KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Początkująca
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:45:50
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzień dobry :)
czy mogę jeszcze do Was dołączyć - w soboty? Pewnie nie uda mi się regularnie, ale od czasu do czasu...

:)
New Balance but biegowy
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Eh, xenon...gdybym miała biec w Silesii na życiówkę, to zrobiłabym ten test: mój organizm lubi w trakcie przedżyciówkowej regeneracji mocniejsze akcenty (co udowodnił mi np w 2009 przed Viseradem). Ale, gdyby coś mi w międzyczasie weszło w odcinek szyjny to rozważyłabym i przełożenie maratonu i przełożenie testu.
Zdiagnozuj to jak najszybciej, co?
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Początkująca pisze:Dzień dobry :)
czy mogę jeszcze do Was dołączyć - w soboty? Pewnie nie uda mi się regularnie, ale od czasu do czasu...

No przecież:) oczywiście, że tak:)
Dołącz już teraz: tzn 30 kwietnia, przy okazji weźmiesz udział w teście Coopera.
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Olo, a Twoja żona już wie, że lubi biegać? jeśli tak, to najwyższy czas, żeby do nas dołączyła w sobotę (najbliższą i kolejne) A jeśli nie, to...najwyższy czas, żeby do na dołączyła.
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zacząłem rozmowę z Agnieszka na facebooku odnośnie tempa i strategii biegu na teście Coopera. Czy ktos może jeszcze dołączyć i wyrazić swoja opinię? http://www.facebook.com/permalink.php?s ... 6689323665 Pozdrawiam!
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

agnieszka_ pisze:Olo, a Twoja żona już wie, że lubi biegać? jeśli tak, to najwyższy czas, żeby do nas dołączyła w sobotę (najbliższą i kolejne) A jeśli nie, to...najwyższy czas, żeby do na dołączyła.
Oj moja zona nie lubi, biegać i nie lubi chodzić po górach, a mimo to sama ostatnio poszła ze starsza córa pobiegać krótka trasą pod górkę w pobliżu domu! przykład zaczyna działać. Co do testu raczej nie ma szans, bo mamy 4 miesięcznego brzdąca Olę, którym trzeba się zajmować. Ale zainteresowała się moja żona jogą i wspólnie ćwiczyliśmy we trójke ze starszą córą w kuchni :-). Na tyle intensywne to było, że miała potem lekkie zakwasy. Moja zona w przeciwieństwie do mnie jest szczupła i móje argumenty o utrzymaniu sylwetki do niej nie przemawiają :-)/
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Początkująca pisze:Dzień dobry :)

My też kiedyś dołączyliśmy, ja całkiem niedawno i nie spotkałem osoby, która uważałaby, że nie warto. Dziewczyno nie zastanawiaj się i nie pytaj czy możesz. już będziesz żałowała tak, jak ja że wcześniej tego nie zrobiłem. ja dopiero zacząłem biegać, a już w mojej kategorii jestem najlepszy i najszybszy. Chciałem dodać kategorii wagowej :-) 107 kg. Jak ja mogę biegać to Ty na pewno!
Obrazek
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

olotraper pisze: Oj moja zona nie lubi, biegać i nie lubi chodzić po górach, a mimo to sama ostatnio poszła ze starsza córa pobiegać krótka trasą pod górkę w pobliżu domu! przykład zaczyna działać. Co do testu raczej nie ma szans, bo mamy 4 miesięcznego brzdąca Olę, którym trzeba się zajmować. Ale zainteresowała się moja żona jogą i wspólnie ćwiczyliśmy we trójke ze starszą córą w kuchni :-). Na tyle intensywne to było, że miała potem lekkie zakwasy. Moja zona w przeciwieństwie do mnie jest szczupła i móje argumenty o utrzymaniu sylwetki do niej nie przemawiają :-)/
To, co napisałeś powyżej, jeszcze bardziej upewnia mnie, że już najwyższy czas, itd:)
Dla szczupłych mamy inne argumenty:)
No i asan będzie coraz więcej:)
Guarana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witam
nie będę sie zbytnio powtarzać bo juz pytałam w jednym wątku, czy ktos biega w WPKiW wieczorami, szukam partnera/ partnerki ;)
jestem początkująca :)

Pozdrawiam
Guarana
Awatar użytkownika
Wito
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:42:30
Życiówka w maratonie: 03:57:00

Nieprzeczytany post

Guarana pisze:witam
nie będę sie zbytnio powtarzać bo juz pytałam w jednym wątku, czy ktos biega w WPKiW wieczorami, szukam partnera/ partnerki ;)
jestem początkująca :)

Pozdrawiam
Guarana
Hej, ja biegam w WPKiW przynajmniej 2 razy w tygodniu. Wybieram się dzisiaj i jutro późnym popołudniem lub wieczorem. W razie czego możesz mnie złapać na kom. 601888453

pozdrawiam
Witek
Guarana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hej
jestem juz umowiona na piatek z Agnieszka ;) ale w razie czego zapisze sobie Twoj nr ;)

moze jutro dałabym rade pobiegac tylko ze ja od 19 dopiero dam rade biegasz tak pozno?

