Ścieżki Biegowe - Lublin
- andre1105
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pozwoliłem sobie zmienić nazwę grupy biegowej na stronie www.biegajznami.pl na Lubelskie Stowarzyszenie Biegowe skoro uczestniczą w spotkaniach niedzielnych jego członkowie:), a większość "Tamaratończyków" należy już do stowarzyszenia (czas się w końcu zapisać:) ). Możecie więc bez obaw umieszczać i tam informacje na wszelkie tematy biegowe, refleksje z treningów itp., tym bardziej że na biegajznami.pl cieszy się także dużą ilością odwiedzin biegaczy z całej Polski. . Mam nadzieję, że nikt nie będzie mi miał za złe zmianę dawnej nazwy. Pozdrawiam wszystkich i gratuluję osiągniętych życiówek w maratonie poznańskim. Andre 1105.zby pisze:Wczoraj w wąwozie 8 osób i zrobione dwa kółka.
Dziś nad zalewem połowa z wczorajszego - 4 osoby i jedno kółko
Pozdrowienia
- xedi69
- Wyga
Bardzo ładnie zrobiłeś ANDRE1105. Widzę, że jesteś na bieżąco. Koszulki z nadrukiem TAMARATON będą służyć do treningów jak i będą niezapomnianą pamiątką.
Dzisiaj na zajęciach stawiło się:
- 2 biegaczki (Agnieszka, Ola);
- 3 biegaczy (Andrzej, Michał i ja);
Andrzej był na bicyklu ze względu na kontuzję. Potowarzyszył nam troszeczkę, a później udał się do domu.
Było słonecznie, czekaliśmy na prezesa, ale nie zjawił się. Po telefonicznej rozmowie z Trenerem Piotrem uzyskałem polecenie zaczęcie zajęć, aby za bardzo nie wystudzić organizmów. Powiedział Trener Piotr, że później do nas dołączy...
Zrobiliśmy jak zwykle 2 kółka nowej pętli, było bardzo sympatycznie, tylko nie wiedzieć dlaczego mam niewielkie zaczerwienienia w okolicach ramienia.
Już wiem zbyt bliski kontakt z Olą podczas biegu.
Jutro niektórzy spotykają się na Tamie, a niektórzy zamiast zdrowo wypoczywać, idą zdrowo do pracy.
Dzisiaj na zajęciach stawiło się:
- 2 biegaczki (Agnieszka, Ola);
- 3 biegaczy (Andrzej, Michał i ja);
Andrzej był na bicyklu ze względu na kontuzję. Potowarzyszył nam troszeczkę, a później udał się do domu.
Było słonecznie, czekaliśmy na prezesa, ale nie zjawił się. Po telefonicznej rozmowie z Trenerem Piotrem uzyskałem polecenie zaczęcie zajęć, aby za bardzo nie wystudzić organizmów. Powiedział Trener Piotr, że później do nas dołączy...
Zrobiliśmy jak zwykle 2 kółka nowej pętli, było bardzo sympatycznie, tylko nie wiedzieć dlaczego mam niewielkie zaczerwienienia w okolicach ramienia.
Już wiem zbyt bliski kontakt z Olą podczas biegu.
Jutro niektórzy spotykają się na Tamie, a niektórzy zamiast zdrowo wypoczywać, idą zdrowo do pracy.
Pozdrawiam Robert.
- ola87
- Wyga
Zapomniałeś jeszcze dodać Robert, że zaskoczył nas trochę Pan z radia Lublin, który zjawił się zupełnie nieoczekiwanie i bez zapowiedzi. Zadał nam kilka pytań typu dlaczego biegamy, jak często i czy przyjmujemy nowe osoby do naszego grona. Z nami niestety nie chciał pobiegać
Jutro zapowiada się równie fajna pogoda jak dziś, więc pewnie na tamie zagości parę osób. Do zobaczenia!
Jutro zapowiada się równie fajna pogoda jak dziś, więc pewnie na tamie zagości parę osób. Do zobaczenia!
Zapraszam na blog biegowy https://sportsjunkie.pl
- emstol
- Dyskutant
- Kontakt:
A Ty z kolei Ola zapomniałaś jeszcze dodać kiedy można będzie Cię posłuchać w radio Mianowicie we wtorek (26 paź) o 15:45 w Radio Lublin.
