktywny jak zawsze Fajnie, że startujesz w Ekidenie choć szkoda, że nie z nami.
Nie mogę się doczekać niedzieli !
Wracam do pracy i do zobaczenia w sobotę na Skrze.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Pamiętam, pamiętam, miałem na myśli sobotnie BBL.bennykuleczka pisze:Reaktor - tylkko sie nie pomyl - Ekiden jest w niedzielę
Nie wiem jak to wygląda na Polach, ale gdy biegam w mojej Białołęce, to w ciągu tygodnia gdy startuję ok. 5ej to spotykam zazwyczaj kilka biegających osób.bennykuleczka pisze:ja byłem dzisiaj bardzo pozytywnie zaskoczony liczbą osób biegających po Polach Mokotowskich mimo wczesnej pory (6-7 rano), następnym razem będę je liczył.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Kinka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:06
Podziwiam Was!
Nie jestem w stanie zwlec się na poranne bieganie.
O 7:00 rano muszę wyjść do pracy więc biegać powinnam zacząć najpóźniej o 5:30.
strasznie bym chciała biegać rano....ale to nie dla mnie niestety
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Skąd wiesz, które pole miałem na myśli?Svolken pisze:Z tego co wiem, to jest tylko jedno Pole Mokotowskie, a nie kilka
Kwestia przyzwyczajenia, dostrojenia zegara biologicznego. Ja już mam włączony czas "czuwania" od 5ej rano każdego dnia. Kinia będziesz w tym tygodniu na BBL?Kinka pisze:Podziwiam Was!
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Fajnie.Kinka pisze:Będę będę
Delegacje się skończyły nareszcie.
Moi drodzy UWAGA UWAGA - dzisiaj o 20ej w repertuarze Kinoteki będzie, jak się zapowiada, bardzo ciekawy film (zdobył wiele liczących się filmowych nagród) dotyczący historii pierwszego Afrykańczyka, który zdobył złoty medal w olimpijskim biegu maratońskim. Pokaz ten otworzy cykl spotkań pod nazwą "Afrykamery". Więcej informacji tutaj. Wybieram się na ten film wraz z Michałem, którego można było spotkać np. podczas BBL - zapraszam i Was!
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
Ech, ja dziś o 20. będę blisko, ale na kolacji i to bynajmniej nie z okazji Dnia Matki .Reaktor pisze:Moi drodzy UWAGA UWAGA - dzisiaj o 20ej w repertuarze Kinoteki będzie, jak się zapowiada, bardzo ciekawy film
A z okazji Dnia Matki oraz zbliżającego się Dnia Dziecka na najbliższe sobotnie zajęcia na Skrze zapraszamy całe rodziny . Dla każdego znajdzie się coś fajnego .
- kri100f
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
- Życiówka w maratonie: 04:26:40
W imieniu żony i dzieci, dziękuję. Zrobiłem wywiad wewnętrzny - wszyscy wróciliśmy zadowoleni Pozdrawiamy Organizatorów całą rodzinką!
p.s.
Jak widać - trudniej ogarnąć zabawę biegową, niż tradycyjny trening... Wyrazy uznania dla Pawła... za cierpliwość
p.s.
Jak widać - trudniej ogarnąć zabawę biegową, niż tradycyjny trening... Wyrazy uznania dla Pawła... za cierpliwość
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)