Na oznaczanie trasy w Rudniku też się wstępnie piszę.
Ale Dawid mnie zadziwiasz.Od razu widać że z ciebie prawdziwy twardziel.Daj znać czy jedziesz z nami czy rodzinką.deGąsk pisze:I ja pokonywać będę Królewski Dystans w Łodzi pierwszy raz w życiu. Plan już sobie ułożyłem muszę go tylko wdrożyćWłaściwie to już powinien być wdrożony ale tempo obowiązków kradnie mi czas...jak zwykle, ale spokojnie dam radę
Także Moi Bracia Biegowi jak dotąd nie pasuje mi biegać z Wami w ustalonych z góry godzinach w środy i w soboty (choć nie zawsze) ale liczę, że tęsknota za mną nie psuje Wam klimatu na ścieżkach biegowych i dajecie radę beze mnie;) Nie martwcie się...biegam ale w innych porach. Na bieżąco śledzę forum, także jakby co to w kontakcie.
Wszystkiego naj.... w Nowym Roku.
Damian przemyśl lepiej Łódź bo niezła ekipa tam się wybiera a Warszawę zostaw na jesień na 35 maraton warszawski.damian_91 pisze:Witam,
Jest ktoś z AB chętny na Orlen Maraton? Dajcie znać na forum lub jutro na treningu.
Dobre.maratończyk pisze:Niektórzy sportowcy mają już dopracowany układ taneczny na Sylwestra a wy jak z tym stoicie?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TypmSvsA#!