Poznań
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W sobotę zajęcia poprowadzi Robert. Zbliża się kolejny start gp na Rusałce. Szykować formę!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W ramach zaleceń trenerskich jedziemy jutro szlifować formę na bydgoskiej trasie gp - podobno pokrywa się w dużej mierze z trasą przyszłorocznych MŚ w Biegach Przełajowych.yacool pisze:Zbliża się kolejny start gp na Rusałce. Szykować formę!
Zapowiada się fajna zabawa we mgle!
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
Dajcie znać jak poszło. Ciekawe jak wygląda trasa.
Ja przecieram się na Warmii. Wyścig jutro.
Ja przecieram się na Warmii. Wyścig jutro.
-
- Zaprawiony W Bojach
Bieg super, fajna kameralna w porównaniu do Poznania impreza - 110 uczestników. Trasa zupełnie płaska, prawie w całości po leśnych ścieżkach, sporo mokrych liści, ślisko, było też trochę piaszczyście, rozdeptane przez konie, albo zawodników biegnących przede mną..? mhm...?
Gratuluję Markowi życiówki! Rafałowi debiutu na dystansie 5km, Mariuszowi, że mimo kolki walczył dzielnie, yacoolowi pierwszego miejsca w kategorii wiekowej
No i sobie też gratuluję, a co!
Polecam gorąco, płaski bieg do robienia życiówek, kolejny start 22 grudnia.
WYNIKI
--------------------------------------------------------------------------------------------
A teraz czekamy na relację z Olsztyna. Bieg już jutro. Powodzenia Szym!
Gratuluję Markowi życiówki! Rafałowi debiutu na dystansie 5km, Mariuszowi, że mimo kolki walczył dzielnie, yacoolowi pierwszego miejsca w kategorii wiekowej
No i sobie też gratuluję, a co!
Polecam gorąco, płaski bieg do robienia życiówek, kolejny start 22 grudnia.
WYNIKI
--------------------------------------------------------------------------------------------
A teraz czekamy na relację z Olsztyna. Bieg już jutro. Powodzenia Szym!
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Kurcze, otwieram wczoraj stronę zbn, żeby pokazać siostrze mapkę z trasą w Olsztynie, a tu niespodzianka - dwa dni temu zupełnie zmieniono jej przebieg. Dzięki temu zamiast nudnawej rundki wokół jeziora po chodniku zrobili przełaj z prawdziwego zdarzenia. Kapitalna wymagająca trasa, sporo podbiegów, szybszy fragment na przetarcie nad samym brzegiem jeziora po 3. kilometrze i wreszcie fantastyczny finisz: jakieś 800 metrów przed metą mała pętelka z dość stromym i długim podbiegiem, chwila na poczucie jak bardzo dał w kość i zbieg na złamanie karku. Finisz po długim drewnianym moście przecinającym jezioro, zakręt i meta. Coś pięknego!
Mogę z czystym sumieniem polecić te zawody każdemu, kto lubi przełaje. Na pewno wystartuję tu jeszcze jak sypnie śniegiem, bo wtedy będzie masakra. Pod względem klimatu imprezy Poznań zdecydowanie wygrywa, ale jeśli chodzi o trasę to nie ma szans
Nic specjalnego nie nabiegałem, ale bezczelnie wyciąłem pierwszą dziewczynę na ostatnich kilku metrach
Mogę z czystym sumieniem polecić te zawody każdemu, kto lubi przełaje. Na pewno wystartuję tu jeszcze jak sypnie śniegiem, bo wtedy będzie masakra. Pod względem klimatu imprezy Poznań zdecydowanie wygrywa, ale jeśli chodzi o trasę to nie ma szans
Nic specjalnego nie nabiegałem, ale bezczelnie wyciąłem pierwszą dziewczynę na ostatnich kilku metrach
-
- Zaprawiony W Bojach
To jest ostatnio nowy, bardzo popularny nurt w bieganiu, tzw "na jemiołę", inaczej "na pasożyta" lub "na sępa".szymon_szym pisze:ale bezczelnie wyciąłem pierwszą dziewczynę na ostatnich kilku metrach
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Pięknie brzmi też na " na hubę".
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
zdawało mi się, że finisz to miejsce, w którym się finiszuje mam taki odruch i nie zamierzam się go pozbywać
-
- Zaprawiony W Bojach
Z perspektywy wyprzedzanych wygląda to nieco inaczejszymon_szym pisze:zdawało mi się, że finisz to miejsce, w którym się finiszuje mam taki odruch i nie zamierzam się go pozbywać
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
raz ty kogoś, raz ktoś ciebie
-
- Stary Wyga
w najblizsza sobote jest GP , oficjalnych zajec nie ma bo Robert nie moze a Jacek dopiero co zostanie wypisany ze szpitala (mówił ze wszystko jest narazie ok)
ale jest propozycja by spotkac sie o 9:30 przy biurze zawodów i przeprowadzic wspolnie biegowa rozgrzewke po sciezkach - co Wy na to?
ale jest propozycja by spotkac sie o 9:30 przy biurze zawodów i przeprowadzic wspolnie biegowa rozgrzewke po sciezkach - co Wy na to?
-
- Zaprawiony W Bojach
Popieramy!lukas80 pisze:w najblizsza sobote jest GP , oficjalnych zajec nie ma bo Robert nie moze a Jacek dopiero co zostanie wypisany ze szpitala (mówił ze wszystko jest narazie ok)
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
ja też się piszę, tylko może spotkamy się o 10? żeby za szybko nie skończyć rozgrzewki i znów nie ostygnąć...