WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

jogurtos130
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, a może w najbliższą sobotę byłaby szansa popracować trochę nad wzmocnieniem środkowej części biegacza ? :ble: - brzuch, plecy, boczki :ble: .
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

jogurtos130 pisze:Witam, a może w najbliższą sobotę byłaby szansa popracować trochę nad wzmocnieniem środkowej części biegacza ? :ble: - brzuch, plecy, boczki :ble: .
Dzięki za propozycję, jeśli tylko warunki pozwolą, tzn. tartan będzie suchy - jak najbardziej weźmiemy ją pod uwagę :hejhej:

Tymczasem, niezależnie od tego, czy tartan będzie suchy, czy mokry, zapraszam wszystkich serdecznie na nasz kolejny sobotni trening - 9.30 na Skrze :hej: !
Sandraa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Na mokrym też się dało, prawda? :hej: Dziękujemy za dziś, do zobaczenia za tydzień na Teście Coopera :usmiech:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
czarekb
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 41:37
Życiówka w maratonie: 3:25

Nieprzeczytany post

Sandraa pisze:Na mokrym też się dało, prawda? :hej: Dziękujemy za dziś, do zobaczenia za tydzień na Teście Coopera :usmiech:
Najmilsze było tarzanie sie w tartanowym piasku na koniec treningu - to chyba poczatek cyklu przygotowań do plażowania latem :hej: :hahaha:
Sandraa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Śnieg się stopił więc już nic Nas nie powstrzyma przed przygotowaniem do sezonu plażowego :uuusmiech: Będzie to nasz stały element kończący każdy trening :usmiech: :oczko:
MiSz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czy przyjmujecie w swoje szeregi również bardzo początkujących? Tak bardzo bardzo? Takich, którzy swoje rekordy życiowe bili jedynie podbiegając do autobusu (i zazwyczaj pozostawali na przystanku smętnie wpatrując się w tył oddalającego się pojazdu), zaś ich jakakolwiek kondycja jest w formie szczątkowej?

Jednym słowem, czy można przyjść na Skrę będąc skrajnie "zielonym" i zacząć uprawiać ten wspaniały sport pod okiem instruktora, a przy okazji nie przeszkadzać prawdziwym biegaczom? Chodzi mi przede wszystkim o podstawy, korektę sylwetki podczas biegu itp., nie będąc jednocześnie zawalidrogą; Jak myślicie, jest sens, czy lepiej "na dzień dobry" odpuścić "Wasz" stadion i skupić się na truchtaniu gdzieś po ścieżkach podpatrując tych, którzy potrafią przebiec 500 m nie wypluwając większości organów wewnętrznych? :)
Pawelski
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam,
zdecydowanie zapraszam. Sam jestem początkujący (biegam dopiero 5 tygodni), i sam się na tym zastanawiałem. Poszedłem i jest naprawdę super, jest to doskonała okazja do podpatrzenia innych i do porozmawiania z trenerami.

pozdrawiam
Paweł
Obrazek
Sandraa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

MiSz- tak, zdecydowanie zapraszamy!!!! :hejhej: Jak najbardziej tych początkujących ( żadnego odpuszczania ,, Naszego'' stadionu :taktak: ) Nie ma u nas ,,zawalidróg'' tylko ludzie zaczynający przygodę z bieganiem :oczko: Serdecznie zapraszamy i mam nadzieje do zobaczenia w sobotę! :hej:
Pawelski
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

tylko, że w tym tygodniu jest test Coopera wiec chyba szans na normalny trening to chyba nie ma.
listy chętnych już są zapełnione (nie załapałem się na przedpołudniowe terminy :echech: ) więc będzie więcej ludzi niż normalnie
Obrazek
PrzemOkon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pawelski pisze:listy chętnych już są zapełnione (nie załapałem się na przedpołudniowe terminy :echech: ) więc będzie więcej ludzi niż normalnie
A to w tym roku na test jakieś zapisy są??? :niewiem: :orany:
mmarioo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Są jeszcze miejsca na 9,30 PRZYBYWAJ
PrzemOkon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Będę! :hej: :hej:
kochamslonce
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam

chciałabym rozpocząć swoją przygodę z bieganiem. Czy w sobotę jest bieganie grupowe czy tylko testy?

pozdrawiam!
Pawelski
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

witam,

znalazłem dwie tabele dotyczące testu Coopera:

http://bieganie.pl/?show=1&cat=33&id=5264

http://testcoopera.pl/o-tescie/

są różne wyniki dla np. mężczyzny w wieku 49 lat.
Pewnie nie należy się przejmować, ale może ktoś umie wyjaśnić skąd się biorą te różnice
Obrazek
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

kochamslonce pisze:chciałabym rozpocząć swoją przygodę z bieganiem. Czy w sobotę jest bieganie grupowe czy tylko testy?
Witaj!
W sobotę jest zarówno bieganie grupowe, jak i testy (też grupowe ;)).
Grupowo na pewno zrobimy zwyczajową rozgrzewkę, sporo rozciągania. Udział w teście nie jest obowiązkowy, a nas - trenerów - będzie pełna obsada, zatem gdyby ktoś chciał zrealizować inny trening czy o coś zapytać, nie ma problemu.

Zapraszamy serdecznie :) . I oczywiście zachęcamy do wzięcia udziału w teście :hej: !
ODPOWIEDZ