Darku i Piotrze dziękuję Wam za pomoc na zawodach. Dzięki pomocy szczególnie Darka pobiegłem dobrze. Miałem też kryzys na finiszu za który Was przepraszam. Wy coś do mnie nawijaliście,a ja Was spławiłem
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
. Potrzebowałem wtedy chwili koncentracji. Już nie walczyłam z innymi tylko z sobą. Mam nadzieję, że mi wybaczycie. Nie ukrywam, że wcześniejsze rady Darka mi pomogły. Najbardziej ta, gdy mnie dopingował, żeby biec za facetem w białej czapeczce. Pobiegłem wytrzymałem, a potem nawet go wyprzedziłem. Myślę, żę dzięki temu nieświadomemu wskazanemu przez Darka zającowi pogoniłem szybciej. Darek tak mnie zmotywował na finiszu, że wszystkich chciałem za... Wtedy tak na prawdę rozpoczął się mój ekstremalny bój
. Wybaczcie koledzy za moje grubiaństwo, że powiedziałem Wam "teraz dajcie mi spokój". I tak Was kocham
. Gratuluję naszej wspaniałej Oli i jej mężowi, Piotrowi który ją ostro dopingował. Przy każdym wzajemnym mijaniu pozdrawiali mnie z uśmiechem. Gratuluję Wszystkim BBL i przyjaciołom. Myślę, że stanowimy fajną niepowtarzalną paczkę. Agnieszka dzięki, że też mnie na trasie wspierałaś. Takie niby nic, a czasami zwykły okrzyk, gest pozdrowienie dużo znaczą.
Mój nowy rekord, który otrzymałem SMS em to 2:00:05. Niestety nie mogę znaleźć wyników na stronie. Podeślijcie link, jak możecie.
Na zakończenie mam pytanie, kto na wiosnę leci w maratonie?