KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30
- slaweko
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
Zrobiłem ten 1000 ale żeby nie tracić motywacji zapisałem się wczoraj na Półmaraton Warszawski 24. marca 2013 ... co Ty na to ? Bo chyba jest jeszcze kilka wolnych miejsc ... :Pslaweko pisze: Ja pomału zaczynam "rozbiegiwać" moje kontuzje (lewe kolano a jakby tego było mało - w ubiegłym tygodniu doszła do niego prawa kostka). Ale nie ma to tamto - łatwo skóry nie sprzedam
Pozdr, A.
- slaweko
- Wyga
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
Rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!slaweko pisze:Dla mnie się znalazło, też już się zapisałemAndyql pisze:[...]Półmaraton Warszawski 24. marca 2013 ... co Ty na to ? Bo chyba jest jeszcze kilka wolnych miejsc ... :P
Pozdr, A.
Pozdr,
so
Ponieważ Bartek też się oczywiście zapisał, wspólnie rozwiązaliśmy organizatorom problem obsady podium. Teraz wystarczy tylko "trochę" potrenować
- slaweko
- Wyga
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- slaweko
- Wyga
UważamAndyql pisze:Sławek, dlaczego my w ogóle nie biegamy maratonów ??? Nie uważasz, że trzeba cos z tym zrobić ? :P
Ale jednocześnie czuję, że jeszcze nie pora. Troszkę wiem czym to pachnie i nie chcę porywać się z motyką na słońce. A mówiąc po ludzku - chciałbym się do takiego dystansu trochę lepiej przygotować a przy moim obecnym trybie życia niestety nie jest to chyba możliwe
Ale tak sobie myślę, że jeszcze trochę, jeszcze troszeczkę... Mam nadzieję, że doczekam za jakiś czas trochę lepszego jutra.
pozdr,
so
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
-
- Rozgrzewający Się
Przetarłam oczy z zimowego snu i co widzę? Ostatni wpis w listopadzie! To, że ja zapadam w sen zimowy i nie biegam, to pewne. Ale Wy???
Za oknem piękna zima. Hej, BBL! Przypominam, że bieganie na nartach to też BIEGANIE. I też je można lubić.
Za oknem piękna zima. Hej, BBL! Przypominam, że bieganie na nartach to też BIEGANIE. I też je można lubić.
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
Ależ my biegamy !!! Cały czas. O ile wiem, bez nart Forum rzeczywiście nieco podupadło ale za to na facebooku az wrze. Od dystansów, planów i rekordów . No i jest wesoło Pozdrawiam(y) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ultrabona pisze:Przetarłam oczy z zimowego snu i co widzę? Ostatni wpis w listopadzie! To, że ja zapadam w sen zimowy i nie biegam, to pewne. Ale Wy???
A bbl w Kielcach ( chyba ) jest aktywny przez cały rok.
-
- Wyga
Witam!))
Zaczynamy - 23 marzec , start akcji BbL !
Jak w każda sobotę zapraszamy na stadion lekkoatletyczny w Kielcach ul. Boczna 15.
Do zobaczenia w najbliższą sobotę, a tak było dzisiaj https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Wasi trenerzy są gotowi! a Wy?))
Zapraszamy.
Zaczynamy - 23 marzec , start akcji BbL !
Jak w każda sobotę zapraszamy na stadion lekkoatletyczny w Kielcach ul. Boczna 15.
Do zobaczenia w najbliższą sobotę, a tak było dzisiaj https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Wasi trenerzy są gotowi! a Wy?))
Zapraszamy.