- ola87
- Wyga
Nie zapamiętałam właśnie tej godziny, ale to chyba dlatego, że nie chciałam tak naprawdę jej zapamiętać i raczej nie zamierzam słuchać znów tego, co tam mówiliśmy
A zmieniając temat...dziś w przemiłej atmosferze i przyjaznym tempie pobiegliśmy wokół zalewu,tym razem w lewą stronę. Było 6 osób połowa ze ścieżek, połowa z grupy Tamaraton. Kolejne wspólne bieganie - kolejny dowód, że "fuzja" LSB i Tamaratonu to dobry pomysł
A zmieniając temat...dziś w przemiłej atmosferze i przyjaznym tempie pobiegliśmy wokół zalewu,tym razem w lewą stronę. Było 6 osób połowa ze ścieżek, połowa z grupy Tamaraton. Kolejne wspólne bieganie - kolejny dowód, że "fuzja" LSB i Tamaratonu to dobry pomysł
- xedi69
- Wyga
Tak, tak Andrzeju bardzo sobie chwalę bieganie w Starym Gaju. Zastanawiam się, czy jutro nie wyruszyć w w/w okolice.andre1105 pisze:Dzisiaj po południu kros w Starym Gaju.Polecam wszystkim, można osiągnąć maksymalne zmęczenie i dotlenienie:)
Mam pytanie: Czy jutro ktoś się wybiera na ścieżkę w Wąwozie o 18.00?
Wiem jest ciemno i nie należy do przyjemności bieganie w terenie po ciemku. Mam jednak alternatywną ścieżkę w Wąwozie bez zbędnego narażania zdrowia.
Trasa może nudna ale w miarę bezpieczna i w grupie.
Najlepiej wziąć trzeba MAP TYPE: Satellite Map i wtedy będzie ona dokładniej obrazować ścieżkę biegową.
Dystans: ok. 4,04km.
http://www.mapmyrun.com/run/poland/lubl ... 7049473389
Ostatnio zmieniony 27 paź 2010, 17:18 przez xedi69, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Robert.
- emstol
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja nie dam rady. Wybieram się dopiero o 20:00.xedi69 pisze:Mam pytanie: Czy jutro ktoś się wybiera na ścieżkę w Wąwozie o 18.00?
- xedi69
- Wyga
Ja już też nie. Około 12.30 byłem dziś nad Zalewem i trochę dalej i z powrotem. Wyszło mi około 16,5km.emstol pisze:Ja nie dam rady. Wybieram się dopiero o 20:00.
Pozdrawiam Robert.
- ola87
- Wyga
No ja to raczej już ze środy wypadam w ogóle, bo nie przepadam za bieganiem w ciemnościach, więc w środy raczej treninguję się rano.
-
- Rozgrzewający Się
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Witam !!!
W tym tygodniu znowu rozpoczynam zabawę z bieganiem. W środę byłem na Ścieżce gdzie razem ze mną pojawiło sie 4 osoby. Pokonując trasę również pomyślałem o zmianie trasy na bardziej widoczną. Myślę, że możliwości mamy. Tak więc na środę zmienimy trasę chyba, że spadnie śnieg bo wtedy spokojnie można biegać po naszej trasie.
Niestety w sobotę mnie nie będzie bo wybieram się w kieleckie na wesele.
Pozdawiam i zapraszam na bieganie ze mną w środę i następną sobotę.
Pozdrawiam Piot K
W tym tygodniu znowu rozpoczynam zabawę z bieganiem. W środę byłem na Ścieżce gdzie razem ze mną pojawiło sie 4 osoby. Pokonując trasę również pomyślałem o zmianie trasy na bardziej widoczną. Myślę, że możliwości mamy. Tak więc na środę zmienimy trasę chyba, że spadnie śnieg bo wtedy spokojnie można biegać po naszej trasie.
Niestety w sobotę mnie nie będzie bo wybieram się w kieleckie na wesele.
Pozdawiam i zapraszam na bieganie ze mną w środę i następną sobotę.
Pozdrawiam Piot K
- ola87
- Wyga
Witam wszystkich!
Jest propozycja żeby biegać jutro zamiast (lub +) nad zlewem to po starym gaju, ewentualnie wokół. Godzina prawdopodobnie zbliżona do tej zalewowej. Byłby ktoś zainteresowany? Czy wolicie nad zalewem?
Jest propozycja żeby biegać jutro zamiast (lub +) nad zlewem to po starym gaju, ewentualnie wokół. Godzina prawdopodobnie zbliżona do tej zalewowej. Byłby ktoś zainteresowany? Czy wolicie nad zalewem?