Jak myślisz Qba, Dlaczego?Dystans biegu głównego wydłużyliśmy do – 10 km
Poznań
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witajcie!
Dziś mija termin zgłoszeń do udziału w OBOZIE BIEGOWYM
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy na warsztaty biegania naturalnego!
Agata
Dziś mija termin zgłoszeń do udziału w OBOZIE BIEGOWYM
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy na warsztaty biegania naturalnego!
Agata
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Abstrahując od naszej dyskusji - oczywiście polecam tego typu imprezy. Bieganie w lesie jest fantastyczne. Szkoda, że tak mało tego typu biegów. Im krótsze dystanse tym częściej można w nich startować, zamiast mocnych treningów, do których czasem trudno się zmusić. A rywalizowanie podczas przełaju daje satysfakcję, adrenalinę i mocny trening zarazem. Taki przełaj, najlepiej nieoznakowany i w gęstym lesie, redukuje do minimum gadżety. Tempo, pozycja, chwilowa prędkość. Wszystko traci znaczenie lub jest podawane z błędem wykluczającym możliwość powoływania się na odczyty. Czysty fan na miękkim podłożu.
-
- Zaprawiony W Bojach
yacool, wydłużyli bo okrągłe 10 lepiej wygląda
zgadzam się w całej rozciągłości a propos częstych startów na krótszych dystansach - takich leniuchów jak ja to bardzo motywuje.
ej, a co to za bieg koło nas co ostatnio rozmawialiśmy co się na górę wbiega?
zgadzam się w całej rozciągłości a propos częstych startów na krótszych dystansach - takich leniuchów jak ja to bardzo motywuje.
ej, a co to za bieg koło nas co ostatnio rozmawialiśmy co się na górę wbiega?
-
- Stary Wyga
Qba , to jest to "3 Cross Dziewicza Góra" , http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... code=22390
wydłuzyli trase z 10 na 15km , ale o zapisach jeszcze nie ma mowy...z tym ze to wypada juz po Rzezniku ,
wiec proponuje Ci w ktorys weekend tam sobie podjechac i "obadac teren" - naprawde fajna górka jak na wielkopolskie warunki:)
wydłuzyli trase z 10 na 15km , ale o zapisach jeszcze nie ma mowy...z tym ze to wypada juz po Rzezniku ,
wiec proponuje Ci w ktorys weekend tam sobie podjechac i "obadac teren" - naprawde fajna górka jak na wielkopolskie warunki:)
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
he, he.
czyli co, okrągłe 15 lepiej wygląda niż okrągłe 10, czy może już od 15 jest rzut beretem do jeszcze bardziej okrągłego 21,0975?
czyli co, okrągłe 15 lepiej wygląda niż okrągłe 10, czy może już od 15 jest rzut beretem do jeszcze bardziej okrągłego 21,0975?
-
- Zaprawiony W Bojach
a zaokrągliwać trzeba w górę, więc globalną tendencję antykryzysową mamy utrzymaną
- EL0HIM
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 38min 53s
- Życiówka w maratonie: 3h35min
- Kontakt:
@Qba Krause
Co do biegania, mnie osobiście nie interesuje w bieganiu rywalizacja z innymi biegam by mieć czas dla siebie, biegam długie dystanse bo lubię pokonywać swoje słabości. Ale nie kusi mnie bieganie maratonów po asfalcie. Po asfalcie "biegam bo muszę" i czasami się komuś obieca, że się go pociągnie w jakimś tempie.
A lubię bieganie w górach bo tam mimo że to są zawody to czuję się tam samotny chodź biegnę z partnerem lub partnerami. Ostatnio w święta miałem okazję pobiegać po moich rodzinnych stronach w Wielkopolsce. Tak wygląda moje wybieganie które też miałem w sobotę po wizycie u Was, ale w sobotę nie była już, aż tak piękna pogoda )
Galeria Facebook
W opisie galerii linki do filmików i run-log
Pozdrawiam
Wiktor aka EL0HIM aka "Szpieg"
Co do biegania, mnie osobiście nie interesuje w bieganiu rywalizacja z innymi biegam by mieć czas dla siebie, biegam długie dystanse bo lubię pokonywać swoje słabości. Ale nie kusi mnie bieganie maratonów po asfalcie. Po asfalcie "biegam bo muszę" i czasami się komuś obieca, że się go pociągnie w jakimś tempie.
A lubię bieganie w górach bo tam mimo że to są zawody to czuję się tam samotny chodź biegnę z partnerem lub partnerami. Ostatnio w święta miałem okazję pobiegać po moich rodzinnych stronach w Wielkopolsce. Tak wygląda moje wybieganie które też miałem w sobotę po wizycie u Was, ale w sobotę nie była już, aż tak piękna pogoda )
Galeria Facebook
W opisie galerii linki do filmików i run-log
Pozdrawiam
Wiktor aka EL0HIM aka "Szpieg"
-
- Rozgrzewający Się
Od początku tegorocznej akcji BBL uczęszczałam na zajęcia w Warszawie, a w tą sobotę mała zmiana- wybieram się na stadion w Poznaniu wypada już odwiedzić stare, studenckie śmieci, a szkoda mi opuścić spotkanie z biegowymi zapaleńcami, więc strój sportowy zabieram ze sobą.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Pozdrawiam i do zobaczenia
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Emocje po dzisiejszym GP rosną w oczach, bo i łzy się pokazały.
Przypominam zatem, że walka o minimum na Igrzyska jest jak najbardziej ok, ale do Rio jeszcze kupę czasu. Tylko spokojnie. Wciąż przyświeca nam hasło - biegam bo lubię. Tego należy się trzymać. Jeśli ktoś bije życiówkę o kilka minut i zaraz za metą pyta mnie jak jeszcze podkręcić tempo, to jest to już poważny przypadek uzależnienia.
Za tydzień zajęcia na Olimpii prowadzi Robert. Ja będę w tym czasie na obozie przygotowującym zawodników do sezonu olimpijskiego.
Teraz czekam na oficjalne wyniki z biegu, bo padło kilka dobrych rezultatów.
Przypominam zatem, że walka o minimum na Igrzyska jest jak najbardziej ok, ale do Rio jeszcze kupę czasu. Tylko spokojnie. Wciąż przyświeca nam hasło - biegam bo lubię. Tego należy się trzymać. Jeśli ktoś bije życiówkę o kilka minut i zaraz za metą pyta mnie jak jeszcze podkręcić tempo, to jest to już poważny przypadek uzależnienia.
Za tydzień zajęcia na Olimpii prowadzi Robert. Ja będę w tym czasie na obozie przygotowującym zawodników do sezonu olimpijskiego.
Teraz czekam na oficjalne wyniki z biegu, bo padło kilka dobrych rezultatów.
- Sandi9
- Wyga
ojeej, myślałam, że lepiej niż ostatnio a tu 4s gorzej - ale za to naprawdę świetnie się biegło :P
A dwa BBL-e na pierwszej stronie jak ładnie wyglądają
A dwa BBL-e na pierwszej stronie jak ładnie wyglądają
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.