GLIWICE!!!

little_dove
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

orbit: zeszłą zimę prawie mi się udało...ale niestety przy tych -15 spasowałam :ech: zobaczymy jak będzie w tym roku..jestem dobrej myśli. :spoko:
New Balance but biegowy
adam2411
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Od -15 dopiero motywacja się zaczyna... przy takiej temperaturze to już nie można się zatrzymać. Z autopsji wiem że przy -20 to kozy w nosie zamarzają i problemy są z wyświetlaczem z telefonu, ale bezproblemowo da się biegać.
Awatar użytkownika
aogro
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

adam ma racje. świetnie się wtedy biega drugie zakresy. ale gorzej przebieżki, siłę itp. przez to że trzeba sie zatrzymać. pamietam, że podczas ostatniej zimy z powodu zimna nie opuściłem żadnego treningu, a biegałem dużo. żadko bo żadko ale czasem nawet spotykałem kogoś biegającego:)
little_dove
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

mi nawet to zimno by tak nie przeszkadzało, jak nawierzchnia. W takim mrozie to ledwo potrafie iść żeby sie nie zabić po drodze :hahaha: a co dopiero biegać. A nie wszystkie chodniki odśnieżaja niestety, nie mowiąc już o leśnych czy polnych ściezkach.
Awatar użytkownika
deni
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cześć :) ja co prawda nie biegam, ale troszkę Was podczytywałam i poczułam się w obowiązku przynajmniej przywitać. Jest wielce prawdopodobne, że niektórych spotkałam, o chociażby przy kaczkach, ale nie tylko. Od razu napisze, ze będzie mi bardzo miło gdy ktoś mi pomacha na przywitanie i na pewno odwzajemnię się przynajmniej uśmiechem. Ręce niestety zajęte bo maszeruję z kijami. Właśnie z tego powodu podczytuję gdzie biegacie, sama tez staram się wyszukiwać fajne miejsca do marszu i opisuje je na blogu.
Piszecie, że nie ma imprez dla biegaczy, to ja się dopiszę, że dla walkerów również. Szkoda bo jednak miejsca by się znalazły. Sama myślę o skrzyknięciu jakiejś grupy, takich nieco bardziej zaawansowanych wiekowo, maszerującej z kijami. Niestety samemu może być czasem ciut niebezpiecznie, zwłaszcza jak lubi się połazikować po leśnych terenach. jedyny problem to to, ze "old-walkerzy" nie zawsze korzystają z netu, a tak byłoby najprościej się poszukać. No nic, może jakoś powoli uda się zebrać.

Serdecznie pozdrawiam biegających i do spotkania na trasie :) zazwyczaj jestem w czerniach a sylwetka... dość spora. :hej: Znak charakterystyczny - dwa kije.
Awatar użytkownika
slavek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 51.23
Życiówka w maratonie: 4:30

Nieprzeczytany post

Cześć
Chciałem się podzielić radosną dla mnie nowiną. W dniu wczorajszym po 5 miesiącach przygotowań ( 3 na serio ) zadebiutowałem w maratonie warszawskim i go ukończyłem. Czas 4:30 nie powala ale dla mnie to był udany debiut i dał mi wielką satysfakcję.
Było 30km biegu a następnie 12 walki o każdy kolejny. Ściana została zaliczona (i to bardzo) teraz może być już tylko lepiej.

pozdrawiam wszystkich biegaczy z Gliwic
Sławek
Awatar użytkownika
aogro
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

slavek- gratulacje.
ja nabiegałem 3:22:50 netto. w sumie OK :hej:
ale niezaleznie jaki czas sie robi to chyba boli podobnie :spoczko: :spoczko:
Marcin7
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla wszystkich maratończyków. Ahhh sam bym chciał mieć już te pierwsze 42km za sobą :p Ostatnio tj. wczoraj zrobiłem sobie 10km przez lotnisko i w okół wysypiska, naprawdę fajnie się biegało pogoda w sam raz ^^ Od jakiegoś czasu wspomagam swoje treningi miCoach'em od adidasa (aplikacja na telefonie) i przyznam się Wam ,że całkiem fajna sprawa takie coś, za pomocą GPS'a zmierzy dystans i tempo, poda spalone kalorie oraz tempo min/km na każdym kilometrze nawet pokazuje na jakiej wysokości n.p.m biegaliśmy xD
forgotten
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie,
Od października jestem studentem PolŚl i mieszkam w akademiku Solaris.
Chciałbym troszkę pobiegać po Gliwicach, niestety kompletnie nie znam miasta, a tym bardziej ciekawych tras biegowych. Związku z czym chętnie dołączyłbym do kogoś, z tych rejonów na wspólne bieganie "krajoznawcze" :)

Pozdrawiam ;)
Tomek
.smile
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Solaris :bum:

Kolo pols masz pelno fajnych miejsc do biegania, park szopena, badz park kolo lodowiska, takze stadion jezeli lubisz biegac wkolo.

Ja ostatnio sobie biegam w parku, gdzie lodowisko jest. Podpatruje sobie taka jedna pania jak biega, zajebista jest :hej: :jatylko:
bobkriz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

forgotten pisze: Od października jestem studentem PolŚl i mieszkam w akademiku Solaris.
Lotnisko jest blisko, park jest blisko, stadion jest blisko.
.smile pisze:...
Ja ostatnio sobie biegam w parku, gdzie lodowisko jest. Podpatruje sobie taka jedna pania jak biega, zajebista jest :hej: :jatylko:
Ty se synek uważaj. ;)
Może być, że to moja Żonka.
Michał888-88
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam

Biegam przeważnie co drugi dzień,czasem codziennie,gdy mam nerwy. Można mnie spotkać na trasie Sośnica-glinianka-cegielnia-stadion XX-lecia-park Chrobrego. Ja to ten w czerwonej bluzie :oczko: Fajne tereny,ale tak szczerze to mało spotykam biegaczy. Czasem jedna osoba przebiegnie,czasem dwie. O dziewczynach to już w ogóle szkoda pisać,bo nie spotykam żadnej.
dave_1990
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

forgotten pisze:Witam serdecznie,
Od października jestem studentem PolŚl i mieszkam w akademiku Solaris.
Chciałbym troszkę pobiegać po Gliwicach, niestety kompletnie nie znam miasta, a tym bardziej ciekawych tras biegowych. Związku z czym chętnie dołączyłbym do kogoś, z tych rejonów na wspólne bieganie "krajoznawcze" :)

Pozdrawiam ;)
Tomek
Politechnika ma swoją sekcje biegową biegamy w każdy wtorek i czwartek o 16.00 jeśli jesteś studentem to wpadnij im więcej osób tym milej :hejhej:
Awatar użytkownika
Dzidka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Michał888-88 pisze: O dziewczynach to już w ogóle szkoda pisać,bo nie spotykam żadnej.
.... bo większość dziewczyn biega na polach za działkami "Biała Róża" :-)
Ptak lata, ryba pływa, człowiek... biega.
http://www.pedziwiatr.gliwice.pl
Michał888-88
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzidka pisze:
Michał888-88 pisze: O dziewczynach to już w ogóle szkoda pisać,bo nie spotykam żadnej.
.... bo większość dziewczyn biega na polach za działkami "Biała Róża" :-)
Albo w ogóle nie biegają,bo siedzą w domu tucząc się :P
ODPOWIEDZ