GG -Grupa Górnośląska 2004
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
AbeS, wszystkiego dobrego i powodzenia w tych zmianach Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś przebiegniemy razem PM. Trzymaj się.
Dawidek, jak tylko będę mogła biegać w sobotę na PM (a na dzień dzisiejszy mogę) to mogę Cię zabrać autem, tylko powiedz, gdzie mam ewentualnie podjechać.
Ale w końcu na którą ten bieg??? Już się pogubiłam.
Dawidek, jak tylko będę mogła biegać w sobotę na PM (a na dzień dzisiejszy mogę) to mogę Cię zabrać autem, tylko powiedz, gdzie mam ewentualnie podjechać.
Ale w końcu na którą ten bieg??? Już się pogubiłam.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Annuszka - nie mamy się gdzie przebrać, wracamy do domu spoceni?:hej: A tak to podjeżdżamy pod las i biegamy. Ewentualne przebieranki dopiero w domu lub w aucie:) Latem to można się jeszcze przebrać w lesie;)
Któż jak Bóg!
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Jeśli ta cudna pogoda się utrzyma, to jutro pobiegnę z Jędrusiem. Proponuję więc ostatecznie, skoro widzę, że wszystkim to pasuje, spotkać się jutro o godzinie 9:45 pod Wirometem, lub pod lasem o 10.00.
Poproszę tylko, aby ktoś zabrał mnie spod Wirometu.
Mam nadzieję, że pobiegamy tłumnie.
Poproszę tylko, aby ktoś zabrał mnie spod Wirometu.
Mam nadzieję, że pobiegamy tłumnie.
Matka, żona i biegaczka
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Ja będe - Ulka mnie przywiezie
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Dawidek -świetnie, świetnie, świetnie.
Lecho wpadnie jedynie na końcówkę biegu +przebieżki (bo w niedzielę startuje w Krakowie), Ulka przywiezie Dawidka, mnie i Jędrka, ech... Fajnie będzie.
A Mikael? A Annuszka? A Lukasz? A INNI?
AbeS -rozumiem, teraz znikasz, coś tam podziałasz sobie, ale jakby się jakaś 18-letnia wolna biegaczka pojawiła na PM, to wpadniesz?
Lecho wpadnie jedynie na końcówkę biegu +przebieżki (bo w niedzielę startuje w Krakowie), Ulka przywiezie Dawidka, mnie i Jędrka, ech... Fajnie będzie.
A Mikael? A Annuszka? A Lukasz? A INNI?
AbeS -rozumiem, teraz znikasz, coś tam podziałasz sobie, ale jakby się jakaś 18-letnia wolna biegaczka pojawiła na PM, to wpadniesz?
Matka, żona i biegaczka
- to ja MacGor
- Stary Wyga
acha -biegaliśmy z Lechem w niedzielę na stadionie AWF Katowice i spotkaliśmy Kussego.
Matka, żona i biegaczka
- Lacert
- Wyga
AbS mam nadzieję że jednak nas jeszcze odwiedzisz. No i życze zdecydowanych zmian na lepsze, jakiekolwiek miały by one być .
Sobotnie bieganie.... niestety jedni muszą pracować, aby inni mogli biegać . Ale za to niedziela, będzie dla nas
Sobotnie bieganie.... niestety jedni muszą pracować, aby inni mogli biegać . Ale za to niedziela, będzie dla nas
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Ponieważ pada zmieniliśmy godzine spotkania na 11:15, pod Wirometem. Jędruś będzie musiał pokisić się dziś w domku...
Matka, żona i biegaczka
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Niech żałuje kto nie był. W towarzystwie uroczył pań Ulki i MacGor pobiegłem najdłuższy po przerwie trening - 12,5 km + 10x100 przebieżki, a wszystko to po ciekawych trasach MacGor. Były zakrety, górki, błoto - samie urozmaicenia. Jestem szczęśliwy, że mogłem sobie pobiegać i że moja noga pozwoliła mi to zrobić.
A teraz niespodzianka. Dopiero po biegu MacGor przyznała sie iż ma dziś urodziny:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MACGOR
Ulka - bardzo dziękuje za transport
A teraz niespodzianka. Dopiero po biegu MacGor przyznała sie iż ma dziś urodziny:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MACGOR
Ulka - bardzo dziękuje za transport
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Pirx
- Stary Wyga
Studenci z Ligoty dolaczaja sie do zyczen.
Wszystkim hanysom i gorolom zyczymy nabiegania zyciowki w jutrzejszym polmaratonie.
Wszystkim hanysom i gorolom zyczymy nabiegania zyciowki w jutrzejszym polmaratonie.
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
- Lacert
- Wyga
MacGor wszystkiego naj i samych sukcesów życiowych i sportowych również.
Dzisiaj przedstawiciele GG odwiedzili Studentów z Ligoty na organizowanym przez Nich biegu. Spiesze donieść, iż wszyscy przedstawiciele naszej GG dotarli wcześniej lub później do mety . Nielicząc pogody było super.
Pozdrawiam GG i Studentów z Ligoty
Dzisiaj przedstawiciele GG odwiedzili Studentów z Ligoty na organizowanym przez Nich biegu. Spiesze donieść, iż wszyscy przedstawiciele naszej GG dotarli wcześniej lub później do mety . Nielicząc pogody było super.
Pozdrawiam GG i Studentów z Ligoty
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
No Lacert pochwaiłbyś się wynikiem:)
Zdaje się że to życiówka.Swoją drogą udana impreza gdyby nie te agrafki,musiałem z numerem w zębach bieć:oczko:
Zdaje się że to życiówka.Swoją drogą udana impreza gdyby nie te agrafki,musiałem z numerem w zębach bieć:oczko: