Śląsk/Bytom

So Seductive
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Fajnie byłoby się kiedyś umówić :) ale większość biegających chyba nie korzysta z takich for.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

So Seductive pisze:Fajnie byłoby się kiedyś umówić :) ale większość biegających chyba nie korzysta z takich for.
każdy zajęty bieganiem a nie pisaniem ;)... w niedziele jak byłem w lesie miechowickim na wybieganiu to kilka osób sie trafiło....dzisiaj śmigam w strone żabich dołów :)

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
So Seductive
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

W niedziele to i ja tam biegałem :) to może się gdzieś minęliśmy.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Uwaga....warty odnotowania fakt....wczoraj popołudniu w lesie w okolicy Miechowic trafił mi sie jakiś inny biegacz... i nawet odpowiedział na moje "cześć" :hej:

PS..potem na horyzoncie zauważyłem drugiego biegacza...ale już go nie dogoniłem ;)

Komentarze
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jestem z Radzionkowa, więc chętnie okolice Radzionkowa, Bytom-Stroszek
Go Hard Or Go Home
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

WojtekM pisze:jestem z Radzionkowa, więc chętnie okolice Radzionkowa, Bytom-Stroszek
Ja ostatnio z rzadka biegam po Bytomiu..chociaż wczoraj akurat po lasach miechowickich rundkę zrobiłem...kilku biegaczy nawet spotkałem :)

Komentarze
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze: Ja ostatnio z rzadka biegam po Bytomiu..chociaż wczoraj akurat po lasach miechowickich rundkę zrobiłem...kilku biegaczy nawet spotkałem :)
w piątek to nie byłem ja, ale w sobotę biegłem ze Stroszka lasem do Stolarzowic, w Stolarzowicach trochę asfaltem, a potem znowu lasem do Rept. a z Rept prze rezerwat buków Segiet na Stroszek. fajna traska.
Go Hard Or Go Home
daniel75
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

czy ktoś zna i mógłby polecić trase na 10km do wieczorengo biegania w oklicach stroszka, segietu, Radzionkowa .
będę wdzięczny za podpowiedź.
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jeżeli wieczorne o tej porze roku, to rozumiem, że po zmroku. Segiet i okolice, chociaż ładne, odpadają - chyba, że bieganie z czołówką po lesie to Twój żywioł.
możesz więc dobiec do parku na Księżej Górze oświetlonymi ulicami, a potem w samym parku robić pętle. zewnętrzna pętla to jakieś 1,8km. 4 kółka + dobiegnięcie i powrót do Radzionkowa to jakieś 10km - oczywiście zależy skąd biegniesz. dodatkowo podbieg pod Księżą i górki samym parku uatrakcyjniają sprawę.
można robić różne kombinacje w parku i biegać różnymi ścieżkami - nie tylko zewnętrzną pętlą. wszystkie (prawie) ścieżki są oświetlone.
Go Hard Or Go Home
Awatar użytkownika
Morksik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Siegiet jest ładnym i fajnym miejscem do biegania, ale o tej porze roku czuję się nieswojo mając tam biegać. Mieszkam blisko i wolę tam pobiegać niż po chodnikach. Jeszcze okolice Groty (przy Stroszku) ale tam to można trzy razy wokół stawu i to wszystko niestety, a i samemu jakoś smutno :(
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

o tej porze roku jest super w rezerwacie buków Segiet i lesie między Stroszkiem, Stolarzowicami i Reptami oraz w Dolomitach. oczywiście nie po zmroku :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Go Hard Or Go Home
Karolcia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

REAKTYWACJA.

całkowity żółtodziób, szuka innego zółtodzioba do biegania w Bytomiu po Stroszku :) Razem raźniej a i mniejsze prawdopodobieństwo, że w łep po zmierzchu zarobimy :)

:sss:
dziubzolty
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć, również szukam dobrej duszy do wspólnego biegania w okolicach suchej góry lub samego centrum. Najlepiej kogoś kto dopiero zaczyna, ponieważ moja wydolność i forma pozostawia wiele do życzenia ;)
Awatar użytkownika
Jaca_CH
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:57
Życiówka w maratonie: 3:28:03

Nieprzeczytany post

To się dobrze składa, bo macie w Radzionkowie (to prawie jak Stroszek ;) ) grupę o nazwie "Cidry Lotajom". Można ich znaleźć na Facebooku ==> https://www.facebook.com/pages/Cidry-lo ... 51?fref=ts
Biegają na Księżej Górze w Radzionkowie w czwartki o godz. 19:15. W najbliższy czwartek, czyli jutro, trening aktualny :)
camaieu89
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Hejooo :hahaha:

A jest tu ktoś kto biega po centrum? :hahaha: jestem średniozaawansowaną biegaczką, chętnie umówie się na wspólne wybiegania :) Tym bardziej - zgodnie z wcześniejszym postem - Półmaraton Bytomski się zbliża i fajnie by było się do niego przygotować :)

Do wszystkich biegających po Miechowickich Lasach? Można się kiedyś z Wami zabrać? Osobiście nigdy tam nie byłam (w samym Bytomiu mieszkam dopiero 7 miesięcy) i jakoś mam obawy przed zapuszczaniem się w las w pojedynkę? Da się tam zgubić? Jest bezpiecznie względnie, czy lepiej sobie odpuścić bieganie bez maczety? :hej:
ODPOWIEDZ