Dziś nad zalewem połowa z wczorajszego - 4 osoby i jedno kółko

Pozdrowienia
Pozwoliłem sobie zmienić nazwę grupy biegowej na stronie www.biegajznami.pl na Lubelskie Stowarzyszenie Biegowe skoro uczestniczą w spotkaniach niedzielnych jego członkowie:), a większość "Tamaratończyków" należy już do stowarzyszenia (czas się w końcu zapisać:) ). Możecie więc bez obaw umieszczać i tam informacje na wszelkie tematy biegowe, refleksje z treningów itp., tym bardziej że na biegajznami.pl cieszy się także dużą ilością odwiedzin biegaczy z całej Polski. . Mam nadzieję, że nikt nie będzie mi miał za złe zmianę dawnej nazwy. Pozdrawiam wszystkich i gratuluję osiągniętych życiówek w maratonie poznańskim. Andre 1105.zby pisze:Wczoraj w wąwozie 8 osób i zrobione dwa kółka.
Dziś nad zalewem połowa z wczorajszego - 4 osoby i jedno kółko
Pozdrowienia
Tak, tak Andrzeju bardzo sobie chwalę bieganie w Starym Gaju. Zastanawiam się, czy jutro nie wyruszyć w w/w okolice.andre1105 pisze:Dzisiaj po południu kros w Starym Gaju.Polecam wszystkim, można osiągnąć maksymalne zmęczenie i dotlenienie:)
Ja nie dam rady. Wybieram się dopiero o 20:00.xedi69 pisze:Mam pytanie: Czy jutro ktoś się wybiera na ścieżkę w Wąwozie o 18.00?
Ja już też nie. Około 12.30 byłem dziś nad Zalewem i trochę dalej i z powrotem. Wyszło mi około 16,5km.emstol pisze:Ja nie dam rady. Wybieram się dopiero o 20:00.