WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

Awatar użytkownika
rudiger
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Broń się Reaktor, bo zaraz wyjdziesz na sprzedawczyka i konfidenta :oczko:

Będę miał wydrukowane oświadczenie. Niewykluczone, że nawet i dlugopis :usmiech:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

rudiger pisze:Broń się Reaktor, bo zaraz wyjdziesz na sprzedawczyka i konfidenta :oczko:

Będę miał wydrukowane oświadczenie. Niewykluczone, że nawet i dlugopis :usmiech:
Sprawa nie do wygrania poza bieżnią ;)
Dzięki za długopis ;)
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.

Nieprzeczytany post

Haha! Ależ wielkie poruszenie wywołałem, jeszcze trochę i naprawdę zacznę odczuwać wyrzuty sumienia. :bum:

rudiger pisze:Reaktor, w której turze biegniesz?
O ile mi wiadomo, zaczynamy o 14ej, to chyba tak jak Wy? :) Kto ostatecznie jest w Waszym składzie?
Kas pisze:Reaktor a nie będziesz miał konfliktu sumienia? tak biec "przeciwko" BBL :oczko: ? Czy wierzysz w zdrową sportową rywalizację i liczysz, że nie spotka cię za to ostracyzm na treningach :)?
Nie biegnę przeciwko BBL tylko w ramię w ramię z Wami, a że moje ramię mam nadzieję, będzie nieco przed Waszymi, to już inna kwestia. :hejhej: Na zajęciach liczę na sympatyczne przyjęcie, zresztą jak zawsze. :taktak:
rudiger pisze:Broń się Reaktor, bo zaraz wyjdziesz na sprzedawczyka i konfidenta :oczko:
Już, już, muszę jeszcze złapać oddech, bo właśnie przebiegłem 24 kilometr... :hahaha:
Svolken pisze:
Sprawa nie do wygrania poza bieżnią ;)
Hehe, na bieżni też się łatwo nie dam. :ble:
Adam Klein pisze:Co to w ogóle jest? Wychowaliśmy zawodnika na naszym łonie a on teraz zasila inny zespół? :orany:
Co to za matka, która nie chce wesprzeć (finansowo) swojego dziecka? :bum: Niestety nie miałem funduszy na ten bieg, a że los się uśmiechnął i trafiła się okazja, to szkoda było z niej nie skorzystać. Natomiast gdy tylko nadarzy się okazja to będę Biegał Bo Lubię. :taktak:

Tak poza tym, to nie wiem czy ja w ogóle będę w stanie ruszyć stopą w tę niedzielę. Poniedziałek trening wytrzymałościowy na siłowni, wtorek wybieganie + dodatkowo rower, środa rower, czwartek długie 90 min. wybieganie, piątek trening wytrzymałościowy na siłowni, sobota BBL no i wreszcie niedziela - start. Co mi tam, no pain no game, no risk no fun. :bum: :hej:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ludzie jak cicho... Sobota już za 2 dni, dajcie więcej do ognia! :hej: Jak Wasze przygotowania do Ekidena, forma jest / będzie? :) Jakich rezultatów spodziewacie się po sobie (indywidualnie)? Ja bym chciał przebiec 5 km. w maks 23 minuty, jak to jest z Wami? :usmiech:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
bennykuleczka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:46

Nieprzeczytany post

Hej,
ja dzisiaj biegałem po Polach Moko starając się rozkminić przebieg trasy - będzie ciekawie :hahaha:
Co do formy - zamierzam zrobić życiówkę na dystansie który biegnę, nie powinno to stanowić żadnego problemu (w końcu 7,195 nigdy jeszcze nie biegłem) :hejhej:

Reaktor - tylkko sie nie pomyl - Ekiden jest w niedzielę :hahaha:

co do ciszy - faktycznie bardzo tutaj ostatnio cicho, rozumiem że wszyscy tłuką swoje km i nie ma sił już na pisanie...
ja byłem dzisiaj bardzo pozytywnie zaskoczony liczbą osób biegających po Polach Mokotowskich mimo wczesnej pory (6-7 rano), następnym razem będę je liczył.
Czy komuś z Was zdarza się biegać w godzinach 4-7 rano na Polach Mokotowskich, w parku Morskie Oko, albo w Łazienkach? Może się mijamy? :oczko:

Pozdrawiam
Tomek
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cisza w eterze z powodu przejecia eteru przez Secret Service ;)
bennykuleczka pisze:Hej,
ja dzisiaj biegałem po Polach Moko starając się rozkminić przebieg trasy - będzie ciekawie :hahaha:
Chyba podjadę tam rowerem i też przetestuję :)
Awatar użytkownika
Kinka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:06

Nieprzeczytany post

Hehe niektórzy pracują ... tak naprawdę pracują. :hej:

dawno nie zaglądałam na forum bo mnie nie było i dziś musiałam nadrobić zaległości we wpisach.

