jogurtos130 pisze:Witam, a może w najbliższą sobotę byłaby szansa popracować trochę nad wzmocnieniem środkowej części biegacza ? - brzuch, plecy, boczki .
Dzięki za propozycję, jeśli tylko warunki pozwolą, tzn. tartan będzie suchy - jak najbardziej weźmiemy ją pod uwagę
Tymczasem, niezależnie od tego, czy tartan będzie suchy, czy mokry, zapraszam wszystkich serdecznie na nasz kolejny sobotni trening - 9.30 na Skrze !
Śnieg się stopił więc już nic Nas nie powstrzyma przed przygotowaniem do sezonu plażowego :uuusmiech: Będzie to nasz stały element kończący każdy trening
Czy przyjmujecie w swoje szeregi również bardzo początkujących? Tak bardzo bardzo? Takich, którzy swoje rekordy życiowe bili jedynie podbiegając do autobusu (i zazwyczaj pozostawali na przystanku smętnie wpatrując się w tył oddalającego się pojazdu), zaś ich jakakolwiek kondycja jest w formie szczątkowej?
Jednym słowem, czy można przyjść na Skrę będąc skrajnie "zielonym" i zacząć uprawiać ten wspaniały sport pod okiem instruktora, a przy okazji nie przeszkadzać prawdziwym biegaczom? Chodzi mi przede wszystkim o podstawy, korektę sylwetki podczas biegu itp., nie będąc jednocześnie zawalidrogą; Jak myślicie, jest sens, czy lepiej "na dzień dobry" odpuścić "Wasz" stadion i skupić się na truchtaniu gdzieś po ścieżkach podpatrując tych, którzy potrafią przebiec 500 m nie wypluwając większości organów wewnętrznych? :)
Witam,
zdecydowanie zapraszam. Sam jestem początkujący (biegam dopiero 5 tygodni), i sam się na tym zastanawiałem. Poszedłem i jest naprawdę super, jest to doskonała okazja do podpatrzenia innych i do porozmawiania z trenerami.
MiSz- tak, zdecydowanie zapraszamy!!!! Jak najbardziej tych początkujących ( żadnego odpuszczania ,, Naszego'' stadionu ) Nie ma u nas ,,zawalidróg'' tylko ludzie zaczynający przygodę z bieganiem Serdecznie zapraszamy i mam nadzieje do zobaczenia w sobotę!
tylko, że w tym tygodniu jest test Coopera wiec chyba szans na normalny trening to chyba nie ma.
listy chętnych już są zapełnione (nie załapałem się na przedpołudniowe terminy ) więc będzie więcej ludzi niż normalnie
kochamslonce pisze:chciałabym rozpocząć swoją przygodę z bieganiem. Czy w sobotę jest bieganie grupowe czy tylko testy?
Witaj!
W sobotę jest zarówno bieganie grupowe, jak i testy (też grupowe ).
Grupowo na pewno zrobimy zwyczajową rozgrzewkę, sporo rozciągania. Udział w teście nie jest obowiązkowy, a nas - trenerów - będzie pełna obsada, zatem gdyby ktoś chciał zrealizować inny trening czy o coś zapytać, nie ma problemu.
Zapraszamy serdecznie . I oczywiście zachęcamy do wzięcia udziału w teście !