MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
advula
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:56:34:79 16.09.12
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ta! :) Na niedzielę Perła Paprocan :) w moim wykonaniu tylko jedna pętelka - to w końcu dopiero mój trzeci start, a wielokrotności pętelki chyba jeszcze nie przebiegłam (przynajmniej nie zostało to zarejestrowane) :P
Lucas75 - wybieganie przed Żorami mówisz? ciekawe czy ja swoim "sprintem" za twoim "wybieganiem" nadążę :D hehe

A na Żory kto się pisze? Ja oczywiście jak dożyję to chętnie :)

Ps.wielkie GRATULACJE dla dzisiejszych pokonywaczy km :) imponujecie mi :) serio, jest moc :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

Ja się jeszcze zastanawiam nad II Biegiem Hutników w Dąbrowie Górniczej na Pogorii III :) W środę 3 października o 16.30 byłaby szansa na 6 km trasie sprawdzić nowe buty :) No i jest bezpłatny więc przynajmniej kosztów nie będzie ;)

regulamin: http://www.triathlon.strefa.pl/PLIKI/20 ... poland.pdf
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

advula pisze:Ta! :) Na niedzielę Perła Paprocan :) w moim wykonaniu tylko jedna pętelka - to w końcu dopiero mój trzeci start, a wielokrotności pętelki chyba jeszcze nie przebiegłam (przynajmniej nie zostało to zarejestrowane) :P
)
Moja Droga... z tym trzecim starem to żaden argument :hahaha: ... Moim 3 startem był... półmaraton w Tychach :hej: :hahaha: :oczko:

Do Żor się wybieramy :usmiech:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

advula pisze:Lucas75 - wybieganie przed Żorami mówisz? ciekawe czy ja swoim "sprintem" za twoim "wybieganiem" nadążę :D hehe
No co ty, za Jackiem, Marcinami, Piotrkiem, Olą, Grzegorzem, Jankiem ...... przepraszam jeśli kogoś nie wymieniłem to faktycznie można nie nadążyć ale za mną nie ma problemu. Jak spokojnie to około 6min/km to tempo konwersacyjne :-):-):-) chyba dla wszystkich a jedynie może być różnica w dystansie.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

heloooo...ale sie rozkręciliście...przestałem nadążać za wami...już nawet co niektórzy niczym Wałbrzych Team po dwa biegi w weekend :bum:

:hahaha:

gratuluję wszystkim udanych występów, wspólnego występu w biegu mikołowskim.....sporo nas...suuuuper.... :taktak:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:już nawet co niektórzy niczym Wałbrzych Team po dwa biegi w weekend :bum:
czuję, że bijesz do mnie z tym tekstem ;) zobacz jak się poświęcam dla 1 dodatkowego punktu dla BBLu ;)
Ostatnio zmieniony 01 paź 2012, 09:02 przez Wapel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:
mar_jas pisze:już nawet co niektórzy niczym Wałbrzych Team po dwa biegi w weekend :bum:
czuję, że bijesz do mnie z tym tekstem ;) zobacz jak się poświęcam dla 1 dodatkowego punktu dla BBLu ;)
dwa starty, dwie zyciówki....dwa punkty dla BBLu...nic tylko gratulować :taktak:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i tak jestem wkurzony o te 18 sekund :sss: za 2 tygodnie będą Żory - może tam się uda ;)
Awatar użytkownika
advula
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:56:34:79 16.09.12

Nieprzeczytany post

Wapel: W Dąbrowie bym pobiegła w środę na 6km :) why not :) ale stronka z namiarami mi się nie otwiera :P

Lucas75: W Tychach zakładam tempo średnie poniżej 6min/km żeby pobić swój wynik średniego tempa z biegu tyskiego :)

Asiula: pokłon :P ja sobie założyłam, ze jesli w zeszłym roku nie lubiałam biegać, w tym roku startnęłam na dyszki, to w przyszłym roku półmaratony, a za 2 lata maratony :P ale w sumie z Wami to nigdy nic nie wiadomo :P spontan może mnie doprowadzi do realizacji planów wczesniej :)
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

advula pisze:Wapel: W Dąbrowie bym pobiegła w środę na 6km :) why not :) ale stronka z namiarami mi się nie otwiera :P

Lucas75: W Tychach zakładam tempo średnie poniżej 6min/km żeby pobić swój wynik średniego tempa z biegu tyskiego :)

Asiula: pokłon :P ja sobie założyłam, ze jesli w zeszłym roku nie lubiałam biegać, w tym roku startnęłam na dyszki, to w przyszłym roku półmaratony, a za 2 lata maratony :P ale w sumie z Wami to nigdy nic nie wiadomo :P spontan może mnie doprowadzi do realizacji planów wczesniej :)
a nie masz jakiejś blokady pdf-ów włączonej? bo mi się normalnie otwiera regulamin... No to jest nas już dwóch na Dąbrowę - pogadam jeszcze z Asią czy się nie skusi na luźną 6-tkę - myślę, że dzieci moglibyśmy do moich rodziców na przechowanie zawieźć ;)

no w grupie raźniej - ja też nie myślałem o jakichś zawodach, a tu proszę - wkręciło mnie :bum:
mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja myślałem, że mamy rozhulane forum, a tu jest coraz lepiej :spoko:

Ja niestety jak na razie, to się wybieram do lekarza, zobaczymy czy i ile el-quattro dostanę, wtedy dopiero będę myślał dalej :oczko:
10k 43'37"
15k 1:14'46"
21k 1:41'14"
www.wybiegamy.pl
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

advula pisze: Asiula: pokłon :P ja sobie założyłam, ze jesli w zeszłym roku nie lubiałam biegać, w tym roku startnęłam na dyszki, to w przyszłym roku półmaratony, a za 2 lata maratony :P ale w sumie z Wami to nigdy nic nie wiadomo :P spontan może mnie doprowadzi do realizacji planów wczesniej :)
No właśnie, nic nie wiadomo :hej: Po połowce stwierdziłam, że nigdy więcej, ale już mi przeszlo... teraz chodzi mi maraton po głowie :hej:
Wapel pisze: No to jest nas już dwóch na Dąbrowę - pogadam jeszcze z Asią czy się nie skusi na luźną 6-tkę - myślę, że dzieci moglibyśmy do moich rodziców na przechowanie zawieźć ;)
Wybacz, ale po dzisiejszym zabraniu mi jakiegoś litra krwi, przy przeziębieniu i totalnym zmęczeniu... jakoś sobie tego nie wyobrażam :smutek: :echech: W tym tygodniu muszę się zregenrować... może w końcu odzyskam chęc i zapał do biegania :echech:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Do środy jeszcze kupa czasu :bum: No dobra, może kogoś innego jeszcze wyciągnę ;)
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

mppietia pisze:Ja niestety jak na razie, to się wybieram do lekarza, zobaczymy czy i ile el-quattro dostanę, wtedy dopiero będę myślał dalej :oczko:
Ja po sobocie, straciłem głos dzisiaj już można mnie pomału zrozumieć. Ale ogólnie samopoczucie niezłe więc lekarz odstawiony na bok :-) i popołudni planuję trening.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pytanie do naszych treneiro: czy w sobotę będzie organizowany test Coopera na zajęciach?
ODPOWIEDZ