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Wito
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:42:30
Życiówka w maratonie: 03:57:00

Nieprzeczytany post

Guarana pisze:hej
jestem juz umowiona na piatek z Agnieszka ;) ale w razie czego zapisze sobie Twoj nr ;)

moze jutro dałabym rade pobiegac tylko ze ja od 19 dopiero dam rade biegasz tak pozno?

Pozdrawiam

Zazwyczaj biegam późno, np. wczoraj między 21 a 22 choć zdarza mi się między 18 a 20, w razie czego dzwoń śmiało. Jutro planuję delikatny trening max 10 km
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Drogie koleżanki i koledzy, za namową umówiłem się na wizytę, najpierw sam do Medicoveru po skierowanie do specjalisty... dzisiaj o 11:30 odbylem taka rozmowe z lekarzem 1 kontaktu...Powiem wam tak: Ja + komputer z google stanowimy lepszą opcję niz ta pani zaraz po studiach z zeszytami z notatkami w jakich dzisiaj sie nie umiala polapac :) .....

Bylem wczesnej na zelaznej 1 w katowicach tam sobie zaspiewali 450zl za 10zajec z McKenziego... plus konsultacja u pana profesora... podarowalem

Za namowa Marcina odwiedzilem Pana Rybkę... lekarz ? Mgr Rybka z ErMedu. Wszystko fajnie objasnil. i jestem zapisany na serie roznych zabiegow otrzymalem wskazowki dotyczace odcinka Szyjnego i ledzwiowego... bo u mnie sklon glowy powoduje odretwienie reki i nogi reka od szyjnego odcinka a noga? wywnioskowalismy ze napiecie wchodzi takze w ledzwiowy i nerwy sa obciazane... no wiem juz co mam robic i jesli chodzi o kase to jest wporzadeczku.

Do Agnieszki.... odpuścic Maraton ? :) hehehe dobre :) wspominalem ze nie mam zadnego bólu... tylko odretwienie... będe sie staral biec Wyprostowany :-) no dobra :) co do testu Coopera :) No życioweczka na Maratonie wskazana wiec pójdę za ciosem i Coopera tez zrobie w sumie bedzie 3dni na regeneracje przed Maratonem i powinno wystarczyc

Marcin wielkie dzieki za namiary, Jak mi Rybka pomoze to bede Ci wielce, wielce wdzieczny jeszcze bardziej niz za te 4 zlote ktore ci wisze :) Pamietam :) staram sie pamietac :)

Do Guarany... :) co do wspólnego biegania w WPKiW to ja juz sie kiedys wypowiadalem na forum dyskutujac z Wolfim :) ze w moim przypadku to zalezy czy jest 90-60-90 :) jak jest to na pewno biegam :) jak jest w poblizu to sie zastanawiam :) Jak jest 60-90-60 to juz sie nie zastanawiam :-)
tak serio to mam zmiany w pracy tydzien na rano tydzien na popoludnie i ten tydzien jest na popoludnie za tydzien bedzie na rano wtedy wieczorne bieganie wejdzie w zycie.. a w WPKiW często biegam... usmiechając sie do róznych :) samotnych biegaczek :-)
Guarana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wito to ja nie wiem czy Ci w bieganiu nie bede przeszkadzac, bo raczej u mnie 10 to duzo biorac pod uwage zaniedbana kondycje ;)

xenon1981
co to za wymiary :D :D a do mnie sie jeszcze nikt nie usmiechał ;)

troche sie boje "konfrontacji" z Wami biegaczami ;) ale licze na dobre rady jak to wszystko ogarnac :)

dobrze by było sie regularnie spotykac i pobiegac ;)
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Guarano, my (w przeważającej większości) jesteśmy bardzo łagodnie usposobieni (endorfiny?) - zwłaszcza wobec innych biegaczy. Nie bój się!
Do piątku.

(aaa, regularnie spotykamy się jak zapewne wiesz, w soboty o 9.30 na stadionie AWF)
ODPOWIEDZ