WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć,
Jutro, jak co sobota, biegamy !
Do zobaczenia o 9.30 na Skrze !
Jutro, jak co sobota, biegamy !
Do zobaczenia o 9.30 na Skrze !
- beata
- Ekspert/Trener
Maratończycy, ognia!
A ja tymczasem idę pobiegać, może zdążę, zanim przybiegniecie na Ursynów .
A ja tymczasem idę pobiegać, może zdążę, zanim przybiegniecie na Ursynów .
- beata
- Ekspert/Trener
Dziękujemy za udział w dzisiejszych zajęciach i gratulujemy wyników Testu Coopera !
Zapraszamy za tydzień !
Zapraszamy za tydzień !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- beata
- Ekspert/Trener
Fibro, widać, że dawno u nas nie byłeś - test już był, a nasze zajęcia są zawsze w soboty .
Ale, jeśli chcesz, to możemy zrobić test indywidualny, byli chętni na poprawkę i na drugi termin , zatem zapraszamy w sobotę, a nuż uzbiera się grupa chętnych .
Ale, jeśli chcesz, to możemy zrobić test indywidualny, byli chętni na poprawkę i na drugi termin , zatem zapraszamy w sobotę, a nuż uzbiera się grupa chętnych .
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:10
Przyznaję, Beatko, że zaniedbuję sobotnie treningi, ale w tą sobotę mam maratonik w Kampinosie więc jeszcze się nie pojawię. Obiecuję poprawę
Na stronie testu kupera wyczytałem że jest w tą niedzielę. Nie wiedziałem, że już był
Na stronie testu kupera wyczytałem że jest w tą niedzielę. Nie wiedziałem, że już był
- beata
- Ekspert/Trener
Test w niedzielę rzeczywiście chyba jest, ale to test organizowany przez AZS, nasz był tydzień temu ...
Maratonik w KPN fajna sprawa, organizuje go m.in. mój górski instruktor-znajomy.
Ale ja w sob wieczorem planuję jechać w Tatry, więc nie dam rady być w Kampinosie .
Do zobaczenia zatem innym razem na Skrze !
Maratonik w KPN fajna sprawa, organizuje go m.in. mój górski instruktor-znajomy.
Ale ja w sob wieczorem planuję jechać w Tatry, więc nie dam rady być w Kampinosie .
Do zobaczenia zatem innym razem na Skrze !
-
- Wyga
BiegamBoLubię ćwiczy z Boot Camp Polska !
W najbliższą sobotę na warszawskiej Skrze będziemy mieli przyjemność gościć Team Boot Camp Polska.
Na wspólny trening zapraszamy nieco wcześniej- o godzinie 9.15 na stadionie przy ul. Wawelskiej 5
Do zobaczenia
W najbliższą sobotę na warszawskiej Skrze będziemy mieli przyjemność gościć Team Boot Camp Polska.
Na wspólny trening zapraszamy nieco wcześniej- o godzinie 9.15 na stadionie przy ul. Wawelskiej 5
Do zobaczenia
-
- Wyga
Jak tam wasze mięśnie po Boot Campie ?
Pisze do Wasz zapytaniem , które już padło na wczorajszych zajęciach: co robimy z 1 listopada? czy wyrażacie chęć swojego przybycia i wspólnych zajęć ? Jeśli zbierze się grupka chętnych, ja również przybędę
Pisze do Wasz zapytaniem , które już padło na wczorajszych zajęciach: co robimy z 1 listopada? czy wyrażacie chęć swojego przybycia i wspólnych zajęć ? Jeśli zbierze się grupka chętnych, ja również przybędę
-
- Zaprawiony W Bojach
Z ciekawości Sandra jak wyglądał ten trening z Boot Camp, bo wyglądają na mocną ekipę, ale nie do końca biegową (uczestnicy Runmageddon)
kiss of life (retired)
-
- Wyga
UWAGA ! Trening na Skrze 1 listopada- odbędzie się ! Są chętni więc i ja się zjawie !
MariNerr Co do Boot Campu - trening chyba dał się mięśniom uczestników we znaki?;-) Jest to trening bardziej funkcjonalny niż biegowy więc faktycznie- dużo biegania nie było
Ale było bardzo przyjemnie
MariNerr Co do Boot Campu - trening chyba dał się mięśniom uczestników we znaki?;-) Jest to trening bardziej funkcjonalny niż biegowy więc faktycznie- dużo biegania nie było
Ale było bardzo przyjemnie
-
- Zaprawiony W Bojach
Zastanawiałem się tylko, czy nie przytaskali ze sobą jakichś opon i podobnego sprzętu, ale skoro nie piszesz, to było w miarę "normalnie".
kiss of life (retired)