Zakk: Mieszkam na Prądniku Czerwonym odnośnie tras w tych rejonach to powiem tak, że zarąbiście się tutaj biega na "pałę", czyli wychodzisz z domu i biegniesz w jakiś rejon i tam co dziennie biegasz inaczej. Są bardzo urozmaicone tereny, więc nie idzie sie znudzić. Wymienie kilka:
- można fajnie pobiegać w okolicznym lasku w rejonach ulicy Rozrywkowej

Bardzo wymagające podbiegi, ale przyjemnie (troche brudno, ale nie tragicznie) - w lesie oczywiście ścieżki leśne :D zero betonu

Tutaj fajnie się biega z Prądnika Czerwonego przez las do parku na osiedlu Młodego Wieku, dokładnie nie wiem jak się on nazywa, ale na Zumi oznaczony jest te park nazwą ulicy "wawelska". Po tym parku biega troche ludzi, fajnie i miło.
- typowo na północ - Węgrzce / Batowice / Dziekanowice - tutaj trasy mieszane: drogi "wiejskie" plus pola

Polecam bardzo bardzo mocno! Ja uwielbiam trasy po dróżkach wiejskich zmieszane z przebieżkami po polach - genialnie - bardzo dużo możliwości

- Bibice / Witkowice - tutaj też ciekawe miejsca są, ale w tych terenach mniej biegam z uwagi na to że tam żeby coś już dalej pobiec to już ode mnie grubo ponad 15km; raczej rzadko wybierałem te trasy ale po kilku biegach bardzo polecam.
Chętnych zapraszam do współnych biegów.
Druga sprawa: Miałby ktoś ochote kiedyś w jakiś weekend wybrać sie samochodem do Doliny Będkowskiej itp i tam pobiegać grupą?