Skierniewice - Zalew Zadębie - Puszcza Bolimowska

col
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: będzie 27.03.2011
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziś nad zalewem w południe spotkałem chłopaków w JW Skierniewice są w trakcie przygotowań do maratonu. Będą biegali znów w piątek przed południem. Zapraszali do wspólnego biegania. Dziś doceniłem bieganie w grupie.
W poniedziałek biegłem 16,5 km i po intensywnym biegu za rowerzystami (tak myślę) pozostał mi ogromny krwiak na udzie (podobno z wysiłku tak powiedziała pani doktor i powiedziała jeszcze : lepiej ze dwa tygodnie nie biegac) więc miałem dziś biec leciutko tak bardzo, dobieg do zalewu kółko i powrót do domku (czyli znów 16,5 km) ale spotkałem chłopaków i zrobiłem sobie z nimi jeszcze drugie kółko (czyli wyszło dokładnie 21,29 km) było super bieganie w grupie nawet dwójką, nabiera nowego wymiaru. Polecam wszystkim singlom. Myślę że jeżeli ktoś chce kompana na jakiś pół maraton to bym się chyba pisał. Może ktoś pomoże w przygotowaniach :ble:
Ostatnio zmieniony 05 sie 2010, 09:58 przez col, łącznie zmieniany 1 raz.
Ludzie dzielą się na tych, co kochają bieganie i tych, co jeszcze nie wiedzą, że kochają bieganie.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Chrispeedy
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Jednym słowem Sylvio spaprałem Ci wakacje? Sorrrrryy :smutek:
Obrazek

Byle do przodu....
Awatar użytkownika
Chrispeedy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No ja to w sobotę muszę sobie bieganie odpuścić. Czeka mnie bardzo ciężki weekend... musze jakoś przetrwać. W czwartek wylatuje na wakacje i wrócę w następny czwartek późno w nocy... także najbliższe dwie soboty nad zalewem nie będzie można mnie spotkać.

PS Spotkałem dzisiaj Ooco i Piotrka... i Kasię z koleżanką i pieskiem. Piotrek dawał nieźle a Ooco ..... Lolka go ciągneła, a Kasia chyba rozgrzewała koleżankę... albo pieska.

Pozdro
Obrazek

Byle do przodu....
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja odpadam w soboty, w ogóle jakoś raczej nie biegam niż biegam.

Chris, powodzenia na nowej drodze życia :taktak:
Awatar użytkownika
sylvito
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nic nie spaprałeś Chris bo moją żona i tak nie ma więcej urlopu i muszę wracać.
Co do treningu na półmaraton (to do cola) to na bieganie.pl można znaleźć niezłe plany treningowe na różne czasy,Ja z nich kożystałem przed Warszawą w tym roku i poszło nawet nieźle.
Obrazek
kasiula345
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Chris, my z Asią robiłyśmy podbiegi. 15.08. debiutujemy w półmaratonie w Radzyminie. Pozdrawiam i życzę dobrych biegowych wyników!
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Radzymin to fajny bieg, rok temu na przejeździe kolejowym biegaczy zatrzymał pociąg :hahaha:
generalnie mogę polecić Łowicz we wrześniu.
Awatar użytkownika
Chrispeedy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No Kasia , fju ...fju..., powodznia. Ooco dzięki. Powoli wracam do rzeczywistości , ale w czwartek znowu odlot... czyli wczasy i bieganko się rozsypie. Do zobaczyska.
Obrazek

Byle do przodu....
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Już po urlopie. Góry są fantastyczne a biega się tam lekko i dynamicznie (lekko - pod górę, dynamicznie - w dół :uuusmiech: ).

Kasia gratulacje 3 miejsca w swojej kategorii w Radzyminie - udany debiut w półmaratonie.

Teraz pobiegam nad zalewem, sobota o 10-tej to dla mnie chyba niedostępna godzina zobaczymy we wrześniu.
Może pobiegnę w Warszawie.

Pozdrawiam jeszcze po góralsku Hej!
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
col
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: będzie 27.03.2011
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czy może ktoś jedzie na XXVII Półmaraton Szlakiem Walk nad Bzurą do Sochaczewa w dniu 05.09.2010. Myślałem o półmaratonie w Pile ale nie dam rady pojechac 05.0910 taki kawał więc pomyślałem że ten jest blisko. Ktoś ma może ciekawe informacje historyjki itp. na temat tej imprezy.( w stylu w miejscu przeprawy nie było mostu :ble: )
Ludzie dzielą się na tych, co kochają bieganie i tych, co jeszcze nie wiedzą, że kochają bieganie.
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

col pisze:Czy może ktoś jedzie na XXVII Półmaraton Szlakiem Walk nad Bzurą do Sochaczewa w dniu 05.09.2010. Myślałem o półmaratonie w Pile ale nie dam rady pojechac 05.0910 taki kawał więc pomyślałem że ten jest blisko. Ktoś ma może ciekawe informacje historyjki itp. na temat tej imprezy.( w stylu w miejscu przeprawy nie było mostu :ble: )

Tak możliwe, że pojadę wraz z Maćkiem (debiutował tam w tamtym roku). Impreza bardzo fajna szczególnie podróż autobusem na start. Trasa łatwa i ciekawa, przygodą mogą być trąbiące TIR-y w ieście tuż za zawodnikiem - niesamowite przeżycie.

Pozdrawiam przed treningiem
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
kasiula345
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jar,dzięki. :usmiech: A może ktoś planuje wystartować w Łowickim Półmaratonie Jesieni?(19.09.)
Pozdrowionka!
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

JarStary pisze:Trasa łatwa i ciekawa, przygodą mogą być trąbiące TIR-y w ieście tuż za zawodnikiem - niesamowite przeżycie.
he, pamiętam, prawie zawału dostałeś :) generalnie jedyny minus Sochaczewa to to, ze koniec trasy jest puszczony miastem bez jakichkolwiek zabezpieczeń, czyli biegniesz sobie samopas a samochody jeżdżą normalnie traktując biegaczy jak intruzów... i trzeba uważać ze startem, organizatorzy dorównują prawie skierniewickim i nie trzymają się jakichkolwiek wyznaczonych wcześniej godzin.

Łowicz jest o niebo lepiej zorganizowanym biegiem, z tego co pamiętam to 3 pętle po mieście z wbieganiem na bardzo fajny stadion z tartanem, super sprawa. drogie wpisowe niech nie odstrasza, 2 torby "gratisów" robią swoje i np. schabowy zamiast zupy z proszku po biegu. choć to tez trzeba uważać rok temu dawali jogurty i serki z datą ważności do dnia biegu :)
a to zestaw z zeszłego roku :)
Obrazek

do Łowicza to bym się nawet przejechał jak pobiegam coś na wakacjach....
mmsol
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

może wpisujmy plany startowe to może pojedziemy gdzieś zorganizowaną paczką.Ja planuję wrzesień
5.09 Sochaczew-fajny bieg byłem 4 razy taki z klimatem
12.09 Wrocław
19.09 łowicz - byłem raz 2009 prawie 5 pętli po miescie ok
26.09 może Warszawa jak dam rade :ble: . byłem 4 razy i trochę mi sie już znudziła trasa
Awatar użytkownika
Chrispeedy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla Kasi.. :hej:
Obrazek

Byle do przodu....
ODPOWIEDZ