Dobrze że to tylko skręcenie a nie złamanieDa_Vido pisze:Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.birdy pisze:Ja niestety wypadam z jutrzejszego bieganiaWczoraj skręciłem kostkę na macie...

To dopiero jest zlamanie.

Dobrze że to tylko skręcenie a nie złamanieDa_Vido pisze:Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.birdy pisze:Ja niestety wypadam z jutrzejszego bieganiaWczoraj skręciłem kostkę na macie...
Ja osobiście również nie odpuszczałem nigdy treningu przy lekkim przeziębieniu i lekko podwyższonej temperaturze pod warunkiem że na dworze była przyzwoita pogoda a nie plucha,która mogła by dobić mój organizm. Jednak odpukać już od ponad roku nic mnie nie wzięło. Przypuszczam iż jest to zasługą morsowania oraz przestrzegania moich zasad w tym nie picia gazowanych napoi , ubierania sie na cebulkę,jedzenia czosnku i tranu.Skoro mam takie sprawdzone sposoby to będę się ich trzymał dalej i nie wprowadzał udziwnień jak choćby chodzenia do lekarza i proszenia o antybiotyki wiedząc że pomaga mi zwykły syrop za 2 zł i mleko z miodem,cytryną,czosnkiem i masłem.Da_Vido pisze:Ciekawy trening się jutro zapowiada.![]()
W poniższym linku trochę o tym jak ćwiczyć gdy pojawią się objawy przeziębienia.
http://www.iwoman.pl/zdrowie/fitness/ja ... 49049.html
Witam,maciek75 pisze:Witam brać biegową, dzisiejsza pogoda zmotywowała mnie do poszukiwań imprez biegowych w których chętnie wziąłby udział, nazbierało się tego trochę. W moim grafiku znalazły się imprezy które muszę zaliczyć obowiązkowo i kilka w których chciałbym wystartować. Imprezy obowiązkowe:
- Run Toruń
- Półmaraton Grudziądz
- II Bieg 3 plaż
- Bieg im.Bronisława Malinowskiego
- Półmaraton św. Mikołajów
Pod uwagę biorę jeszcze:
- II Bieg pod Górę-Dąbrówka K.
- IV Kwidzyński Bieg Papiernika
- Półmaraton Ciechocinek (o ile się odbędzie)
- 23 Półmaraton Philipsa- Piła (tydzień przed Maliniakiem więc-)
Czy Wy też myśleliście już o startach? może macie jakieś ciekawe propozycje? Chętnie zweryfikuje plany pod kątem wspólnych wyjazdów, w grupie zawsze raźniej
Tak 3 Maja 2013 r. godzina 11.00 lub 12.00 start z Olimpipaullarow pisze:Mam pytanie, czy jest już ustalona data Półmaratonu Grudziądz?
Pozdrawiam