Reaktor aktywny jak zawsze :taktak: Fajnie, że startujesz w Ekidenie choć szkoda, że nie z nami.

Nie mogę się doczekać niedzieli !

Wracam do pracy i do zobaczenia w sobotę na Skrze.
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bennykuleczka pisze:Reaktor - tylkko sie nie pomyl - Ekiden jest w niedzielę :hahaha:
Pamiętam, pamiętam, miałem na myśli sobotnie BBL. :oczko:

bennykuleczka pisze:ja byłem dzisiaj bardzo pozytywnie zaskoczony liczbą osób biegających po Polach Mokotowskich mimo wczesnej pory (6-7 rano), następnym razem będę je liczył.
Czy komuś z Was zdarza się biegać w godzinach 4-7 rano na Polach Mokotowskich, w parku Morskie Oko, albo w Łazienkach? Może się mijamy? :oczko:
Nie wiem jak to wygląda na Polach, ale gdy biegam w mojej Białołęce, to w ciągu tygodnia gdy startuję ok. 5ej to spotykam zazwyczaj kilka biegających osób. :)
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z tego co wiem, to jest tylko jedno Pole Mokotowskie, a nie kilka :)
Awatar użytkownika
Kinka
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Podziwiam Was!

Nie jestem w stanie zwlec się na poranne bieganie.
O 7:00 rano muszę wyjść do pracy więc biegać powinnam zacząć najpóźniej o 5:30.

strasznie bym chciała biegać rano....ale to nie dla mnie niestety :(
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:Z tego co wiem, to jest tylko jedno Pole Mokotowskie, a nie kilka :)
Skąd wiesz, które pole miałem na myśli? :hejhej:

Kinka pisze:Podziwiam Was!

Nie jestem w stanie zwlec się na poranne bieganie.
O 7:00 rano muszę wyjść do pracy więc biegać powinnam zacząć najpóźniej o 5:30.

strasznie bym chciała biegać rano....ale to nie dla mnie niestety :(
Kwestia przyzwyczajenia, dostrojenia zegara biologicznego. Ja już mam włączony czas "czuwania" od 5ej rano każdego dnia. :usmiech: Kinia będziesz w tym tygodniu na BBL?
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Kinka
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Będę będę :)

Delegacje się skończyły nareszcie.
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kinka pisze:Będę będę :)

Delegacje się skończyły nareszcie.
Fajnie. :taktak:

Moi drodzy UWAGA UWAGA - dzisiaj o 20ej w repertuarze Kinoteki będzie, jak się zapowiada, bardzo ciekawy film (zdobył wiele liczących się filmowych nagród) dotyczący historii pierwszego Afrykańczyka, który zdobył złoty medal w olimpijskim biegu maratońskim. Pokaz ten otworzy cykl spotkań pod nazwą "Afrykamery". Więcej informacji tutaj. Wybieram się na ten film wraz z Michałem, którego można było spotkać np. podczas BBL - zapraszam i Was! :usmiech:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:Moi drodzy UWAGA UWAGA - dzisiaj o 20ej w repertuarze Kinoteki będzie, jak się zapowiada, bardzo ciekawy film
Ech, ja dziś o 20. będę blisko, ale na kolacji ;) i to bynajmniej nie z okazji Dnia Matki :spoko: ;).

A z okazji Dnia Matki oraz zbliżającego się Dnia Dziecka na najbliższe sobotnie zajęcia na Skrze zapraszamy całe rodziny :). Dla każdego znajdzie się coś fajnego :hejhej: .
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:48:20
Życiówka w maratonie: 04:26:40

Nieprzeczytany post

W imieniu żony i dzieci, dziękuję. Zrobiłem wywiad wewnętrzny - wszyscy wróciliśmy zadowoleni :) Pozdrawiamy Organizatorów całą rodzinką!
p.s.
Jak widać - trudniej ogarnąć zabawę biegową, niż tradycyjny trening... Wyrazy uznania dla Pawła... za cierpliwość :hahaha:
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
ODPOWIEDZ